See what reviewers are saying
Antoinette is enthousiaste vrouw, makkelijk in contact en heeft een bak aan (praktische) kennis die zij graag deelt om anderen ook beter te laten worden. De AED cursus wordt duidelijker door... See more
Antoinette past de lesstof perfect aan op haar doelgroep. Hierdoor is de groep gemotiveerd om aan de slag te gaan. Door haar rijke kennis en ervaring uit het werkveld, maakt ze het tot levensecht lere... See more
De herhalingscursus reanimeren en AED was wederom heel leerzaam. We hebben zelfs een aantal extra handelingen kunnen oefenen. En dan blijkt maar weer hoe belangrijk het oefenen in de praktijk is. Juis... See more
Company details
Written by the company
Sinds 2008 is Papillon Teelen als bedrijf actief in het geven van cursussen en trainingen binnen de gezondheidszorg. Ver voor het moment van oprichting was trainster en oprichtster Antoinette Teelen echter al actief in het geven van reanimatie- en AED cursussen. Bovendien vervulde zij jaren lang functies als intensive care verpleegkundige, ambulance verpleegkundige en verpleegkundige in een technoteam binnen de thuiszorg. Er moesten praktische en vooral efficiënte trainingen komen die de theorie naadloos zouden verbinden met de vaak confronterende praktijk. Het motto van het bedrijf luidt dan ook: ‘Je moet snappen wat je doet, regeltjes onthouden gaat nooit lang goed!’
Contact info
Donizettiplaats 50, 7391 SP, Twello, Netherlands
- 0618166047
- info@papillon-teelen.nl
- papillon-teelen.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
(Kinder) EHBO in één avond
Antoinette is betrokken en persoonlijk geïnteresseerd. Zo heeft ze de cursusavond op onze situaties (met kleine kinderen) afgestemd. Ze had o.a. een AED bij zich waar we mee hebben geoefend en handige poppen, zelfs in baby formaat. Heel realistisch en een echte eyeopener! Antoinette legt rustig uit en leert je in jezelf vertrouwen. We hebben ook op elkaar geoefend zodat we bij reanimatie en verstikking bij volwassenen ook kunnen handelen. Ik voel me heel zeker na deze cursusavond en ik zou het zeker adviseren (helemaal aan ouders met kleine kinderen). Bedankt Antoinette!
Antoinette past de lesstof perfect aan…
Antoinette past de lesstof perfect aan op haar doelgroep. Hierdoor is de groep gemotiveerd om aan de slag te gaan. Door haar rijke kennis en ervaring uit het werkveld, maakt ze het tot levensecht leren.
VSO leerlingen allemaal geslaagd!
Fijn persoon met rust en duidelijke uitleg voor de leerlingen
Interessant training voor ouders van…
Interessant training voor ouders van het kdv. Antoinette heeft een leuke kinder EHBO georganinseerd voor onze ouderavond. De training was interactief waardoor het niet alleen luisteren was maar ook echt oefenen op elkaar.
Weer zeer goede reanimatie en aed training gehad
Antoinette is een zeer ervaren en professionele trainer. Ik kan iedereen haar aanraden.
Hele duidelijke en prettige uitleg
Hele duidelijke en prettige uitleg. Met voorbeelden uit de praktijk. Fijne hulp bij het juist uitvoeren.
Een leuke en uiteraard een duidelijke…
Een leuke en uiteraard een duidelijke training gehad
Hele duidelijke uitleg
Hele duidelijke uitleg. Goede combinatie met theorie en praktijk. Echt top!
Cursus reanimatie van een echte vakvrouw!
De cursus Reanimatie en AED van Antoinette is heel goed bevallen. Hoewel 'reanimeren' een beladen onderwerp is, wordt het duidelijk en enthousiast uitgelegd. Een echte vakvrouw! Ik weet nu precies wat ik moet doen in een noodsituatie.
Alles was heel duidelijk en goed…
Alles was heel duidelijk en goed uitgelegd, en meerdere keren herhaald, wat wij als zeer prettig hebben ervaren.
In een ontspannen sfeer toch veel leren…
In een ontspannen sfeer toch veel leren en fijn om alles weer op een rijtje te krijgen. Een aanrader.
Zeer deskundige en duidelijke uitleg
Ik had na afloop van de avond, een zeer goed gevoel.
De uitleg, was zeer duidelijk en het oefenen van de reanimatie werd goed begeleid.
Leerzaam én gezellig.
Toegankelijk en flexibel
Antoinette is een heel toegankelijke cursusleidster die zonder moeite inspeelt op vragen of opmerkingen uit de groep. Al jarenlang zeer fijne herhalingscursussen van haar mogen volgen.
AED/reanimatie herhalingscursus
De AED cursus wordt duidelijker door filmpjes en voorbeelden uit de praktijk.
De filmpjes zorgen voor herkenning in situaties.
Antoinette motiveert en stimuleert en is realistisch.
Fijn om jaarlijks bij haar de reanimatie/AED kennis weer op te halen en op de hoogte te blijven van steeds weer veranderende technieken.
Dank je wel, Antoinette! Tot volgend jaar!
Antoinnette doet dit prima.
Antoinnette doet dit prima.
Wel vind ik 3 uur voor een herhalingstraining niet nodig. In 2 uur kan het ook.
goede uitleg en begeleiding
goede uitleg en begeleiding. prettige omgang met de cursisten. genoeg tijd om te oefenen.
helder duidelijk én gezellig
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.