Professionel og kompetent flyttefirma. Flyttemændene kom med højt humør, klarede vores flytning hurtigt og alle vores ting kom sikkert frem til vores nye hus. Jeg vil klart give mine bedste anbef... See more
See what reviewers are saying
Vi har haft Nordisk Multirens ude. Samme opgave som andre firmaer udfører, men meget billigere ⭐️ Opgavebeskrivelse + pris: Kr. 2.500,- inkl. moms - Rens af rørføring - Rengøring af vent... See more
Vi fik renset vores ventilationskanaler af 3 friske gutter fra Nordisk Multirens, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Fra start til slut var servicen helt i top – de mødte op til tiden, var smilen... See more
Company replied
De agerede hurtigt og holdt mig orienteret om hvad der skulle ske og blev holdt orienteret om hvornår de kom og udførte jobbet. Kom ligeledes og gav dele af taget en ekstra gang maling, da den ikke va... See more
Written by the company
Hos Nordisk Multirens brænder vi for at skabe et sundt og effektivt indeklima i danske hjem. Vi tilbyder professionel rensning af ventilationsanlæg til private i hele Danmark – altid med fokus på grundighed, kvalitet og kundens behov. Når vi renser dit ventilationssystem, fjerner vi støv, snavs og andre skadelige partikler, så anlægget kan yde sit bedste og samtidig spare på energien. Vi er stolte af vores høje serviceniveau og transparente rådgivning. Hos os får du ikke blot en rensning – du får en tryg og pålidelig samarbejdspartner, der lytter, rådgiver og leverer håndværk i topklasse. Vi tror på ærlig kommunikation, faste aftaler og god kundekontakt – og det afspejles i de mange positive tilbagemeldinger, vi får fra vores kunder. Uanset hvor i landet du bor, står vi klar til at hjælpe dig med at sikre et sundt og velfungerende ventilationssystem. 👉 Besøg os på www.nordiskmultirens.dk og bestil din ventilationsrens allerede i dag!
Dagmarsgade 47 st th, 4100, Ringsted, Denmark
- kontakt@nordiskmultirens.dk
- nordiskmultirens.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Søde flyttemænd som kom og hentede en…
Søde flyttemænd som kom og hentede en sofa:)
Professionel og kompetent flyttefirma
Professionel og kompetent flyttefirma.
Jeg vil klart give mine bedste anbefalinger herfra.
Tusind tak for jeres kæmpe indsats TNS-Transport.
Et par super høflige og imødekommende…
Et par super høflige og imødekommende mænd, meget tryg og behagelig flytning. Der blev passet godt på mine ting - tusinde tak, jeg vil kontakte jer igen, når det skal flyttes. Stor anbefaling!
Mvh. Heidi
Det var et par super professionelle og…
Det var et par super professionelle og høflige unge mænd der flyttede for mig.
Yderst hjælpsomme og hurtige .
En perfekt god oplevelse, kan på det varmeste anbefale TNS-TRANSPORT.
Jeg kan varmt anbefale TNS-TRANSPORT
Jeg kan varmt anbefale TNS-TRANSPORT! Fremragende service, meget omhyggeligt arbejde, alt blev udført hurtigt, effektivt og vigtigst af alt, med en god sans for humor.
5 stjerner her fra👌🏻
5 stjerner her fra👌🏻. Super flinke effektive og et godt smil. Tak for god service og arbejde.
Super god service og top professionel
Super god service og top professionel, bruger dem helt sikkert igen 💪💪💪
Haft to gæve gutter på besøg i dag for…
Haft to gæve gutter på besøg i dag for at lave rens af vores anlæg. Super god service, både via hjemmeside, bestilling og præcis på aftalt tidspunkt. Gennemgår alle rørføringer og tjekker anlæg. Super god service. Thumps Up :)
God oplevelse
God oplevelse.
Kom til tiden og to høflige medarbejder gjorde det arbejde . En god dialog efterfølgende omkring hvad de hade gjort med foto dokumentation.
Klar anbefaling her fra
- Rengøring af ventiler
- Rengøring + gennemgang af anlæg
- Skift af filtre
- Flow Test
- Indregulering (tillægspris på 500 kr., hvis flowtesten viser behov)
Ved henvendelse får du hurtigt booket tid, hvor andre firmaer er totalt håbløse.
God anbefaling her fra til Nordisk Multirens 👍🏼
Super serviceminded personale
Super serviceminded personale mødte op til aftalt tid og udførte et rigtig godt arbejde med dokumentation undervejs i form af billeder af de forskellige beskidte luftkanaler, der blev ugenkendelig rene :) Leder I efter et firma, der leverer hvad de lover og lidt til så er I bestemt kommet til rette sted. De varmeste anbefalinger herfra :)
Top professionelt
Jeg fik klaret ventilationsrens, service og indregulering. Alt sammen meget professionelt udført. Service og humøret i verdensklasse. Kan ikke være andet end meget tilfreds med deres besøg. En klar anbefaling herfra.
Super god service
Super god service, kom til tiden og fik løst opgaven grundigt samtidig med god vejledning i brugen af anlægget.
Klart anbefaling 👍

Helt igennem god oplevelse
Helt igennem god oplevelse
Yderst professionel opførsel
Kan varmt anbefales

Reply from Nordisk Multirens
Dejligt nemt og god service.
Dejligt nemt og god service.
flinke folk som kom og udfærte arbejdet.

Reply from Nordisk Multirens
Vælg dette firma hvis du ønsker god oplevelse
2 flinke guttere dukkede op til aftalt tid, og udførte arbejdet grundigt og effektivt.
Fik god feedback på hvad der var udført.
Stor ros herfra.

Flinke medarbejdere
Flinke medarbejdere. Anlæg blev renset og blev vejledt i hvornår jeg skulle tænke på at skifte filtrene.

Reply from Nordisk Multirens
Super service. Meget tilfreds med rens af vores ventilation. Vores system kørte ikke optimalt efter tilslutning af tilbygningen, hvilket betød, at indreguleringen ikke kunne udføres i første omgang. De kom senere og foretog indreguleringen uden beregning. Tak.