Da vi skulle have skiftet tag brugte vi lang tid på at lede efter et tømrerfirma som fremstod pålideligt og dygtige. Vi lavede en opgave på 3 byggetilbud. Heldigvis skrev Daniel fra Pro Tag... See more
See what reviewers are saying
Vi har fået udskiftet vores gamle asbesttag og lagt et helt nyt tegltag, herunder ekstra isolering og mindre hævning af taget. Processen har været hurtig, god kommunikation og til aftalt pris. J... See more
Company replied
Vi er en Andels forening, hvor vi ønskede bedre udluftning på 12 lofter. Vi fik et godt tilbud og de startede opgaven ugen efter. De var effektive og vi havde et godt samarbejde. Flere af foreningens... See more
Company replied
★★★★★ Fantastisk service og topprofessionel tagmontering! Vi har brugt denne virksomheds tjenester flere gange, og hver gang har oplevelsen været fremragende. En særlig ros skal gå til Daniel... See more
Written by the company
Tømrervirksomhed med speciale i tagentrepriser, renovationer og nybyg. Vi er særligt eksperter i tagudskiftning, solcelletage og eksterne solcelleanlæg. Vi er alle uddannet tømrer og laver alt slags tømrerarbejde.
Hasselvej 11, Frederiksværk, 2840, Holte / Herning, Denmark
- Kontakt@pro-tagenergi.dk
- pro-tagenergi.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Nyt tag
Nyt tag
Vi fik udskiftet vores tag af Pro Tagenergi og sikke et flot stykke arbejde!
Meget profesionelle folk, de ved hvad de laver og så rydder de sågar op hver dag. De fortæller hvornår de møder og hvornår de ikke gør, det har vi været meget glade for!
Positivt overrasket over hvordan håndværker også kan være!
De skal have vores bedste anbefaling!
Søde og venlige at tale med
Søde og venlige at tale med. De følger ligeledes op og har stor tålmodighed til ens dumme spørgsmål.
Fjernelse af gl. asbest eternit tag og opsætning af Ennergie solcelletag
Vi har fået sat solcelletag op og drengene fra Pro-Tagenergi har virkeligt lavet et professionelt arbejde. De er super kompetente og ved hvad de har med at gøre. De får tingene fra hånden. Selv i 30 graders varme klør de på. Godt gået. Står du og skal have lavet tømrearbejde, kan vi virkelig anbefale Daniel og Mark og deres hjælpere. Skynd dig at kontakte dem. Du vil ikke fortryde det.
Kathe & Allan Petersen