Hele goede ervaring, snelle levering, goed kwaliteit kleren, kunnen gewoon in de wasmachine. Voelt gijn en dik aan. Kleur blijft mooi en het retourneren van te kleine of te grote kledingstukken was e... See more
Pariinoir
See what reviewers are saying
Hele leuke jas voor die prijs. Een goede en snelle levering. Ik ga hier beslist nog eens wat kopen.
Let op mensen! Geen levering tot op heden. Geen reacties op mailtjes met vraag of de bestelling nog komt. Bestelling staat bij nu al meer dan een week op processing bij yunexpres China. Aanpass... See more
People also looked at
Kleding besteld zou vanuit Nederland…
Kleding besteld zou vanuit Nederland komen, maar kwam regelrecht uit China. Na 3 weken wachten bestelling binnen gehad. Totaal niet de kwaliteit die is omschreven…. Niet katoen maar polyester maat klopt niet. Retourneren gaat niet geen gehoor van het bedrijf. Wel raar dat KVK nummer gekoppeld is aan een bedrijf dat je helpt om je geld terug te krijgen bij een miskoop online…. Zij krijgen dan 20 procent van het geld, pure toeval….?
arnaque je n'ai jamais reçu ma commande…
arnaque je n'ai jamais reçu ma commande !!!
Geld weg, mensen reageren niet!
Ik heb na weken gewacht te hebben een verkeerde maat ontvangen. Vervolgens te horen gekregen dat als ik een 5 sterren review zou geven dat ik een nieuwe set zou ontvangen zonder dat verkeerd ontvangen maat terug te hoeven sturen. Dat vond ik 5 sterren wel waard ondanks veels te late levering van eerste bestelling. Na 5 sterren review heb ik nooit meer wat van ze gehoord. Bedriegers, pruts dropshippers! Hier niets bestellen!
Jamais livré
Commande passé le 07/06/2025,
J'attends toujours ma livraison...
Jenvoi un email, pas de réponse, clairement du scam...
Jamais reçu ma commande débité direct…
Jamais reçu ma commande débité direct par contre les clebars
Je pensais que c’était un petit site…
Je pensais que c’était un petit site indépendant de qualité au final c’est du drop shipping chinois. J’ai commandé avec une livraison rapide ça fait 3 semaines je n’ai rien reçu et de plus le numéro de suivis n’est pas clair je n’ai pas d’info sur l’envoie la livraison le temps estimé. Bref du Scam en dropshipping chinois.
Koop hier nooit wat!
Koop hier nooit wat!! Eerst duurt het meerdere weken voordat het geleverd word uit China. Als je iets wilt retourneren krijg je geen reactie op je email. Pas op: oplichters!!
Oplichters!
Ik wil retourneren
Ik wil retourneren, maar er wordt niet op mijn mails gereageerd waarin ik vraag hoé ik kan retourneren.
Slechte kwaliteit, retour niet mogelijk
Kleding heeft een slechte kwaliteit en waardeloze pasvorm. Op het momentje dat je wilt retourneren krijg je een voorstel van 50% korting. Als je hier niet mee akkoord wilt gaan en vraagt om een retourformulier krijg je geen reactie meer, wacht al ruim een maand op een reactie en heb diverse keren gemaild..
Rotzooi rechtstreeks uit China
Dit is de grootste troep die ik ooit heb besteld. Levering duurt lang en dat komt omdat het een wereldreis moet afleggen vanuit china. Ondanks dat op hun website wordt geadverteerd met producten uit Nederland. Contact lukt ook niet, op email wordt niet gereageerd.
Waardeloos! Niet bestellen!!
Nog steeds niks ontvangen na een week
Nog steeds niks ontvangen na een week. Zogenaamd volgende dag in huis. Mail verstuurd nog steeds geen reactie en geen bestel bewijs ontvangen. Kk oplichters
Mensen opgelet!!!!!!!
Mensen opgelet!!!!!!!
Dit bedrijf is echt om te janken.
Kleding besteld na 3 weken nog steeds niet geleverd alleen een gedeelte.
En de kleding die ik ontvangen heb komt rechtstreeks uit China
Ik had maat M besteld en het past mijn 9 jarige zoon
Kwaliteit hoeven we het niet over te hebben
Het is echt gewoon rommel
Een mail verstuurd meerdere malen
Maar geen reactie.
Dus het word tijd om de rechtsbijstand in te schakelen voor dit probleem om te lossen.
PARIINOIR schaam jezelf voor deze oplichters praktijken
Zeer slecht
Zeer slecht, leveren niet en komen afspraken niet na! Onbereikbaar via de mail. Scam!!
Geen linnen of katoen maar 100%…
Geen linnen of katoen maar 100% polyester. Levering duurde erg lang en komt uit china
Heel blij verrast
Heel blij verrast! Ik had een zomersetje besteld en de kwaliteit is echt veel beter dan ik had verwacht. Zit lekker, mooie stof, en ook na een paar keer wassen blijft het goed. Klantenservice is super, reageerden snel toen ik een vraag had over de verzending. Top!
Ik ben echt fan van PariiNoir
Ik ben echt fan van PariiNoir! Het zomersetje dat ik besteld heb, is echt perfect: fijne stof, mooie pasvorm en goede kwaliteit. Klantenservice was heel vriendelijk toen ik vroeg naar de levertijd. Echt een fijn bedrijf, ik bestel hier zeker weer.
Ik vind de truien van PariiNoir echt…
Ik vind de truien van PariiNoir echt heerlijk! Ze zitten supercomfortabel en blijven ook mooi na het wassen. Vaak heb je dat bij andere merken de stof snel slijt, maar hier blijft alles gewoon goed. Ook de service is top, ze helpen je snel en denken echt mee.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.