Meerdere keren al gebruik gemaakt van deze dienstverlening (e-mail problemen). Steeds uitstekend geholpen en voor een hele nette prijs.
See what reviewers are saying
Met PC rework werken heeft alles zo veel beter gemaakt, ik hoop dat ze nog 30 jaar werken tot ik zelf met pensioen kan gaan.
Ik had een hardnekkig probleem waarbij mijn pc steeds om alle mail wachtwoorden bleef vragen en ook om de wachtwoorden van One-drive. Verschillende IT specialisten kwamen met oplossingen die het... See more
Het telefonisch contact was snel gelegd. We moesten zodanig inloggen dat hij in onze computer kon komen. Hij zag meteen het email probleem en andere zaken die niet goed waren en loste dat accuraat en... See more
Company details
Written by the company
Wij zijn een allround dienstverlener op het gebied van computerhulp op afstand voor particulier en zakelijk. Wij zijn gespecialiseerd in Microsoft 365 en WordPress. Elke dag staan wij klaar voor particulieren, ZZP’ers en het MKB.
Contact info
Zoetermeer, Netherlands
- 085 225 00 40
- info@pcrework.nl
- pcrework.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Prima service
Prima service. Overgegaan van webmail naar een nieuwe provider.
Zeer tevreden over de werkzaamheden.
Echt een aanrader!
Henk
super geholpen volgende keer weer
Heel goed en heel snel
Heel goed en heel snel. Zeer professioneel!
Vriendelijk te woord gestaan en snel to the point
een hele opluchting!
Quint heeft mij direct geholpen. Hij heeft de connectie gemaakt voor mijn Agenda en Contacten tussen Laptop, iPhone en iPad. Een hele opluchting voor mij. Plus de laptop opgeschoond. Blije klant!
Super snelle service met uitstekend resultaat
Super snelle service met uitstekend resultaat! Kon niet beter!
prima en snel geholpen probleem…
prima en snel geholpen probleem opgelost!
Dank!
Een aanbevolen computerhulp: PC Rework!
Een aanbevolen computerhulp: PC Rework!!!
Een bekend probleem: adresboek van live-mail naar outlook. Een bekend probleem, maar onduidelijk hoe je het adresboek net zo moet laten werken als het bij live-mail deed.
Dankzij Quint van PC Rework werkt het zoals ik het graag wil.
Een pc probleem? Neem contact op met PC Rework!
Echt top binnen no time al mijn…
Echt top binnen no time al mijn problemen gefixt
Ze denken goed mee en tackelen elk probleem
En leggen ook uit waarom iets gebeurd en wat je er aan kan doen om het te voorkomen.
Dank je wel quint
Super 5 sterren
Keurige en nette afhandeling van een…
Keurige en nette afhandeling van een probleem
Snel geholpen...erg vakkundige…
Snel geholpen...erg vakkundige medewerker die me geholpen heeft
Direct geholpen en probleem opgelost…
Direct geholpen en probleem opgelost tegen goede prijs
Na veel op internet te hebben gelezen…
Na veel op internet te hebben gelezen over hoe eenvoudig je windows Live kunt wijzigen in emClient met behoud van e-mails en kontakt adressen d.m.v. importeren en exporteren toen ik dat zag zonk de moed in de schoenen. Toen kwam via internet PC Rework tegen, die heb ik gebeld en binnen een kwartier is dat door hun op afstand geregeld in een woord klasse. En zal daar in de toekomst zeker nog eens gebruik van maken.
Leo Hederik
Goed voor elkaar
Probleem was vlot verholpen en ik heb en passant een goed uitvoerbaar advies gekregen.
snel, bekwaam, vriendelijk
snel, vriendelijk, vakbekwaam
probleem opgelost wat Microsoft niet kon oplossen.
The Trustpilot Experience