Har altid været glad for jeres næsespray gennem årene, men pludselig ændrer i en perfekt fungerende sprayflaske til noget værre møg fordi i skal være smarte? En knap på siden der slet ikke giver de... See more
See what reviewers are saying
Disse nye flasker er helt elendig å bruke. Man kan ikke ser hvor mye er igjen, halvparten renner ut igjen og man bruker faktisk dobbelt så mye produkt. Det er en vei å få folk a kjøpe mer.
Det nye design er simpelthen ikke godt nok.. Et "pust" løber nærmest ud igen, før det har effekt.. Jeg er gået over til Symelin, da deres pumpe, virker som otrivin's gjorde. Har ellers altid været... See more
No history of asking for reviews
People also looked at
hei ubrukelig patent
hei
hvorfor endrer dere en patent som virket til en som er helt ubrukelig ?
Antar at man forbruker mer av patentens funksjon, slik at dere tjener mer penger på ett avhengighets middel. Direktøren bør gå uten fallskjerm .
Meget dårlig NY spray
Meget dårlig NY spray. Forstår ikke hvordan man kan beslutte en ny spray/dysse der er SÅ dårlig.
Der er ingen effekt efter det nye…
Der er ingen effekt efter det nye design. Det hjælper slet ikke på stoppet næse, jeg skifter produkt!
En ommer
Godt produkt, er nu ødelagt af nyt design.
Væsken løber ud af næsen, efter indtag.
Studsen er simpelthen for tyk, og knappen svær at trykke på.
Nye flasker er helt elendig
Den pumpe med den blå knap er elendig
Den pumpe med den blå knap er elendig, den sidder fast, og jeg må bruge en spids kniv for at få knappen ud igen, det er sidste gang jeg har købt otrivin. Fremover bliver det xymelin.
der er for lidt i og den er umulig at…
der er for lidt i og den er umulig at bruge. ældre mennesker kan ikke bruge den, find en anden
Otroligt dålig pump!
Värdelös pump! Det går inte att få ut all vätska och själva sprayet är så dåligt att man får hålla på i evigheter för att få in nått i näsan! 👎
Den gamla nässprejen va mycket bättre…
Det nye design er simpelthen ikke godt…
Det nye design er simpelthen ikke godt nok..
Et "pust" løber nærmest ud igen, før det har effekt..
Jeg er gået over til Symelin, da deres pumpe, virker som otrivin's gjorde.
Har ellers altid været tilfreds med Otrivin, men går kun tilbage, hvis de laver den gamle pumpe igen...
Næsesprayen er meget dårlig og tuben er…
Næsesprayen er meget dårlig og tuben er det rigeste produkt på markedet og man sluger ofte næsesprayen. Kan ikke anbefale at bruge otrivin den er virkelig dårlig
Hvorfor laver I sådan noget skod?
Hvorfor laver I sådan noget skod?! Der er til 10 pust ca. også er beholderen stadig lvart fyldt op, men man kan ikke pumpe resten ud. Lav dog noget der virker!
Rnge produkt som ødelægger næsens…
Rnge produkt som ødelægger næsens slimhinder. Bruger selv : A. Vogel Sinuforce Næse Spray der kan bruges i op til 30 dage med lang dyse.
Den nye næsespray er det værste l..
Den nye næsespray er det værste l... Den kan på ingen måde bruges, man kan jo ikke få den langt nok op i næsen, ved ikke om man skal stå på hænder for at få det til at virke, for hvis man ikke gør, løber det da ud af hornet istedet. Det er spild af penge.
Jeg istemmer mig de andres anmeldelser…
Jeg istemmer mig de andres anmeldelser af det nye design på næsesprayen, for du godeste hvor er den skrækkelig at bruge! Trykfunktionen er fin nok, hvis det skal være på den måde, men selve dysen kan slet ikke komme langt nok op i næsen til at spraye væske ordentligt op uden at det bare løber ud igen og ikke har samme effekt som førhen.
Det bliver i hvert fald sidste gang jeg køber dette produkt.
Hvis det gamle design ikke kommer…
Hvis det gamle design ikke kommer tilbage er det på tide at prøve et nyt mærke. Slet ikke samme forløsende virkning som den gamle næsespray.
Dårligt design
Hvorfor lave om på et design som virker!! Det nye design virker ikke. Alt for meget væske løber bare ud af næsen igen uden at virke. Jeg håber, at man vender tilbage til den gamle model, ellers er der heldigvis andre mærker på markedet ☹️
Mvh K. Andersen
Føler mig snydt med den nye dysse
Føler mig snydt med den nye dysse.
Alt for meget kommer ud på en gang uden samme effekt.
Har spildt 50 kr på jeres nye produktdesign som har ringe effekt.
Det er dog det værste med den nye…
Det er dog det værste med den nye spray. Jeg bruger zymelin for eftertiden. Der med at trykke på siden dur ikke
EN OMMER OMGÅENDE!
Jeres V.2 af Otrivin med Menthol er simpelthen DUMPET til den største guldmedalje. Der går for meget til spilde, og der er ikke tryk på sprayen når man bruger den i næsen. Zymelin med med Menthol bliver mit nye mærke nu. Der er det gamle system.
Men hvorfor ødelægger i et godt produkt, bare fordi at det skal se smart ud??
Virkelig elendig ny dysse.
Virkelig elendig ny dysse.
Det var før et godt produkt, det er det ikke længere.
Kan ikke anbefale den længere.
Kigger efter andet produkt med den tidligere type dysse som virker.