See what reviewers are saying

1. Novelty Store

Written by the company

Planlægger du en fest? Så skynd dig ind i Partyland, Kolding storcenter og få en masse vejledning i netop det pynt eller de balloner du søger til din store fest!

2.6

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

Skulle satt minus om det gick!

Skulle satt minus om det gick! Sämsta kundservicen någonsin!!!!!! Betalade dyrt för 2 helium ballonger till en födelsedag, den ena gick sönder innan vi ens hunnit hem. Närmsta Partyland vägrar dock ersätta med en ny och hänvisar till att de är olika ägare och att man måste gå tillbaka till den som vi handlat i en timme tidigare. Jag förklarar att jag inte har bil och hinner inte fram dit i tid. Vägrar ändå och kräver fullt betalt för att blåsa upp en ny. Totalt tondöv till att kunderna ser Partyland som en butikskedja och att de borde kunna hjälpa sina kunder oavsett vart det är köpt. HANDLA INTE HÄR!!!!!!

19 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service på Party Land i…

Fantastisk service på Party Land i Domino! Jag köpte ballonger, ljus och massor av fina saker till födelsedag och nyår. Tjejen som jobbade där var otroligt snäll och hjälpsam. Vi bokade en tid för att hämta allt dagen efter, och allt var perfekt förberett precis enligt önskemål när vi kom. Rekommenderas varmt!

31 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Partyland har alt hvad du skal bruge…

Partyland har alt hvad du skal bruge til en fest 😊🥳 De har RIGTIG mange forskellige temaer som Spiderman, Gurli gris, Havfrue, Minecraft, Fodbold, Batman, Prinsesse OG MANGE FLERE TEMAER! Derudover har de alt andet, som man kunne tænke sig til en perfekt fest. Helt klart en anbefaling at besøge butikkerne, der er altid god stemning ✨🎈

6 November 2025

Halloween

Jeg var hos Partyland på selve Halloween-dagen, og trods mange kunder var kvinden, der stod og ekspederede, super dygtig til at håndtere flere opgaver på én gang.
Thumbs up!

31 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

De vill inte att kunder återkommer att…

De vill inte att kunder återkommer att handla i butiken. Gjorde ett köp och var tvungen att göra en reklamation dagen efter. Fick inte lämna tillbaka eller byta produkten hos dem på emporia.

30 October 2025

Dyr og holdte kort tid

Der var én på arbejde, så jeg stod over 15 minutter i kø.
Så købte jeg en ballon med helium der kostede 150kr.
UNDER 24 timer senere, var ballonens helium feset ud, og den ligger nu på gulvet.

4 October 2025

Rekommenderas ej!!!

Otroligt krångligt företag att som konsument handla utav.
Allt de gör är för att det ska bli så krångligt för mig som kund om retur behövs, oavsett i butik eller online.
Dessutom skiljer sig priserna dubbelt (!!!) mellan olika butiker för exakt samma vara.
Här behövs en rejäl förbättring.

1 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ballonger - urdålig kvalitet!

Köpte 6 st. transparanta ballonger med guldhjärtan till vårt bröllop. 3 av dem exploderade i ansiktet när jag försökte blåsa upp dem. 2 av dem gick inte att blåsa upp överhuvudtaget. 1 ballong höll medan jag blåste upp den, men tappade sin runda form efter en liten stund.

11 July 2025

Köpte Helium på Tub Stor

Köpte Helium på Tub Stor som enligt förpackningen skulle räcka till ca 50 ballonger. Vi fick ut 15 ballonger. Heliumtuben säljs utan plombering så det är omöjligt att veta att tuben är fylld som den ska. Personalen provade med en kort puff att det fanns gas i tuben, men omöjligt att veta hur mycket som finns i tuben.

Tycker att tuben ska vara plomberad vid säljtillfället, nu är det omöjligt att veta vem som gjort fel.

