Fusker firma Bestilte 2 lamper d. 1 November 2025 - har her 10 dage senere stadig intet modtaget eller HØRT fra dem. Har sendt 3 mails for at få oplyst en leveringsdato - track and trace men intet... See more
See what reviewers are saying
Skulle helst vilja ge en nolla. Tog nästan 4 veckor innan jag fick krämen - från Kina….. Inget svar på mejl till kundtjänst om var paketet höll hus någonstans. Sämsta krämen ever - så klart att de anv... See more
Om detta är företaget NordicGlow som säljer ögonkrämen mot påsar under ögonen som du kanske sett på insta - köp ej!!! Olaglig butik. Jag fick nåt helt annat än ögonkräm skickad från kina, som från vil... See more
Company details
Written by the company
Velkommen til NordicGlow, hvor vi forener nordisk enkelhed med teknologisk innovation for at skabe en unik oplevelse af skønhed og velvære. NordicGlow blev grundlagt med en dyb forpligtelse til at gøre avanceret skønhedsteknologi tilgængelig for alle. Vi ønsker at inspirere selvforkælelse og styrke vores kunders skønhedsrejse ved at tilbyde innovative løsninger med nordisk elegance. Vores hudplejeprodukt er en fusion af nordisk enkelhed og avancerede teknologier, herunder LED-fotorejuvenation, højfrekvente vibrationer, varmebehandling og EMS-mikrostrøm. Dette skaber en unik harmoni mellem tradition og innovation. NordicGlow er mere end blot et skønhedsbrand; det er en livsstil. Vi tror på at bringe nordisk skønhed og wellness til verden ved at tilbyde produkter, der går ud over forventningerne og skaber en følelse af indre og ydre balance. Vi prioriterer kvalitet i alle aspekter af vores forretning. GlowEase gennemgår strenge kvalitetskontroller for at sikre, at det opfylder vores standarder for effektivitet og holdbarhed.
Contact info
Richard Mortensens vej 60, 2300, Kbh S, Denmark
- info@nordicglow.dk
- nordicglow.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
KÖP INTE
KÖP INTE! VERKLIGEN LURENDREJERI! Får inte kontakt med företaget och fått hem felaktiga varor från ett mycket billigare märke som inte ens ska va länkat till deras sida.
Vet inte hur detta kommer lösa sig men har rapporterat till Klarna om problemet så jag hoppas inte att jag ska behöva betala för skiten. Stor besvikelse!
KÖP INTE - LURENDREJERI
Instämmer med föregående review.
"Beställde nordicglow
Beställde nordicglow , men fick hem Celyn ögon kräm som man kan hitta överallt för mindre en 100kr
Har försökt och maila dom dom går inte och nå , BESTÄLL INTE FRÅN DOM
Dom tvingar mig behålla en produkt jag inte har beställt och betala 3 dubblade"
Beställde nordicglow
Har försökt och maila dom dom går inte och nå , BESTÄLL INTE FRÅN DOM
Dom tvingar mig behålla en produkt jag inte har beställt och betala 3 dubblade
BESTÄLL INTE
BESTÄLL INTE! Fick vänta tre veckor innan leveransen kom och när den väl kom så var det en helt annan produkt som inte motsvarar beställningen. Inga svar via kundservice heller.
Betalat och fått mail om att produkten…
Betalat och fått mail om att produkten är påväg. Länken leder till ett helt okänt transportföretag och produkten går inte att spåra. Betalade i början på maj… Är Nordicglow verkligen danskt eller bara falskt?! Har skickat fem mail nu utan ett enda svar eller ens ett autosvar.
Skippa det här och kör på något känt märke istället!
Varning köp ej
Varning! Du får nåt helt annat än vad som utlovas och det går inte få kontakt med företaget.
Betalat men ej fått bekräftelse eller produkter
Beställde ögonkräm från Nordicglow den 14/5-24, betalningen har dragits men har ej fått bekräftelse eller produkt ännu.Har mailat och frågat men ej heller fått svar...😔
Har betalat men inte fått någon produkt…
Har betalat men inte fått någon produkt och de svarar inte.
Super service og hurtig levering
Rigtig behagelig oplevelse inden bestilling, hvor jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål. Levering tog kun 2 dage, og alt var pænt indpakket. Alt i alt rigtig god oplevelse.
Jeg bestilte onsdag i sidste uge
Jeg bestilte onsdag i sidste uge, og skulle bruge det som gave til weekenden.
Heldigvis gik det rigtig hurtig, og var fremme inden.
Tak for rigtig hurtig ekspedition og gaven vakte glæde!
Super bra produkt!
Super bra produkt, Jag köpte den till min flickvän och hon älskar den.
Skulle rekommendera!
Super produkt, og service
Super god service, og leverings tid!
Produktet virker af god kvalitet
og glæder mig til at komme i gang.
Jeg er yderst tilfreds med Nordic glow
Og kan varmt anbefale det til andre

Reply from Nordicglow
Jeg er yderst tilfreds med både…
Jeg er yderst tilfreds med både produktet og servicen hos Nordic glow!

Super god service
Jeg har lige modtaget produktet, og er ellevild med det allerede! Hurtig levering, og der er kræset for indpakningen. Derudover havde jeg et spørgsmål til produktet jeg havde bestilt, og der blev svaret inden for få timer.
Alt i alt virkelig god oplevelse so far.

Kanon service
Jeg fik ved en fejl, bestilt til min gamle adresse (er lige flyttet) på trods af jeg bestilte i påske dagene, fik jeg hurtig respons, rettet min adresse og har lige fået min pakke leveret. Kanon service af Stephanie :)

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.