Protexia Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Tecknade ett avtal med Protexia under en sjukhusvistelse när jag inte var riktigt klar i huvudet - sa ja och tack till allt. Två månader senare får jag faktura (som jag inte bestrider), ringer upp dem... See more

Rated 4 out of 5 stars

Absolut det underbart service och trevlig samtal I början jag bestämde mig att avsluta abonnement pga minska mina utbetalningar,men han övertygad mig att fortsätta med mindre kostnad.Det va en bra i... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi (min fru och jag) hade kontakt med ProteXia idag, och vi fick ett bra och proffsigt bemötande av Gustav Holmström, trots att vi var lite griniga. Men vi fick bra hjälp och råd hur vi ska göra med a... See more

Rated 5 out of 5 stars

“Snabbt och smidigt när det verkligen behövdes” Fick ett larm i mobilen om misstänkt aktivitet. Ringde spärrlinjen direkt och blev bemött väldigt professionellt. Allt gick snabbt och smidigt – de s... See more

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 87% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

57 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Nöjd med kreditbevakningen och…

Nöjd med kreditbevakningen och bemötandet från Knut. Rekommenderar!

18 October 2024

Reply from Protexia

Hej, tack för ditt omdöme. Om det finns något vi kan göra för dig är du att alltid välkommen att höra av dig.

Rated 5 out of 5 stars

Blev uppringd av Protexia i september…

Blev uppringd av Protexia i september för att teckna id skydd. Var lite skeptiskt i början men säljaren som jag pratade med som hette Uno gav mig en bra upplevelse. Nöjd i övrigt med bemötande.

10 September 2024

Reply from Protexia

Hej! Kul att du är nöjd med upplevelsen som du fått av en våra återförsäljare. Välkommen!

Rena lögnare!!!

Rena lögnare!!!! Blev uppringd av en säljare som sålde för SSN Net och tydligen också för Protexia
Att man inte berättar allt är ju ett smart försäljningstips och därmed lurar kunder, framförallt äldre personer
Telia förnekar all kännedom och samarbete. När vi inom ångertiden ångrade oss fick vi dessutom inte upplysning om att vi dessutom var knutna till Protexia
Hoppas ni har riktigt gott samvete!!!!!!

4 December 2024

Reply from Protexia

Hej Dennis, vi har inget samarbete med Telia eller någon annan mobiloperatör för den delen. Vi jobbar med återförsäljare som förmedlar våra tjänster. Om du tecknat en tjänst hos oss och är missnöjd, vänligen kontakta vår kundtjänst så ser vi till att hjälpa dig i ditt ärende.

Rated 1 out of 5 stars

Jag blev manipulerad av en…

Jag blev manipulerad av en telefonförsäljare, som INTE talade om att det var 12 månaders bindningstid på Protexias produkt för kreditbevakning.
Nu måste jag betala för detta i ett helt år. Botten!

4 December 2024

Reply from Protexia

Hej Kristina, tråkigt att du är missnöjd med upplevelsen du fick av telefonförsäljaren. Du är välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor beträffande din tjänst.

Gott INtryck

Pratade med Erik Lindblom på Protexia och han hjälpte mig med att kreditskydda mig och min fru. Kampanjen fick jag i samband med att jag tecknade mobilabonnemang. Bra upplevelse.

3 October 2024

Reply from Protexia

Hej Roland, tack för din recension. Om du har några frågor gällande din tjänst, vänligen kontakta oss på kundtjänst.

Protexia Bluff

En säljare ringde från protexia.se och sa att de samarbetade med Telia. Han erbjöd sänkning på mobilabonnemang samt kreditupplysningstjänst. Han sa att jag inte hade bindningstid på mina 2 abonnemang vilket inte stämde.
Jag ringde Telia för att kolla. Inget samarbete finns.
Jag gjorde ingen Signering av det utsända avtalet.

8 November 2024

Reply from Protexia

Hej Håkan, vi har inget samarbete med någon mobiloperatör. Tråkigt att du är missnöjd med bemötandet du fick av handläggaren som ringde upp till dig.

Rated 1 out of 5 stars

Har lurat min gamla mor att teckna ett…

Har lurat min gamla mor att teckna ett abonnemang som inte går att säga upp.. dom är ett bluffare..

7 November 2024

Reply from Protexia

Hej Cinia, vänligen kontakta vår kundtjänst så försöker vi hitta en lösning som passar din mor.

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look