See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Na aanmelding snel contact gehad en een week later de eerste sessie gepland. Fijne ondersteuning en veel om zelf mee aan de slag te gaan. Om de week een afspraak via beeldbellen, in het begin wa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik zat in een nare periode waar ik behoefte had om bepaalde patronen bij mezelf op een rij te zetten. Joris heeft mij daar goed bij kunnen helpen door middel van schematherapie. Ik heb daardoor een... See more

Company details

1. Mental Health Service
  2. Mental Health Clinic
  3. Psychologist
  4. Psychotherapist

About Psycholoog.nl

Written by the company

Burn-out
Voel jij je opgebrand door langdurige stress? Het is belangrijk om deze signalen serieus te nemen en hulp in te schakelen. Een burn-out gaat meestal niet vanzelf over.

Depressie
Voel jij je vaker wel dan niet somber? Geniet je nog maar moeilijk van dingen en onderneem je weinig? Depressieve klachten ontstaan niet zomaar. Samen met een psycholoog kun je werken aan inzicht en verandering.

Angst
Wanneer je vaak last hebt van angst, kan dit je leven erg gaan belemmeren. Bijvoorbeeld doordat je veel dagelijkse dingen uit de weg gaat. In therapie kun je leren vat te krijgen op je angstige gedachten.

Zelfbeeld
Voel jij je erg onzeker? En ben je niet tevreden met jezelf? Een negatief zelfbeeld kan elk aspect van jouw leven beïnvloeden. Begin eens met een goed gesprek over jouw negatieve overtuigingen.

Relatieproblemen
Natuurlijk wil je dat het goed gaat tussen jou en je partner. Als mensen ontkomen we er niet aan samen soms verstrikt te raken in vervelende patronen. Gesprekken met een therapeut bieden vaak ruimte en een nieuw perspectief.

Meer lezen over veelvoorkomende klachten? Kijk dan op www.psycholoog.nl.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Ik heb vanmiddag telefonisch contact…

Ik heb vanmiddag telefonisch contact opgenomen met psycholoog.nl. Er kreeg vrijwel direct iemand aan de lijn die mij professioneel te woord stond. Ze liet me uitpraten maar vroeg wel door op een aangename manier om mij van een kundig advies te voorzien. Ik was zeker in het begin onzeker want ben nog niet zo gewend uitgebreid over mijn gevoelens te praten maar dit voelt in ieder geval als een goed begin.

27 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

slechte nazorg

Ik had een fijne ervaring met het testen van mijn zoon. Toen zijn school echter vroeg om een specifieker advies, omdat ze het advies te algemeen vonden vond deze organisatie dat mijn zoon daar opnieuw voor getest zou moeten worden. Terwijl je verwacht dat het advies na het toetsen wel bruikbaar zou moeten zijn voor het onderwijs. Het ging om het krijgen van extra tijd bij het maken van toetsen

2 February 2026
Unprompted review

Beste Marcel,

Vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met betrekking tot het advies over het (her)testen van je zoon. Het lijkt er echter op dat je review niet voor ons is bedoeld. Wij doen namelijk geen (diagnostische) onderzoeken en behandelen enkel volwassenen (18+).

Mocht je hierover vragen hebben, dan staan we je natuurlijk graag te woord.

Eline van Psycholoog.nl

Prettige intake en communicatie

Het intakegesprek ervaarde ik als prettig. Het voelde niet gehaast en er werden geen conclusies getrokken. Een nette dame met een rustige stem stond me te woord. Dit geeft in ieder geval een goed gevoel om een vervolggesprek te voeren met een pyscholoog.

14 March 2025
Rated 3 out of 5 stars

Was erg zakelijk en

Was erg zakelijk en , en ik vroeg wordt dan mijn vraag voorgelegd aan het TEam? Antwoord was ja? Maar werd gelijk gekoppeld aan een psycholoog, Ik zei prima en staat in de mail dan ook haar website zodat ik wat kan nalezen wie zei is? Het antwoord was ja, maar dat stond niet in de mail. en ook niet te vinden!Dus dat is jammer.

