Norva24 blev kontaktet da det af kommunen adviseret firma, ikke kunne finde et til lejligheden passende køretøj som kunne komme frem på grunden - trods det at de havde kørt på adressen siden først i... See more
See what reviewers are saying
Vi har haft besøg af Niels Bo Jørgensen fra Norva, som ved første opkald, på adressen og senere hen ved opfølgning på vores sag, har vist et kæmpe servicegen. Han tog sig rigtig god tid og var inform... See more
Øv oplevelse Sød mand på opgaven, der orientere fint og gør det han er blevet sat til . Men rigtig dårlig oplevelse med bestilling, oplysning og pris i sidste ende. Ikke særlig professionelt... See more
Company replied
Vi har i Aarhus haft besøg af Leif fra Novra24 ifbm. et rør der var blevet tilstoppet. Hurtigt efter melding om problemet stod han på adressen og fik effektivt og hurtigt løst problemet. Leif var mege... See more
Company replied
Written by the company
Har du et problem, vi skal løse for dig? Vi er klar til at rykke ud døgnet rundt, året rundt. Det gælder, hvad enten du har kloakproblemer, et tilstoppet afløb eller en oversvømmet kælder. Intet problem er for småt, og intet for stort. – Vi hjælper altid
Ringager 2B , 2605, Brøndby, Denmark
- 70120222
- norva24.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Meget dyr kloakspuling
Jeg havde en stoppet kloak, der kom intet igennem hovedbrønden. Norva24 kunne heldigvis hurtigt komme til undsætning og det krævede kun en hurtig spuling. Allerede efter et kvarter var teknikeren klar til at køre igen. Til min store overraskelse bliver opgaven faktureret til 2.331 kr.
Opdateret 23/03/2026:
Efter samtale med Norva24 fik jeg i omegnen af 17% rabat . Det er dog efter min mening stadig meget dyrt i forhold til opgavens størrelse hvilket ifølge Norva24 skyldes at der i alt skulle bruges 45 minutter på kørsel. Pga. vilje til at imødekomme kunden har jeg ændret min anmeldelse fra 1 til 3 stjerner.

Øv oplevelse
Øv oplevelse
Sød mand på opgaven, der orientere fint og gør det han er blevet sat til .
Men rigtig dårlig oplevelse med bestilling, oplysning og pris i sidste ende. Ikke særlig professionelt og er nu bundefanget på en kæmpe regning.
Find en anden eller få alt skrevet ned inden. 👎
Ingen forståelse da jeg ringer og ønsker dialog.

Virkelig dygtig og effektiv
Virkelig dygtig og effektiv. Samtidig fik jeg lov til at se,og lære noget nyt. Helt igennem en god oplevelse👍🏼

Reply from Norva24 Danmark
Helt igennem en god oplevelse.
Fantastisk service. De kom hurtigt og ordnede et stoppet afløb. Service medarbejderen ryddede op efter sig og han var helt vildt venlig. Kan varmt anbefales.

Reply from Norva24 Danmark
Havde Toms kloak service (del af…
Havde Toms kloak service (del af Norva24) ude for at ordne et afløb i kæderen der en gang i mellem flyder over. Der ud over en rist ved trappen til kælderen, der ofte lugter meget grimt. Problemet er ikke løst. Efter besøget virker hverken afløb eller rist bedre. Desuden virker mit toilet i kælderen nu heller ikke.
Jeg reklamerede over dette 14 dage efter, men man var fuldstændig ligeglade og afviste at afhjælpe problemet under påskud at man ikke kunne vide hvad der var sket de sidste 14 dage.
Medarbejderen der blev sendt ud kunne ikke finde de brønde der tilhøre huset. Han mente heller ikke at de to problemerne havde nogen forbindelse. Jeg nævnte at afløbet og risten nok var på samme ledning, men dette blev afvist. Det er de nok de sikker 3 meter fra hinanden.. Ligeledes er toilettet, da det nu heller ikke virker.
Talte med Kasper ejer af Toms kloak service der intet ønskede at gøre ved sagen.
Elendig service og utilstedeligt ringe udført arbejde.

Reply from Norva24 Danmark
En god oplevelse i en møgsituation.
Kim kom efter ½ time som lovet, og fik hurtigt gang i sagerne ved spuling af hovedkloakledning. Han sikrede sig at der var kommet aftræk i såvel toilet som afløb i gulv.
Meget effektivt og venligt besøg.

Reply from Norva24 Danmark
Gadebrønde tilstoppede pga. mursten og brosten
Andelsboligforeningernes Centrum II i Aarhus tilkaldte Kim Madsen fra NORVA 24 til 3 tilstoppede gadebrønde i fortovet. Jeg oplevede kæmpe stor imødekommenhed og hjælpsomhed fra Kims side og sidst men ikke mindst en god og grundig forklaring på, hvad der var galt. Der var kastet mursten og brosten ned i brøndene i forbindelse med opgravning af fortovet for installation af Fibernet for 1 år siden 😡😡😡 Stenene havde herudover lavet huller i bunden af brøndene, som Aarhus Kommune nu må udbedre for at forhindre rotter i at finde vej ud af brønden og ind i husets kælder.
Meget dårlig erfaring med dette firma
Meget dårlig erfaring med dette firma, lavede aftale med dem torsdag, de kom ikke, ringede igen fredag, de undskyldte meget og sagde de var de inden for en time, kom IGEN ikke. Et Meget utilregnelig firma jeg bestemt ikke vil anbefale nogen. Nu er det weekend, så må jo ringe til nogen andre på mandag.

