Okosk Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Vi har været yderst tilfredse med både…

Vi har været yderst tilfredse med både vejledning og udførelse af service. Thomas er venlig, forstående og utrolig kompetent. Hans faglige ekspertise har hjulpet os på vej, i forhold til fugt og skadedyr problematikker. Han har til alle tider stået til rådighed, i forhold til drøftelser og vejledning. Vores varmeste anbefaling herfra.

2 September 2025

Tusind tak Nanna.
Det er meget tilfredsstillende når ens kunder er tilfredse og vi kan bruge al vores ekspertise og viden, så vores kunder får en høj kvalitet og hel løsning.

Rated 5 out of 5 stars

Pro Skadedyrskontrol er helt igennem…

Pro Skadedyrskontrol er helt igennem professionel - har teknisk viden og rådgiver meget kompetent

15 May 2025

Tusind tak Nina
Det var en fornøjelse at arbejde for dig, så vi kunne finde ud af hvad der var galt med dit hus og bekæmpe skadedyrene og så det blev en varig løsning, så skadedyrene ikke kom igen, og ødelagde dit sommerhus.

Super god service!

Fra start til slut følte jeg mig i trygge hænder. Thomas var venlig, professionel og dygtig til at afdramatisere situationen. Han undersøgte min lejlighed grundigt og viste tog sig tid til at analysere bidemærkerne der var på mig og min veninde og identificere problemet præcist. Hans logiske tilgang var tydelig gennem hele forløbet.

Thomas var også utroligt hjælpsom. Han tog sig tid til at give værdifulde og praktiske forslag til, hvad vi selv kunne gøre, og gav råd om, hvordan vi kan forebygge problemer i fremtiden.

Under hele processen var han meget venlig, imødekommende og tålmodig med alle mine spørgsmål, og jeg kan varmt anbefale Thomas til andre.

31 March 2025

Hej Sebastian og Emma
Tak for det gode samarbejde og fordi i hurtigt sikrede Jeres lejlighed mod Væggelus efter mine anvisninger, så i ikke får nye angreb fra taget igen.
Håber alt går godt.
Venlig hilsen Thomas
Pro Skadedyrskontrol - okosk.dk

Meget hurtig hjælp

Meget hurtig hjælp. Super service ifm. fjernelse af gedehams på loftet. Gode informationer omkring alt hvad der foregik, samt instruktion om hvad der skulle gøres så fremtidige problemer ikke opstår.
De bedste anbefalinger herfra :-)

26 September 2021
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig oplevelse af firmaet som skulle…

Dårlig oplevelse af firmaet som skulle hjælpe os med at få fjernet en husmår. Tilbudsprisen blev først sat op med 50% og siden sat ned igen med 25%.
Ingen anbefaling fra mig.
Hvor dum har man lov og være, der findes ingen 1 planshuse i Rungsted på 49 m2. Jeg bad om tilbud på at få fjernet en husmår i vores 1 planshus på 149 m2 og her fik jeg tilbud på kr 1990- alt incl og det kunne de lave inden for 2 timer ? Det gav jeg accept på og siden blev ringet op at prisen pludselig var 2500- og det måtte jeg så godkende da de allerede var i gang med arbejdet. Siden kom regningen lydende på kr 3500- og den skulle betales straks inden for en time. Det ville jeg ikke betale og beløbet blev sat ned til kr 2500- Regingen var også forkert formuleret og måtte derfor rettes 2 gange, brug aldrig det firma.

20 December 2019

Reply from Okosk

Kunden oplyste et areal på 49m2.
Da vi kom til hans ubeboede bolig var arealet 149m2
Den nye pris blev hermed aftalt telefonisk.
Da vi som aftalt benyttede et økologisk middel, der er meget kostbart kan vi ikke slå af i prisen og slet ikke når bekæmpelsen er udført.
Kunden ville pludselig kun betale et beløb der var under det først aftalte og truende med Trustpilot.
Kunden klagede overhovedet ikke over udførelsen der var 100% i orden.
Kun var på intet tidspunkt utilfreds med den udførte bekæmpelse.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har i mange år døjet med mosegrise…

Vi har i mange år døjet med mosegrise og vi har flere gange haft skadedyrsfirmaer ude, så vi kunne komme af med dem, men de er kommet tilbage hele tiden.
Vi fik til sidst fat i okosk.dk (Pro Skadedyrskontrol) der var de eneste der havde en løsning, så de ikke kom igen.
Firmaet er vist nok også et mindre rådgivende ingeniør firma, okosk.dk fjernede mosegrisene fuldstændigt og vi fik et fyldigt stykke dokument udleveret, så vi i fremtiden undgår mosegrisene, okosk.dk hjalp med en håndværker vi kunne benytte, så nu har vi ikke den årlige udgift mere, kan kun anbefale dem helhjertet.

22 September 2019
Rated 5 out of 5 stars

Vores have var fuld af muldvarpeskud og…

Vores have var fuld af muldvarpeskud og vi ville ikke have en forurenet have, Pro Skadedyrskontrol kom med et godt tilbud på en miljøvenlig behandling. inden for få timer havde de "ordnet" problemet, vi fik endda en skriftlig instruktion i hvordan vi i fremtiden kunne undgå muldvarperne, da vi bor ud mod en stor mark.
Rigtig god service og virkeligt godt med den skriftlige instruktion.

15 September 2019

Reply from Okosk

Tusind tak for din fine anmeldelse
Venlig hilsen Pro skadedyrskontrol

Take a closer look