5 June 2025
Rated 1 out of 5 stars

Bliver mødt af dårlig service fra…

Bliver mødt af dårlig service fra personale i partyland rosengårdcenter i dag. Spørger ind til bestemt produkt samt viser billede af produktet, hvor personale uden at undersøge siger at det har de ikk, hvorefter jeg selv finder det i butikken. Bestemt ikke imødekommende personale.

26 May 2025

Dårlig Oplevelse i Field’s

Kasse damen, var mega uhøflig, og ubehøvlet. Hun havde et grimt sprog og spurgte mig og min søster om hvorfor vi stilede dumme spørgersmål.

Meget dårlig oplevelse, kan ikke anbefales. Vil råde jer til at holde jer væk derfra.

24 March 2025

5-stjernet service

5-stjernet service

Bestilte deres sæbebobler i hvide beholdere. Efter 1 dag kan jeg hente pakken, men opdager at de har sendt sæbeboblerne i lyserøde beholdere. Sender en mail til kundeservice med vedhæftet billede og 2 dage senere har jeg modtaget de korrekte sæbebobler uden beregning - og jeg må endda beholde de lyserøde! Det kalder jeg 5-stjernet service!

13 February 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vi ville i dag i party da da vi snart…

Vi ville i dag i party da da vi snart skal holde fest. Vi har 60 km til den nærmeste og det er Kolding. Jeg tjekker siden med åbningstider og hvor den ligger osv….men da vi kommer derop er den lukket… hold kæft det er for dårligt i ikke har skrevet det på siden😡 så spild af tid og brændstof. Total dårlig service.

18 January 2025
Rated 1 out of 5 stars

Forfærdelig oplevelse og endda af chefen selv.

Var til Black friday i fields og chefen fra butikken partyland går rundt og deler balloner ud, men åbenbart kun til udvalgte børn, så da min datter på 5 år ser ballonerne og vi så spørger om hun må få en, får vi af vide at det kun er til små børn…WHAT??? Er man ikke lille når man er 5 år…Hvilket resulterede i en pige der blev meget ked af det, hvordan kan man gå rundt med balloner og kun dele ud til nogle børn og ikke andre, det er under alt kritik. Jeg hørte flere andre have samme ubehagelige oplevelse som os, det er på ingen måde okay at opføre sig sådan overfor børn i så lille en alder..de kan jo ikke forstå det og føler sig fravalgt og ikke gode nok. Der er nok mange der ikke støtter den butik når de skal købe ind til festlig pynt til børnefødselsdag, jeg sætter aldrig mine ben der igen.

29 November 2024

Forfærdelig oplevelse

Kære Partyland,
Jeg skriver til jer for at udtrykke min store utilfredshed med mit seneste køb hos jer. Jeg købte helium onsdag i jeres butik i Fields og brugte torsdag aften/nat flere timer på at pynte op til min fødselsdag. Desværre vågnede jeg næste morgen og opdagede, at alle balloner var faldet ned på gulvet.

På jeres hjemmeside står der, at jeres helium er af høj kvalitet og kan holde i flere dage, men mine balloner holdt ikke engang en nat. Derudover er der ingen information på pakken om, hvor længe latexballoner forventes at holde med helium, og jeg blev heller ikke informeret om dette af medarbejderen ved købet. Det er ikke almindeligt kendt, hvor længe latexballoner holder, så jeg stolede på, at jeres produkt ville leve op til det, I reklamerer med.

Jeg besøgte jeres butik for at få hjælp og en løsning, men blev mødt med en meget ubehagelig oplevelse. Jeg blev fortalt, at det ikke var jeres ansvar, selvom der står på jeres hjemmeside, at helium skulle holde op til flere dage. Ekspedienten nævnte også, at hendes chef, er en person som er mere på den kolde side og ikke ville tage ansvar, og denne besked blev leveret på en flabet måde.

Jeg står nu uden pynt, uden helium og uden mulighed for at fejre min fødselsdag, som jeg havde planlagt og brugt penge på, takket være jeres helium og den dårlige serviceoplevelse. Jeg er dybt skuffet og har ingen intention om at handle hos jer igen. Jeg forventer en kompensation for min ødelagte fødselsdagsforberedelse.

8 November 2024

Take a closer look