Goede communicatie
Goede communicatie, snelle service. Doen wat ze zeggen.

Reply from PBM discounter
PBM discounter is in 2017 opgericht vanuit de passie voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Veilig werken staat bij ons voorop en we willen dat dit voor iedereen betaalbaar is. Daarom steven wij er continu naar om de beste kwaliteit tegen de laagste prijs aan te bieden en de goedkoopste van Nederland en België te zijn.
Wilhelminaplein 1, 3072 DE, Rotterdam, Netherlands
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goede communicatie, snelle service. Doen wat ze zeggen.

Reply from PBM discounter
Ze zijn ondanks de naam flink duur met 3m filters, ze lijken heeeel erg goedkoop omdat ze de 3m 2135 prijzen PER STUK aangeven i.p.v. zoals standaard per set van 2 (alle andere webwinkels verkopen ze per 2) en je moet ze ook per doos van 20 afnemen. Vervolgens wil je afrekenen, kom je er achter dat de prijs op de site ex btw was (staat niet duidelijk aangegeven op productpagina)
Hele goede service. Wat wil je nog meer van een webwinkel. Dit wordt zeker mijn vaste leverancier voor PBM.

Reply from PBM discounter
Nette en duidelijk website met scherpe prijzen t.o.v. andere aanbieders.
Daarnaast heeft DHL een fout gemaakt in de levering bij mijn bestelling. PBM discounter heeft het meteen opgelost en een nieuwe set nagestuurd. Uitstekende en vlotte klantenservice!
Zou iedereen aanraden om hier hun persoonlijke beschermingsmiddelen te kopen.

Reply from PBM discounter
Scherpe prijzen, snelle levering. Ook op contact per email wordt correct en snel gereageerd. Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met deze webshop.

Reply from PBM discounter
Sinds enige tijd bestel ik hier onze PBM's en tot nu toe ben ik zeer tevreden over de geleverde service.
Er wordt snel geleverd en als er klachten zijn wordt dit keurig opgelost, tevens is PBMdiscounter scherp geprijst.
Als artikelen niet op voorraad zijn word er mee gedacht en indien mogelijk een vervangend artikel aangeboden.

Reply from PBM discounter
Bij pbm discounter worden wij altijd vriendelijk en netjes te woord gestaan
Door Peter.
Er is altijd een oplossing voor artikelen die lange wachttijden hebben of niet meer te leveren zijn.
Correcte en snelle leveringen.
Succes en ga zo door.
Mvg Patrick
Blok transport

Reply from PBM discounter
Learn more about other kinds of reviews.