Supermooie, professionele website. Moderne uitstraling wat zeker veel klanten aantrekt en door middel van de knop digitale agenda kunnen klanten meteen zelf een afspraak inplannen. Scheelt een hoop t... See more
Company replied
Lieve dames, Samen hebben jullie dit maar even mooi opgezet. Het enthousiasme van joyce, de technische vakkennis van Susan werken fantastisch samen. Hulp en ondersteuning staat altijd en snel para... See more
Company replied
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ik ben ontzettend blij met de website die voor Pedicurall.nl is gemaakt. Het is precies zoals ik het voor ogen had, een professionele, frisse en overzichtelijke site. De uitstral... See more
Company replied
Dit is een super makkelijke en handige manier om je basis website op te bouwen. Ben er erg blij mee en krijg er zeker klanten door❣️ Nu ik iets langer bezig ben, mis ik wel bepaalde dingen, die (nog... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super mooie website , ben er heel blij mee
als der wat is lossen ze het metteen op
in 1 woord geweldige ervaring
Ontzettend blij met mijn website van pedicurewebsite.nl.
Zeer gebruiksvriendelijk en een fantastische service!

Reply from Pedicurewebsites
Wat een fijne communicatie en service. Binnen 1 week stond bij nieuwe website online met een mooie layout. Als je optie’s wil alles is te bespreken. Dankjewel Suzanne!
Het maken van je eigen website is vrij eenvoudig door de opzet die al gemaakt is. Maar toch kan je de website zo aanpassen, zodat deze jouw eigen indentiteit krijgt.
Zodat je toch een eigen gezicht krijgt op het grote wereldwijde web. Mocht je toch een vraag hebben, wordt deze snel en adequaat behandeld en beantwoord.
Zeer behulpzaam bij het opzetten van de site, duidelijke helpvideo's en bij vragen snelle reactie.

Reply from Pedicurewebsites
Supermooie, professionele website. Moderne uitstraling wat zeker veel klanten aantrekt en door middel van de knop digitale agenda kunnen klanten meteen zelf een afspraak inplannen. Scheelt een hoop tijd!
Bij vragen wordt er snel gereageerd, makelijk zelf teksten te plaatsen en veel teksten zijn al voor je geschreven, helemaal voor de pedicure. Nog steeds erg blij met de website!

Reply from Pedicurewebsites
Super makkelijk opgezet met een professionele uitstraling! 2 weken bedenktijd zijn meer dan genoeg om te ontdekken of het wat voor je is. Ik was dan ook snel overtuigd.

Reply from Pedicurewebsites
Nu ik iets langer bezig ben, mis ik wel bepaalde dingen, die (nog?) niet mogelijk zijn, zoals bijvoorbeeld een pop- up met een aanbieding of een nieuwtje.
Ik wilde een afbeelding meer verplaatsen en dat was ook een zoektocht. Met vragen kan je altijd terecht bij het helpcentrum. En op je vrije middag een poosje uitproberen zorgt ervoor dat je het steeds beter gaat snappen. Ik vind het een aanrader❣️

Blij met mijn website!!
Duidelijke uitleg om eigen teksten en foto's te plaatsen en wanneer iets niet lukte snel hulp. Zeer tevreden!!

Reply from Pedicurewebsites
Makkelijk en duidelijke instructies. Susan geeft snel antwoord bij vragen. Professionele uitstraling voor mijn praktijk. Echt een aanrader!

Reply from Pedicurewebsites
Duidelijke uitleg hoe je je eigen website kan maken.
Makkelijk verandering in aan te brengen.
Je merkt gewoon dat er een pedicure achter zit!
Veel complimenten over de website gekregen.
Ik ben er erg enthousiast over en raad het ook zeker de collega's aan.

Reply from Pedicurewebsites
Super blij met mijn website. De website is heel makkelijk te personaliseren en erg overzichtelijk. Zelfs mij is het gelukt😉
Echt een aanrader!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik ben ontzettend blij met de website die voor Pedicurall.nl is gemaakt. Het is precies zoals ik het voor ogen had, een professionele, frisse en overzichtelijke site. De uitstraling past helemaal bij mijn praktijk.
De communicatie verliep goed en er werd snel gehandeld.De website was in no time klaar! Ook het technische gedeelte werd mij helemaal uit handen genomen, wat ontzettend fijn was. Ook heel prettig dat ik zelf vanalles kan aanpassen wanneer dat nodig is.
Dankzij deze websitemaker is mijn bedrijf nu goed vindbaar – ik krijg veel complimenten van klanten over de website. Kortom: een aanrader!!

Reply from Pedicurewebsites
Ik ben aan verschillende soorten proefwebsides begonnen en afgehaakt omdat het allemaal te ingewikkeld werd waar ik echt geen tijd en vooral geen zin in had na een volle werkweek. Deze webside is zo makkelijk in gebruikt en zo overzichtelijk. Kind kan de was doen!! En als je vragen hebt staan ze vol passie voor je klaar. Dit had ik veel eerder moeten doen. Had mij tijd, frustratie en geld bespaart. Top!!!

Reply from Pedicurewebsites
Super blij met jullie! Heel fijn en makkelijk te gebruiken en als er iets gewijzigd moet worden of je loopt ergens tegen aan kun je altijd contact opnemen en ze helpen echt super snel. Ik ben blij en zeker blijvend. Ook krijg ik meerdere positieve reacties over de website.

Lieve dames,
Samen hebben jullie dit maar even mooi opgezet. Het enthousiasme van joyce, de technische vakkennis van Susan werken fantastisch samen. Hulp en ondersteuning staat altijd en snel paraat, ook als ik een vraag heb die eigenlijk heel logisch is wordt deze met veel enthousiasme en snel beantwoord. De lay-out out is mooi, en alles wordt keurig up to date gehouden.
Ik ben heel tevreden,voor een vaste prijs per maand!

Reply from Pedicurewebsites
Goed werkende site. Echt top!
Fijn om m'n website zelf in de hand te houden met de bijgeleverde video's.

Reply from Pedicurewebsites
Dankjewel voor de fijne samenwerking!
Susanne heeft me super geholpen om mijn website helemaal naar wens aan te passen. Heel blij met het resultaat – ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

Reply from Pedicurewebsites
De opzet van de website is overzichtelijk. Het bedrijfs-klaar maken redelijk eenvoudig en bij problemen is Susan niet te beroerd om je te helpen.