Jeg købte den til min kæreste for et…
Jeg købte den til min kæreste for et par måneder siden, og den fungerer så upåklageligt. Mega cool, at man undgår alle hår i vasken, ligesom den barberer virkelig godt! Meget tilfreds.
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Jeg synes altid, at det kan være svært at finde på en god gave til kæresten - men den her trimmer var helt perfekt som fødselsdagsgave. Det var super let at bestille online og leveringen var hurtig! Både ham og jeg er glade for produktet (og for den mindre rengøring).
Rigtig god oplevelse hos Nordic Deluxe.
Bestillingen var nem, leveringen hurtig, og produktet lever fuldt op til forventningerne. Kvaliteten føles solid, og det gør hverdagen lidt nemmere. Alt i alt en professionel webshop, som jeg sagtens kan anbefale.
Super godt produkt og hurtig levering!

Reply from NordicDeluxe
Virkelig nem at bruge og giver et pænt, rent resultat. Klart pengene værd!

Kan hverken trimme eller suge ordentligt. Helt forkert lavet 🙃

Reply from NordicDeluxe
Rigtig god trimmer fra Nordicdeluxe. Den indbyggede støvsuger fungerer super godt, og det er fedt, at den er trådløs med hurtig opladning. Nem at bruge og god kvalitet.

Reply from NordicDeluxe
Jeg blev virkelig imponeret over, hvor meget en enkelt trimmer kan gøre en forskel i hverdagen. Nordic Deluxe’s trimmer har gjort min morgenrutine langt mere behagelig. Det lyder måske fjollet, men det føles som om den tager hensyn til mig.
For mig er det en af de der små ting, der bare gør hverdagen lettere uden at man tænker over det. En simpel trimmer, der bare fungerer. Den kan helt klart anbefales.

Reply from NordicDeluxe
Rigtig god oplevelse. Trimmeren er let, skarp og effektiv, og jeg behøver stort set ikke tørre vasken af efter brug. Beholderen er nem at tømme, og maskinen er hurtig at skylle ren. Jeg sætter også pris på, at den kan bruges trådløst i lang tid – perfekt når man har travlt. Det er uden tvivl den bedste trimmer, jeg har ejet indtil nu.

Reply from NordicDeluxe
Anede ikke sådan en maskine med vacuum fandtes - men det er jo helt genialt. Selv for en mand er det irriterende med skægstubbe overalt!
Anbefaling herfra! - Leveringen gik også lynhurtig!

Reply from NordicDeluxe
Det blev en tidlig gave i år (adventsgave🥳) - og samme tid også udsigten til at undgå at skal være julemand i år! Endelig nogen som har skabt maskinen der ikke gør kæresten sur, når man har barberet sig! Tak for jer 🙏🙏

Reply from NordicDeluxe
Har købt den til min kæreste, fordi jeg er træt af, at der altid er skægstubbe alle vegne, når han har barberet sig. Det har virkelig gjort en forskel på rengøring efter barbering. Min kæreste er meget glad for den, og det samme er jeg! :-)

Reply from NordicDeluxe
Var en gave til min kæreste, som er virkelig glad for trimmeren. Sugefunktionen er mega smart og den suger de fleste hår!

Reply from NordicDeluxe
Virkelig et lækkert produkt, der har gjort det meget nemmere med trimning. Ikke mange hår der bliver efterladt i vasken, når man bruger sugefunktionen. Også nemt at justere længde på trimmeren. Kan klart anbefales.

Reply from NordicDeluxe
Lækkert køb, syntes det skønt man ikke skal bruge tid på oprydning efter endt barbering.
God service og levering🤩