Veel verkeerde informatie gehad van…
Veel verkeerde informatie gehad van verschillende coaches/mensen, maar hier veruit het meeste geleerd. Hij weet wat hij doet en brengt dit duidelijk over, echt top man!
Privion is een toonaangevend bedrijf op het gebied van educatie en training voor forex trading. Ons bedrijf is gericht op het empoweren van individuen om succesvol te worden in de wereld van forex trading door middel van hoogwaardige educatieve programma's en praktische trainingen. Hier is een overzicht van hoe ons bedrijf werkt en wat we bieden: Educatieve programma's: Privion biedt uitgebreide educatieve programma's die zijn ontworpen om zowel beginners als gevorderde handelaren te helpen hun kennis en vaardigheden in forex trading te ontwikkelen. Deze programma's omvatten alles, van de basisprincipes van forex trading tot geavanceerde strategieën en technieken. Deskundige instructeurs: Onze instructeurs zijn ervaren forex handelaren met een bewezen staat van dienst in de markt. Ze brengen niet alleen theoretische kennis over, maar delen ook praktische inzichten en waardevolle tips die zijn opgedaan uit hun eigen handelservaring. Interactieve leermiddelen: Om het leerproces te versterken, bieden we interactieve leermiddelen aan, waaronder live webinars, online forums en praktische oefeningen. Deze tools stellen studenten in staat om direct te communiceren met instructeurs en medestudenten, vragen te stellen en real-time feedback te ontvangen. Risicobeheer: Een integraal onderdeel van onze educatieve programma's is het leren van effectief risicobeheer. We benadrukken het belang van het begrijpen en beheren van risico's in forex trading om verliezen te minimaliseren en consistente winstgevendheid op lange termijn te behouden. Ondersteunende gemeenschap: Bij Privion geloven we in het opbouwen van een ondersteunende gemeenschap van handelaren die elkaar ondersteunen en aanmoedigen. We moedigen samenwerking en kennisdeling aan tussen onze studenten, waardoor een omgeving ontstaat waarin iedereen kan gedijen en succes kan behalen. Continu leren en verbeteren: Forex trading is een dynamisch veld dat voortdurend evolueert, daarom streven we bij Privion naar voortdurende educatie en verbetering. We bieden regelmatig updates en aanvullende trainingen om onze studenten op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en trends in de markt. Kortom, bij Privion streven we ernaar om onze studenten te voorzien van de kennis, vaardigheden en ondersteuning die ze nodig hebben om succesvol te zijn in forex trading. Met onze uitgebreide educatieve programma's en toegewijde gemeenschap van handelaren, kunnen onze studenten hun handelsdoelen bereiken en hun toekomst veiligstellen.
Volkerakstraat 50, 4301 XT, Zierikzee, Netherlands
Je krijgt een complete scholing van het fundamentele aspect wat vele traders vergeten. Dit is iets wat je niet veel ziet maar wel heel belangrijk is. Centrale banken voeren monetair beleid wat de currency doet bewegen. Daar word veel aandacht aan besteed. Ook hebben we op maandag een Zoom waar de kansen voor de aankomende week besproken worden. Alle aspecten worden uitgelegd aan de hand van modules die je altijd kan terug kijken.
Super. Marnic weet waar die over praat, alle fundamentele kennis wat betreft vermogensopbouw wordt gedeeld.
Ik zou het iedereen aanraden. De uitleg is concreet en ik kan altijd vragen stellen.
Voor mij was dit het zetje dat je nodig hebt om dan echt op te bouwen richting meer vermogen met een stukje extra zekerheid sta je ook fijner in je trades wat het traden zelf ook weer leuker maakt, zeker een aanrader!
Sinds een paar maanden volg ik begeleiding bij Privion, en in deze korte tijd heb ik enorm veel waardevolle inzichten opgedaan. Dankzij hun begeleiding begrijp ik nu veel beter welke macro-economische factoren de prijzen van valuta beïnvloeden.
De Discord-community van Privion is een geweldige toevoeging. Hier krijg je snel en deskundig hulp van Marnic en Michael, maar ook van andere leden die deelnemen aan de coaching. Het is een ondersteunende omgeving waarin kennis en ervaring actief worden gedeeld.
Daarnaast zijn de wekelijkse coaching calls ontzettend waardevol. Tijdens deze sessies worden de verschillende valuta's uitvoerig geanalyseerd, inclusief de verwachtingen voor de komende week. Dit helpt enorm bij het maken van beter onderbouwde trades.
Al met al ben ik zeer tevreden met de begeleiding bij Privion en kan ik het iedereen aanbevelen die zich verder wil ontwikkelen in forex trading!
Privion is een absolute gamechanger voor iedereen die serieus werk wil maken van traden. Het biedt een perfecte balans tussen diepgaande macro-economische kennis en praktische technische analyse, waardoor je niet alleen leert hoe de markten werken, maar ook hoe je zelfverzekerd en strategisch kunt handelen.
Wat mij echt opviel, is hoe toegankelijk en overzichtelijk alles is. De lesmodules zijn helder opgebouwd en geschikt voor zowel beginners als gevorderde traders. Daarnaast zorgen de duidelijke video's, uitgebreide uitleg en praktijkvoorbeelden ervoor dat je de stof snel begrijpt én kunt toepassen.
De begeleiding door Marnic en Michael is echt top. Het team achter Privion heeft een schat aan ervaring en deelt waardevolle inzichten die je nergens anders vindt. Ze blijven je motiveren om door te zetten, en het community-aspect maakt het helemaal af. Je kunt met andere traders sparren en leren van elkaars ervaringen.
Sinds ik met Privion werk, heb ik niet alleen mijn kennisniveau flink verhoogd, maar ook mijn resultaten zien verbeteren. Als je serieus bent over traden en het beste uit jezelf wilt halen, is Privion dé plek om te beginnen.
Kortom: een fantastisch platform voor wie succes wil behalen in de wereld van trading. Vijf welverdiende sterren! 🌟🌟🌟🌟🌟
ik volg nu al een aantal maanden 1 op 1 begeleiding bij Privion, dit is een plek waar je goed geholpen wordt om daadwerkelijk een professionele trader te worden. De kennis die ze hebben is van een ongekend niveau en dit wordt op en top uitgelegd tijdens de wekelijkse coachings sessies. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen, kortom super ervaring!
Mooie community, persoonlijk goed en transparant qua gang van zaken ie perspectief op de markt. Goede fundamentele analyse ed
Dit was precies het stukje wat ik miste binnen mijn trading journey! Deze 2 jongens weten waar ze over praten aangezien ze voor een fonds traden en niet zomaar een retail strategie uitleggen waarbij je technisch trade.
Deze mannen zijn toppers met veel kennis van de financiële wereld, zowel technisch als fundamenteel. Er worden geen gouden bergen beloofd of dat je snel rijk zal worden maar je krijgt hier eerlijke en waardevolle educatie via het Discord platform om jezelf goed te ontwikkelen binnen de forexwereld.
Privion heeft mijn Trade ervaring naar nieuwe hoogten getild! Met hun deskundige begeleiding heb ik waardevolle inzichten opgedaan van top traders, waardoor ik de markt op een optimale manier kan benaderen. Het was zonder twijfel de beste beslissing die ik tot nu toe heb genomen. Niet alleen ben ik gegroeid als beginnede Trader, maar ik heb ook mijn netwerk kunnen verbreden dankzij Privion. Ik kan het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn handelsvaardigheden naar een hoger niveau wil tillen. Bedankt, Privion!"
Learn more about other kinds of reviews.