Globalwdc o samego początu wyglądało…
Globalwdc o samego początu wyglądało jak profesjonalna platforma inwsetycyjna. Strona była przygotowana starannie doradcy mili i kontaktowi regularnie dzwonili zapewniając że inwestycja jest bezpieczna i szybko przyniesie zyski. Saldo a koncie faktycznie rosło więc wierzyłem że to uczciwy projekt. Problemy zaczęły sęi dopiero wtedy gdy spróbowałem wypłacić środki. Najpierw zażądali „podatku” potem pojawiła się opłata za rzekomą weryfikację AML a na końcu kolejne koszty pod groźbą zablokowania konta. Do tego dochodziły natarczywe telefon z różnych numerów w których próbowano wymsuić dalsze wpłaty. Sprawę zgłosiłem na policję ale po miesiącu otrzymałem decyzję o umorzeniu. Wtedy poczułem sę kompletnie bezradny. oDpiero na forum poszkodowaych natrafiłem na kontakt o Pan Natana. Już pierwsza rozmowa pkoazała że to profesjonalista który wie jak działać w takich sprawach. Pan aNtan działa w licencjonowanej kancelarii detektywistycznej znanej w całej Polsce – szkolą policję z odzyskiwania kryptowalut i korzystają z narzędzi których oragny ścigania nie posiadają. Dzęki ich wsparciu udało mi się odzyskać wszystie środki. Jeżeli ktoś został oszukany przez Globalwdc radzę działać bez zwłoki. Kontakt do Pana Natana: 6.9.9 / 5.8.5 / 5.0.1. Mnie pomógł w 100% – wam też może.