See what reviewers are saying
Hej! Fick besked efter ordern var lagd och betalad att varan var slut hos leverantören. Fick då välja mellan fem andra racketar som var mycket dyrare. Alltså jag måste bara säga wow vilken service... See more
Company details
Written by the company
Hos Nordic Padel hittar du ett brett sortiment av padelprodukter från marknadens ledande varumärken.
Contact info
Vallgatan 25, 41116, Göteborg, Sweden
- 0735397797
- info@nordicpadel.se
- nordicpadel.se
beställ inte härifrån helt hopplöst
beställ inte härifrån helt hopplöst
Beställde en vara av dom via Cdon för…
Beställde en vara av dom via Cdon för flera månader sedan. Ej fått varan eller svar ifrån dom. Kommer inte beställa från dom igen.
Annonserar sig på google shopping med…
Annonserar sig på google shopping med fri frakt. Vilket inte stämmer då man måste köpa för en viss summa.
Det dröjde ca 2 veckor
Det dröjde ca 2 veckor innan beställningen dök upp. Lade beställning den 7/6. Mailade 3-4 dagar senare och frågade var ordern tagit vägen. Den 13/6 dök den upp som registrerad hos Postnord. Mailade igen den 18/6 och frågade igen. Då ringde en person upp och undrade om jag kunde byta bollsort till en annan. Inga problem , bara du skickar ordern , sa jag. Ordern gick inte iväg dagen efter heller. Den 19/6 ringer ytterligare en person (från Tennisshopen) och ber om ursäkt och säger att varorna ska skickas direkt. Fick till slut hem dem idag. Skulle ha läst recensionerna av Nordic Padel innan jag beställde. De verkar ha nåt slags samarbete med Tennisshopen , oklart hur. Men Tennisshopens omdömen är klart mycket bättre. Kommer oavsett inte att beställa från nån av dem då de inte klarar av onlinehandel.
Varning
Varning! En månad senare har jag inte fått mina varor och företaget vägrar att ta kontakt med mig, trots påtryckningar från Cdon, inget livstecken på att skicka varor men begära betalning det fungerar tydligen! Ett skräpföretag är vad detta är och aldrig mer kommer jag beställa något härifrån!
Får noll kontakt med företaget!!
Får noll kontakt med företaget!!! Har ett sprucket rack (mitt i racket) efter 2 veckor. Har mailat och gjort allt enligt deras regler med bilder osv. Inget svar. Mailat igen. Ringt. Fyllt i kontaktformulär. Inget svar.
Ingen hjälp vid byte
Köpte fel storlek till sambon, försökt få en retursedel av kundtjänst i 2 månader men ingen återkoppling, skulle endast byta storlek. Efter denna tid blir man helt enkelt less på att försöka, så köp endast om ni är stensäkra på storlek för annars är det kört.
Beställt rack som skulle ta 1-3 dagar…
Beställt rack som skulle ta 1-3 dagar att få nu 3e dagen inte fått att dom skickat iväg det ännu och dom svarar inte när man kontaktar dom, köp från känd sida om ni vill ha era rack i tid:)
Vilket kundbemötande 👍
Fick besked efter ordern var lagd och betalad att varan var slut hos leverantören. Fick då välja mellan fem andra racketar som var mycket dyrare. Alltså jag måste bara säga wow vilken service och vilket kundbemötande . Både via mejlkontakten och när jag väl fick paketet hade jag fått en super trevlig lapp också som gjorde det hela lite personligt. Och fick dessutom några extra bollar. Kommer verkligen rekommendera nordic paddel till mina vänner.
Problem vid orderbekräftelse.
Problem precis när jag hade beställt väskan så fick jag inte fick en orderbekräftelse, men efter en mycket, mycket trevlig kille hos kundtjänsten löste det sig. Även någon ambitiös person som hade handskrivit ett tack för köpet på sedeln jag fick med! Kommer definitivt rekommendera nära och kära!
Fick bara hälften av varorna
Beställde racket och Tourna Mega Tac men fick inte lindorna. Snabb leverans av racket men tog tid innan jag fick respons från kundtjänst att skicka lindorna. Nu ska de vara på väg så hoppas det stämmer!
Bra kundvård, Tack
Snabba leveranser, Varan uppfyller beskrivning och kvalité.
Andreas Sandberg
Snabbt och smidigt.
Fantastisk service
Fantastisk service, riktigt snabb leverans och ett mycket bra kundbemötande
Kvalitet produkter med snabba…
Kvalitet produkter med snabba leveranser och mycket bra service.
Snabb leverans och bra kundbemötande även på distans!
Snabb leverans med trevlig personlig lapp, uppskattas att man tar sig tiden och gör det lilla extra! :)
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.