Outdoorcenter Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Kupiony plecak na stronie Outdoorcenter.pl (https_//outdoorcenter_pl/) za 180 pln, który jest totalną chińską produkcją i to tą z najtańszych dostępnych na Temu, czy AliExpress w cenie 28-35 pln. Jako... See more

Rated 2 out of 5 stars

Kamizelka przyszła po około 2 tygodniach. Wszystko z nią ok ale... Typowo pośredniczą w sprzedaży z Chin. Zwrot się nie opłaca, bo każą pokryć koszty przesyłki do Azji, a jak dałam wyszukiwanie obraze... See more

Rated 5 out of 5 stars

Plecak dobrze przylega do pleców. Duży komfort noszenia przy obciążeniu. Pakowny i posiada sporo udogodnień- różnych kieszeni. Ultra lekki. Materiał przystępny i wygodny oraz wodoodporny.

Rated 4 out of 5 stars

Towar dostałem dobrej jakości, nie rozczarowałem się. Ale niestety problemy z dostawą, kurier nie miał ochoty dostarczyć przesyłki do domu i musiałem jechać na pocztę po odbiór i oczywiście wystać się... See more

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

89 reviews in the last 12 months

Write a review

Waardeloze organisatie

Omdat ik alleen reis, kon ik geen reservering maken, dat gaat vanaf 2 personen. Dus heb ik geappt:

[23-6, 21:00] Jacqueline: Goedenavond, zojuist wilde in een kanotocht voor morgen boeken.
Ik ben alleen op vakantie en kan boeken vanaf 2 personen.
Betekent dat dat je als je alleen bent, gewoon pech hebt?
[23-6, 21:38] +31 6 23459693: nee hoor, kom maar gewoons bij het meer van nisramont
[24-6, 10:33] Jacqueline: Hai goedemorgen,

Ik zou graag van jullie aanbod gebruik maken morgen.
Omdat ik als 1 persoon niet via de site kan reserveren, wil ik dat graag zo doen.
Als u wilt kan ik alvast de boeking betalen via internet internetbankieren.
Als u voor mij kunt uitleggen waar ik precies moet zijn, of er dan een transfer bij zit, waar ik de motor kan parkeren én het liefst een adres voor mijn navigatie, dan komt het helemaal goed.

Met hartelijke groet,
Jacqueline
[24-6, 10:34] +31 6 23459693: rij gewoon naar het meer van NIsramont
[24-6, 10:34] +31 6 23459693: daar staan meerdere verhuurders

Er staat dus helemaal niemand! Ik bellen: ja er zijn ook geen reserveringen. Nee dat ging ook niet met 1 persoon.

Een uur op de motor omdat jullie niet waarmaken wat je zegt. "Meestal is het wel zo" daar koop ik niets voor.
Wat een ballen organisatie!

25 June 2026

Omijać szerokim łukiem

Omijać szerokim łukiem. Otrzymałam produkt inny niż zamówiony i pomimo wymiany kilku maili, sklep utrzymuje, że mam dokonać zwrotu na swój koszt - przesyłka do Azji.. To po prostu naciągactwo, bo chodzi o zwrot produktu, którego nie zamówiłam.

11 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

Zamówienie z winy firmy przewozowej zostało zwrócone, outdoorcenter profesjonalnie wysłał niezwłocznie bez dodatkowych kosztów ponownie zamawiamy towar.

15 May 2026
Rated 1 out of 5 stars

NIE POLECAM !!!zamowione 2 przedmioty…

NIE POLECAM !!!zamowione 2 przedmioty zostały wysłane w dwóch paczkach . Jedna wogole nie dotara bo poczta polska jej nie przyjęła. W drugiej towar dotarł ale w złym rozmiarze .
A zwrotów nie chcą uznać

29 May 2026

Niestety nie polecam

Niestety nie polecam.
Produkty z mocno zawyżona cena
Na innych popularnych portalach zakupowych z Azji można znaleźć połowę tańsze te same produkty.

15 April 2026

Firma solidna

Towar dostałem dobrej jakości, nie rozczarowałem się. Ale niestety problemy z dostawą, kurier nie miał ochoty dostarczyć przesyłki do domu i musiałem jechać na pocztę po odbiór i oczywiście wystać się w kolejce

14 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

Towqr z Chin Bardzo dlugi czas…

Towqr z Chin Bardzo dlugi czas realizacji a na stronie realizacje jest od 1-7 dni
Kurtka meska w rozmiarze L w rzeczywistosci pasuje na dziecko.
Ale najlepsze sa zwroty koszt lezy po stonie konsumenta a wysylka do Azji za jedyne 150-280 zl.

Jednym slowem oszustwo unikajcie tej firmy

3 April 2026

Towar zgodny z opisem

Towar zgodny z opisem, materiały wyglądają i dają odczucie wyosoko jakościowych. Całkiem sprawna dostawa, pomimo dystansu. Jedna gwiazdka mniej za brak informacji o miejscu skąd zostanie wysłany towar.

31 March 2026

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look