Absurde kwaliteit, heb veel rackets gehad maar nog nooit een die zo fijn voelde, mooie en goede zandlaag en erg fijn in de hand. Ook het gewicht en de balans is top. Mijn nieuwe favoriete racket... See more
See what reviewers are saying
Company replied
Ik had al een tijdje gezocht naar een racket dat er niet alleen goed uitziet, maar ook echt fijn speelt. Uiteindelijk gekozen voor een racket van Paq Padel, en ik ben er super blij mee. De balans vo... See more
Company details
Written by the company
PAQ Padel – Premium kwaliteit, passie en innovatie Bij PAQ Padel draait alles om beleving en uitzonderlijke kwaliteit. Als premium padelmerk combineren we stijlvol design met hoogwaardige materialen, zodat elke speler, van beginner tot professional, het maximale uit zijn spel haalt. Onze rackets worden ontwikkeld met oog voor detail en onder intensieve omstandigheden getest. Elk model biedt een optimale balans tussen power, controle en duurzaamheid, ondersteund door 1 jaar garantie bij normaal gebruik. PAQ Padel staat voor betrouwbaarheid, klantgerichtheid en sportieve elegantie. Geen massaproductie, maar zorgvuldig ontworpen producten die padel naar een hoger niveau tillen. Of je nu zoekt naar een racket dat jouw spel versterkt of accessoires die je padelervaring compleet maken: bij PAQ ben je verzekerd van topkwaliteit en uitstekende service. Sluit je aan bij de PAQ-community en ervaar waarom steeds meer spelers kiezen voor premium.
Contact info
Netherlands
- paqpadel.com
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Pakket in goede orde ontvangen en ik…
Pakket in goede orde ontvangen en ik moet zeggen: ziet er goed uit. Even mee gespeeld en erg blij met de wendbaarheid en het kunnen geven van effect aan de bal. Overigens is niet alleen het racket erg goed, maar ook de erbij gekochte ballen spelen echt fijn. Kortom, erg tevreden!

Reply from Paqpadel
Snelle levering en top product!
Snelle levering, duidelijke productinformatie en een racket van topkwaliteit. Goede service en deskundig advies, zeer tevreden met mijn aankoop bij PAQ Padel!

Reply from Paqpadel
Ik zag PAQ Padel voorbij komen op…
Ik zag PAQ Padel voorbij komen op Instagram en was benieuwd omdat de prijzen opvallend laag waren voor rackets met 12K carbon. Toch maar eentje besteld en die was de volgende dag binnen. Tot nu toe bevalt het racket erg goed: ligt lekker in de hand, heeft een fijne balans en vergeeft veel slagen die niet perfect zijn. Voor dit bedrag ben ik positief verrast. Benieuwd hoe hij het op langere termijn blijft doen.

Super kwaliteit!
Als fanatieke padelspeler ben ik super blij met mijn nieuwe racket van Paq Padel! De kwaliteit is top, perfect in balans tussen controle en power. Je voelt echt verschil bij smashes en volleys; het racket ligt heerlijk in de hand en dempt goed bij langere potjes. Ik heb gekozen voor de Premium variant, maar dat is omdat ik al wat langer padel speel. Aanrader!

The Trustpilot Experience