QualityKitsNL Reviews 63

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Niks gaat binnen komen, via app werd mij 1,5 week geleden verteld dat die binnen 2 dagen binnen is. Als ik erom vraag? “Komt het binnen 1-2 dagen” maandje verder niks binnen gekregen. Advies? Niet bes... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Beste shirts van NL voor een fatsoenlijke prijs en kortingscodes regelmatig. Shirt duurde te lang met leveren uiteindelijk kwam Qualitykits met een oplossing om een mysteryshirt cadeau te doen, hoe to... See more

Company details

1. Sportswear Store

Written by the company

"QualityKits – Specialist in voetbalshirts en trainingspakken. Wij leveren complete voetbalsetjes, retro shirts en gepersonaliseerde tenues in heel Europa. Bekende namen als Josylvio, Charbonn, IliasVietto, KleineJohn, Chavante, Moeman en Bokke8 hebben met trots onze unieke designs gedragen. Of je nu een teamoutfit nodig hebt of een opvallend shirt voor jezelf – wij staan voor kwaliteit, stijl en snelle levering. 100% personaliseerbaar en altijd met de juiste uitstraling. QualityKits – Voetbalstijl. Op jouw manier."

Contact info

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Niks gaat binnen komen

Niks gaat binnen komen, via app werd mij 1,5 week geleden verteld dat die binnen 2 dagen binnen is. Als ik erom vraag? “Komt het binnen 1-2 dagen” maandje verder niks binnen gekregen. Advies? Niet bestellen!

25 April 2026

Reply from QualityKitsNL

Broeder bericht ons via whatsapp, het is opgestuurd en track en tracé ook al naar je eigen mail verstuurd. Dit is puur een misverstand want we sturen alles elke dag direct de deur uit.

QualityKits

Heel quality kits is slecht

Heel quality kits is slecht
China kleren zogenaamd laten ze rappers vesten passen dat we komen kopen koop nooit meeeer!!!

3 March 2026

Reply from QualityKitsNL

Bericht ons via whatsapp want er is een aangezien we een compensatie hadden gegeven voor de kleine vertraging maar u reageerde niet meer. Bericht ons a.u.b.

Rated 5 out of 5 stars

Goede kwaliteit en zeer betrouwbaar

Top kwaliteit en top service! Er was wat vertraging met mijn bestelling en dit hebben de heren van QualityKits heel netjes opgelost en ze houden je goed op de hoogte over je bestelling. Ze verkopen mooie items van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

21 March 2026

QualityKits & QualityService

QualityKits raad ik zeker aan. Top kwaliteit sportshirts die tijdens het sporten goed ademen. Vriendelijke klantenservice die heel snel reageren en met de klant meedenken! Levertijd mag sneller, maar daar heb je natuurlijk niet altijd invloed op.

Ik ga in de toekomst zeker nog eens een mooie shirt/trainingspak bestellen. 😁

16 March 2026

Shirtje top kwaliteit

Shirtje top kwaliteit. Levertijd was wat minder, maar door goed klantcontact is dit allemaal goed komen. Blij met de aankoop

14 March 2026

Bestelling nooit ontvangen

2 Shirtjes besteld rond september maar 1 van de 2 binnengekregen. Netjes bericht, wordt steeds gezegd dat je hem nog krijgt inclusief een mysterie shirt. Dit klopt niet. Zijn nu eind December nog niks binnengekregen blijf dezelfde reacties krijgen.
Niet aan te raden hier te bestellen.

2 September 2025

Reply from QualityKitsNL

Broeder met een van de collega’s hiero, alles was al in september verstuurd maar mogelijk had je geen track en trace voorbij zien komen in je mail. Stuur ons een bericht dan sturen we de track en trace opnieuw, graag eerst ons privé benaderen voordat er dingen worden geroepen online aangezien we mensen nooit zouden bedreigen of misleiden.!

Fantastische service

Fantastische service! Ik had een verkeerd shirtje besteld. Kon gewoon gefixt worden. Je moet misschien wel even wachten maar de kwaliteit is heel goed. Much love naar jullie

30 November 2025

Voetbaltenue

Voetbalsetje besteld. Super snelle reactie via app. Het duurt iets langer dan een week voor het bestelde setje binnen was. Het wachten waard. Goede kwaliteit. I.v.m de vertraging krijgen we een mystery shirt cadeau. Vandaag bericht gekregen dat deze verzonden is.
Wij zijn zeer tevreden. Er komt een nieuwe bestelling aan!

3 November 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look