Perfectly Bold Reviews 2

3.8

Company details

1. Graphic Designer

Written by the company

Unieke geboortekaartjes & naambordjes die opvallen. Bij Perfectly Bold draait alles om design dat gezien mag worden. Onze geboortekaartjes en naambordjes zijn bold, uitgesproken en altijd nét even anders. Met krachtige typografie, opvallende kleuren en een kenmerkende 3D-stijl maken we van elke eerste indruk een statement - van de geboorte van je kind tot de entree van je huis.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Stoere, originele kaartjes!

Via Instagram waren de stoere ontwerpen van PerfectlyBold me al regelmatig opgevallen. Toen ik zwanger was, wist ik dus al vrij snel dat we hier ons kaartje zouden gaan ontwerpen! Wij wilden een iets ander geboortekaartje dan standaard op de site werd aangeboden (wij wilden namelijk een gevouwen kaartje). Via WhatsApp konden we heel makkelijk onze ideeën doorgeven en dacht Suzanne ook met ons mee. De proefversies kregen we al snel, zodat we nog de laatste aanpassingen konden doen. Nog steeds super blij met het geboortekaartje voor onze dochter! Bij een eventueel tweede kindje komen we zeker terug!

1 July 2025
Unprompted review
Rated 5 out of 5 stars

Unieke kaartjes afgestemd op jouw wensen!

Toen ik 3 jaar geleden zwanger was van onze eerste wist ik al heel snel dat het een kaartje van Perfectly Bold moest worden. Ik hou van de stijl en vind het tof dat het geen dertien in een dozijn kaartjes zijn. Toen al verliep het contact met Suzanne vlot. Ze luisterde naar onze wensen en zo kregen we een prachtig kaartje voor onze eerste dochter. Met nummer 2 op komst, kwamen we uiteraard weer bij Suzanne. We wilden graag een kaartje dat past bij ons eerste geboortekaartje. Suzanne heeft meerdere ontwerpen gemaakt. Het contact gaat heel makkelijk en ze denkt goed mee. Verzending is snel. Ik kan niet wachten om de nieuwste kaartjes te verzenden als onze tweede dochter geboren is!

30 January 2026
Unprompted review

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look