PrinterParadiset Reviews 29

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

En sjælden set og helt igennem suveræn service i forbindelse med returnering, genbestilling mv. Hurtigt svar på mail og via telefon og ingen problemer med at få løst mine problemer. En lille smule... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte to printerpatroner igennem printerparadiset.dk, men de virkede ikke i min printer. Jeg har efterfølgende prøvet at kontakte dem flere gange over mail, men jeg hører intet fra dem! Dårlig då... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har købt XL-patroner til en HP-printer. Efter 7-8 udskrifter melder printeren at patronerne er tomme. 0 stilling af printeren hjalp ikke. Nu er der isat nye originale patroner, og printeren kører... See more

Rated 3 out of 5 stars

Varen var som forventet. På hjemmesiden beskrevet som blive leveret næste dag, hvis det blev bestilt inden kl. 15.00. Det blev bestilt torsdag aften og burde derfor leveres senest mandag. Det ankom... See more

3.0

3-star
2-star
1-star

Perfekt.

Bestilte de ønskede blækpatroner i mandags og de kom i dag onsdag. De er allerede sat i printeren og det fungerer bare helt efter bogen. Dette var mit første besøg, men helt bestemt ikke det sidste.

5 August 2015
Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem sådan at det skal gøres!

Bestilte søndag en komplet sæt HP363 kompatible patroner til min printer.
Her tirsdag formiddag, modtog jeg pakken, som indeholdte:

6 kompatible patroner
1 Ekstra 35ml sort
Og et lille grønt mynte bolsje.

Det er godt nok ikke sidste gang, at jeg har handler her.

Ringede endda til Firmaet, og fik fat i en der hed Bo, og fortalte ham om episoden, og han tog med kyshånd i mod ros :)

Keep up the good work!!

12 May 2015
Rated 4 out of 5 stars

Suveræn service

En lille smule rod ift at få betalt differens på de bestilte varer men servicen opvejer helt sikkert dette.
Handler der gerne igen.

10 May 2015

Ingen problemer

Bestilte patroner torsdag aften og de var her allerede lørdag morgen!
Samtidig fri fragt, god sikker indpakning af varerne og ingen problemer med at installere patronerne!

7 March 2015
Rated 1 out of 5 stars

Rystende lidt styr på deres butik

Jeg bestilte den 10/2 nogle blækpatroner. De skulle være på lager og dermed burde jeg have dem dagen efter, da de jo reklamerer med "bestil i dag og få leveret i morgen". Det skete dog ikke. To dage efter fik jeg i stedet en mail om at de alligevel ikke havde dem på lager, men at de ville blive sendt den 19/2. Jeg hørte dog intet, og modtog heller intet. Jeg måtte selv rette henvendelse til dem igen den 23/2 for at høre hvornår jeg mon modtog min vare. Svaret var, at den var blevet forsinket en uge mere - hvilket man ikke fandt relevant at informere om. Nu har jeg annulleret ordren og vil handle et sted der angriber tingene lidt mere professionelt.

Anmeldelse opdateret den 2/3 - og to stjerner er blevet til én.

Den 27/2 - 3 dage efter de bekræftede, at de havde annulleret min ordre, sendte de den alligevel og trak pengene på min konto. Jeg afviste pakken og posten tog den med retur, og jeg skrev straks til dem at de gerne måtte sætte mine penge retur på min konto igen. I dag den 2/3 har jeg stadig intet hørt - lige som mine penge ikke er returneret.

Opdateret - Så gik der en uge mere og i dag den 9/3 - pengene er stadig ikke sendt retur på trods af lovning om det i starten af sidste uge. Så jeg må konkludere at de ikke bare har meget lidt styr på butikken men også lyver overfor deres kunder.

23 February 2015

Flot

Faktura #000765 / Uopfordret

Fint produkt, fin pris, levering under 24 timer, fin information. Der vil jeg handle igen.

17 July 2014
Rated 5 out of 5 stars

Perfekt hurtig levering og gode priser

PrinterParadiset viste sig at være billigste leverandør til netop de printerpatroner jeg søgte. Hjemmesiden er overskuelig og de har en fornuftig rabat, når man køber et samlet sæt patroner med alle farver. Når der så også er gratis forsendelse og dag til dag levering er det svært at finde noget som helst at klage over. Jeg vil helt klart handle her igen. En klar anbefaling og 5 stjerner her fra!

1 April 2014

Is this your company?