PlutoVets Reviews

TrustScore 4 out of 5

Company details

1. Veterinarian

Written by the company

PlutoVets specialiserar sig på förebyggande primärvård. Vi erbjuder mobila veterinärtjänster och klinikbaserad vård i Stockholmsområdet. Våra veterinärer har över 15 års erfarenhet med ditt djurs välmående som högsta prioritet.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

13 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Mycket trevlig personal i receptionen iaf!

Mycket trevlig personal i receptionen.
Katten dock i chock efter bilresan till kliniken och hyperventilerade, han fick en lugnande spruta sen gjorde dom inget mer för 1800 kr.
Vi anmodades åka till djursjukhus akut vilket kostade 4500 kr till, märklig rekommendation när PlutoVets skriver på hemsidan:
Plutovets är en välutrustad djurklinik/djursjukhus i Stockholm som erbjuder ett brett utbud av veterinärtjänster. Här utförs vaccinationer, hälsokontroller, tandbehandlingar, operationer, undersökningar (röntgenbilder/ultraljudsundersökningar) och specialbehandlingar av professionella.
Vi åker nog inte dit något mer.

19 August 2026

Bästa kliniken!

Bästa kliniken!
Kan varmt rekommendera! De r trevliga, kunniga och hittar lediga tider med kort varsel. Det uppskattas mycket. Deras personal är på riktigt proffsiga! Patienten Zefir hälsar hela teamet!
Ni är bästa!

14 August 2026

Underbar personal

Underbar och mycket kunnig personal! Veterinär Åsa och övriga medarbetare. Ni gjorde allt för min hund Axa, men tyvärr klarade hon inte av nedsövningen. Ringde mig så jag kunde ta farväl innan hon flög iväg till hundhimlen.
Rekommenderar varmt PlutoVets!

8 May 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fint omhändertagande vid avlivning av hund

Veterinären Siri tog hand om avlivningen av vår gamla kära hund i hemmet. Så fint omhändertagande av både oss ägare och vår hund. Hon förklarade så fint allt som skulle ske i lugn och ro. Värdigt avslut på alla sätt.

15 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi anlitade PlutoVets för avlivning av…

Vi anlitade PlutoVets för avlivning av våra två katter. Både veterinär och sjukvårdare var inkännande, respektfulla och kunniga. Vi blev mötta med stor respekt både tvåbenta och fyrbenta. Tack!

2 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jag vill verkligen ge Pluto Vets och…

Jag vill verkligen ge Pluto Vets och veterinären Patricia det allra bästa omdömet! 💕
Hon kom hem till oss snabbt, var otroligt kunnig och samtidigt så lugn och trygg att till och med min annars väldigt aktiva bengal blev helt avslappnad😻
Patricia tog sig tid, förklarade allt tydligt och hade ett så fint bemötande – både mot mig och katten.
Det märktes verkligen att hon bryr sig på riktigt.
Jag är så tacksam för hjälpen och det professionella men varma bemötandet.
Rekommenderar Pluto Vets med hela hjärtat!💫

Mvh Michael

10 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Veterinären var mycket professionell…

Veterinären var mycket professionell och lugnande för mina två stressade gamla hundar. Dessutom fick jag svar på mina undringar och frågor samt lite råd. En mycket fin upplevelse för både matte och hundarna!

29 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Pluto vets vänliga och skickliga.

Pluto vets kom hem till mig och hjälpte mig igenom en av mitt livs tyngsta stunder när jag behövde avliva min katt. De var alltigenom lika proffsiga som medkännande och gjorde att det blev ett fint avsked.
Kan absolut rekommendera dem och jag kommer vända mig till dem när helst jag behöver vet-hjälp.

27 June 2025

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look