27 August 2024

Beste Sjoerd,

Bedankt voor je review. Een zakelijke toon en onduidelijke communicatie, dat is niet waar we voor staan. Ik vind het dan ook vervelend te lezen dat je dit wel zo hebt ervaren. We vinden het heel belangrijk om zo helder mogelijk te informeren.

Tijdens het adviesgesprek gaven we aan dat inhoudelijk overleg binnen het team altijd mogelijk is, maar dat dit losstaat van het koppelen aan een psycholoog. Ook vermeldden we dat aanvullende informatie over de psycholoog te lezen is op onze website. We zullen eens goed kijken of we dit nog makkelijker vindbaar kunnen maken.

Natuurlijk komen we graag met je in contact als je voorafgaand aan je afspraak nog vragen hebt. Je kunt ons daarvoor bellen op 085 273 3339 of een mail sturen naar info@psycholoog.nl.

Nogmaals bedankt voor je feedback en alvast een heel fijn traject gewenst!

Rated 4 out of 5 stars

Het was prettig om met een…

Het was prettig om met een niet-betrokkene over mn dilemma te praten. Daardoor kon ik een knoop doorhakken.

Tip: ik had de indruk dat ik een kort gesprek met een psycholoog zou hebben. Dat zou duidelijker op de eebsite mogen staan

20 August 2024

Beste Sanne,

Dank je wel voor je mooie review! Goed om te horen dat het gesprek je hielp om weer een stap vooruit te zetten.

Met je tip gaan we aan de slag. Waar relevant zullen we de informatie over het adviesgesprek verduidelijken.

Kunnen we je nog ergens mee helpen? Dan kun je ons altijd bereiken op 085 273 3339 of even een mail sturen naar info@psycholoog.nl.

Fijn eerst adviesgesprek

Volgens afspraak werd ik gebeld. Kort maar duidelijk adviesgesprek. Direct afspraak ingepland voor een kennismakingsgesprek met een psycholoog volgende week.

16 August 2024

informatie

communicatie vooraf mag iets duidelijker ( hoe wordt er contact opgenomen voor het gesprek bijv) en waar kan ik lezen of jullie bedrijf betrouwbaar is? Het telefoon gesprek was fijn en vriendelijk.

31 July 2024

Beste Ingrid,

Bedankt voor je review en de feedback op onze communicatie. We hebben hier met zorg naar gekeken en enkele aanpassingen gedaan, waardoor het nu hopelijk duidelijker is dat het om telefonisch contact gaat.

Ook de informatie over onze reviews komt binnenkort weer op onze website te staan.

Nogmaals bedankt en alvast een fijn gesprek gewenst!

Groeten,

Snel geholpen

Snel geholpen, dinsdag contact telefonisch en vrijdag al mijn eerste consult. Erg goed bevallen tot op heden, transparant en zonder lange wachttijden.

16 July 2024
Rated 3 out of 5 stars

dank voor het geduld: met een vraag heb iopgenomen…

met een vraag heb ik contact opgenomen met psycholoog. de jongeman die ik daar sprak was vriendelijk geduldig en heel behulpzaam de uitleg wat wordt aangeboden was duidelijk. daar wij niet toekwamen aan een werkelijk gesprek over mijn zorgvraag en ik dit eerst met mijn eigen hulpverlener wilde bespreken. in het tweede gesprek is door mij aangegeven dat de hulp via Psycholoog.nl dubbel op is en verwarrend kan werken, ik heb aangegeven dat ik op een later tijdstip zeker weer contact op zou nemen voor hulp. de jongeman reageerde ook hierop voorbeeldig wat mijn vertrouwen in dit bedrijf vergroot heeft. mijn dank daarvoor

8 July 2024

Psycholoog.nl

Psycholoog.nl neemt de tijd voor je om de vraagstelling in kaart te brengen.
Ze stelt waardige gerichte vragen. Geeft uitleg over het verloop en maakt concrete afspraken en agenda aan.

Ik ben een tevreden persoon.

11 June 2024

Adviesgesprek

Zojuist een zeer prettig adviesgepsrek gevoerd over milde depressieklachten in combinatie met Autisme.

21 May 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look