Reply from Norva24 Danmark
Super godt arbejde udført! God betjening
Super godt arbejde udført af LASSE!!
Meget grundig fejlfinding, der resulterede i at opgaven blev løst hurtigt!
Meget imødekommende medarbejder, der gjorde det hele nemt og positivt at være i, når man står i det!
Jeg kontakter Norva, hvis der opstår problemer igen!

Reply from Norva24 Danmark
Vi har nu to gode oplevelser med deres…
Vi har nu to gode oplevelser med deres service.
"Lille" Kim løste opgaven hurtigt og jeg ville anbefale mine venner og familie at bruge Nova24, hvis de skulle få problemer med afløb eller lignende ☀️

Reply from Norva24 Danmark
Hvis der var flere stjerne ville I få…
Hvis der var flere stjerne ville I få dem også :) Super høj faglighed og jeg fik løst et problem med afløb, som jeg har bøvlet med i et par år og fik mange gode professionel tips med. Yderst tilfreds, hurtig service.

Blokering toiletafløb
Havde d. 7/7-25 besøg af Lille Kim, som ihærdigt forsøgte at spule blokering i vores toiletafløb væk. At det ikke lykkedes skyldes ikke Lille Kim, men at der åbenbart er et større problem. Professionel og positiv optræden.

Overfakturer
Jeg kontaktede Norva24 Århus for at få en pris på en opgave. Jeg blev oplyst at det ville koste ca. kr. 1.700, hvis det kunne klares inden for første time. Deres mand var hos mig i 65 min. Efterfølgende fik jeg regning på kr. 3.025.
Jeg kontakte dem 3 gange på mail over et par uger før de svarede, at det var fordi jeg skulle betale for kørsel. Jeg synes næsten kr. 1.300 for 16 km kørsel er meget voldsomt, og omregnet svarer det til, at det har taget næsten 45 min. at køre den tur. Men Norva24 fastholdte trods mine indvendinger deres faktura. Jeg betalte, men det er ikke dem jeg bruger næste gang - jeg føler mig snydt.

Reply from Norva24 Danmark
Jeg har i dag haft fornøjelsen af hjælp…
Jeg har i dag haft fornøjelsen af hjælp fra jer med en stoppet kloak.
Meget dygtige og imødekomne unge mænd der var på min matrikel i Ramløse i dag.
Varmeste anbefaling herfra, fik desværre ikke fat deres navne , men det var en fornøjelse at have dem forbi og problemet er fikset.

Norva24 i Grenaa
Denne vinter fik vi pludseligt brug for kloakservice her på matriklen, og hvad gør man så?
Jeg kendte ikke til Norva24 i forvejen, men jeg indhentede nogle pristilbud fra lokalområdet, Norva24 gav billigste bud, og derfor fik de opgaven.
Snart fik jeg besøg af Michael. Han var superflink og hjælpsom, opgaven viste sig at være lidt kompliceret, men han gav mig gode råd og et godt overblik over løsningsmulighederne. Jeg valgte at bestille hjælp med et kamera, og så kiggede Lasse forbi.
Han var ligeså flink og hjælpsom, og problemet blev nu hurtigt løst - effektivt og professionelt.
Det var absolut en god og tryg oplevelse, og Norva24, Grenaa får derfor mine bedste anbefalinger. Medarbejderne er dygtige, søde og engagerede, og prisen er også helt i orden.
Mona Thagaard, Grenaa

Reply from Norva24 Danmark
Hurtig og meget fin service
Hurtig og meget fin service. Uagtet, at de havde travlt, fandt de tid til at hjælpe allerede samme dag.
Venlig og servicemindet kloakmester (servicenr. 7316)

Aldrig bruger jeg dem igen
Aldrig bruger jeg dem igen
De kom til vores adresse splittet vores indkørsel ad for at komme til dækslet de fixet ikke problemet men sendte en kæmpe regning fordi de påstod problemet var et andet sted

Hvis der var 6 stjerner fik de en til
Hvis der var 6 stjerner fik de en til. Perfekt betjening fra telefonen blev taget - til lille Kim kom på klokkeslet og med utrolig hjælpsomhed og håndelag løste alle vore problemer.
Alt gjort som lovet og mere til.
Tak til lille Kim og Norva24 i Aarhus
Jens O

Super god service
Super god service, hurtig god hjælp med et stoppet afløb, lille Kim var meget grundig og der var pænt ryttet op da han var færdig. Tommel op her fra