Hurtige super dygtige medarbejder kan varmt anbefales 💪👌
Vi er autoriseret VVS-installatør og kan hjælpe med bl.a. installation af stokerfyr og jordvarme, alt til badeværelset, ventilation og VVS | Kontakt os i dag.
Hurtige super dygtige medarbejder kan varmt anbefales 💪👌
Firmaet har monteret fremløbsventiler og trykdifferensregulator i villaen. Kompetent, dygtig og behagelig vvs mand. Tak for veludført arbejde,
I forbindelse med nedgravningen af en vandledning, bad vi Per Møller VVS om at montere en ekstra slange. De endte med at tage 1.649,6 kr. (ex. moms) for 60 m. vandledning, som vi efter en snak med grossisten fandt ud af har kostet dem 716 kr. (ex moms.) for 100 meter.
Det giver en avance på 236,5 % på de 60 m. vi har modtaget. Derfor HUSK at få dem til at give dig et tilbud, også selvom opgaven er lille. Hvis de kan komme til det, tager de overpris for arbejdet.
Oveni det hele kan nævnes:
- at de har taget en hel håndværkertimeløn for at skrue to vandledninger sammen.
- at de har lavet skader på to elkabler, som vi efter 3 måneder ikke har fået svar på, om de har tænkt sig at kompensere for.
Vi er kede af, at vi stolede på dem, og nu sidder vi desværre i saksen.
Fin indledende service, da en venlig VVS'er dukkede op til en vandskade omkring midnat.
Derfor også noget træls at skulle give en dårlig anmeldelse, men det har simpelthen ikke været muligt at få hjælp til at afslutte skadesbehandlingen og få det sidste arbejde færdiggjort. Det har været svært at komme i kontakt med firmaet, og aftaler er ikke blevet overholdt. Nu har jeg givet op og hyrer et andet firma til at færdiggøre. Det er både irriterende at sagen trækker i langdrag, og at overetagen lugter af kloak, fordi der stadig ikke er vand sat til. Ærgerligt, når det startede med meget fin service.
Vi skulle have renoveret badeværelse og henvendte os til Per Møller. Vi fik efter en dialog et tilbud, og aftalte en dato. Peter kom og lavede et fint arbejde.
God service og god pris
Har henvendt mig 3 gange indenfor den sidste måned ang. montering af udebruser i sommerhus, telefonisk og skriftligt med vedhæftede billeder. Hver gang med lovning på, at nu skulle de nok kontakte mig med tilbud.
Nu har jeg mistet tålmodigheden.
Det kalder jeg utroværdigt og dårlig service. Sig dog, hvis I ikke magter opgaven eller har for travlt, i stedet for at spilde min tid!