Jeg havde et indledende møde med Nordic Ad Partners og er ovenud tilfreds med mødet. De virker seriøse, kompetente og yderst profesionelle og ser frem til på sigt at lave et samarbejde med dem. Tak... See more
See what reviewers are saying
Vi har nu arbejdet sammen med Nordic Ad Partner i over et år og er meget glade for samarbejdet. De reagerer hurtigt og kompetent på vore forespørgsler og alle aftaler holdes. De ved hvad de arbej... See more
Ærlig jysk tilgang til markedsføring. Man er altid sikker på at få ærlige svar når man spørger om noget. Herunder, hvad der kan lade sig gøre, forventet implementeringstid, realistiske budgetter osv.... See more
Vi har haft en rigtig god oplevelse med vores NORDIC AD PARTNER ApS 🌟 Fra start til slut har samarbejdet været både professionelt og trygt. De har været utrolig hjælpsomme, lydhøre over for... See more
Company details
Written by the company
VORES KUNDER LIGGER ØVERST PÅ GOOGLE. Vi er 100% Google Ads Specialister og vi er stolte af at kunne hjælpe virksomheder med Google Ads, i både Danmark, USA, New Zealand & store dele af europa. Vi assisterer virksomheder af mange størrelser og niveauer – f.eks. små startups, Løvens Hule virksomheder, Gazellevirksomheder & gamle familievirksomheder. Også flere danske marketingbureauer har hyret os som ekstern Google Ads partner for at kunne tilbyde deres kunder, Google Ads opsætning & optimering af høj kvalitet. Det er en tillidserklæring & det er vi ret stolte af – at være deres usynlige partner på Google Ads.
Kjelstvej 29, 6852, Billum, Denmark
- admin@nordicadpartner.dk
- nordicadpartner.dk
No recent history of asking for reviews
Jeg har samarbejdet med Nordic Ad…
Jeg har samarbejdet med Nordic Ad Partner gennem de seneste 18 måneder, og er yderst tilfreds. Enormt kompetente og nede på jorden.
En af de virksomheder der afgjort får min STØRSTE anbefaling! 😊 Tak for godt samarbejde!
🥇 Google Ads Eksperter
Christian, Marcus og Tommy fra Nordic Ad Partner har udvist professionalisme af højeste karakter og vist fremragende resultater på Google Ads, hvilket deres imponerende portfolio af klienter ligeledes bevidner! Stort anbefaling herfra!
Fantastisk arbejde
"Efter at have taget en runde med meget useriøse markedsføringsfirmaer, fik jeg kontakt til Nordic ad partner. Jeg må bare sige, at de kan deres kram. På bare 2-3 uger har jeg ordrebogen fyldt op til den næste måneds tid, og vi er jo kun lige kommet i gang. Tør næsten ikke tænke på, hvor meget jeg får at lave i foråret! 👏👏👏😁🇩🇰
God service og venlige i mødet
God service og venlige i mødet. Gode priser som også svarer til opgaven
Imponerende resultater
Nordic Ad har været en absolut gamechanger for min kiropraktiske virksomhed! Deres evne til at forklare og optimere Google Ads har været imponerende, og det har ført til en markant vækst i virksomheden. De er utroligt professionelle og yderst kompetente, og jeg er meget taknemmelige for deres hjælp! Anbefales varmt til enhver virksomhed, der ønsker at tage deres markedsføring til nye højder, og som gerne vil opleve imponerende resultater.
Skift til Nordic ad partner
Efter at vores firma er skiftet til Nordic ad partner har vi fået masser af arbejde til ordrebogen og telefonen ringer hele tiden.
Meget professionelt team og hjælpsomme til at komme med gode råd til marketing.
Kan stærkt anbefales : )
mvh Brødrene Byg Aps
Meget kompetence folk
Meget kompetence folk. Har fået sparring på min Google Ads indsats og føler mig i trygge hænder.
Super service, meget tålmodig og hjælpsom for en ikke teknik kyndig som mig, tak
Jeg anvendte Nordic Ad Partner til at lave hjemmeside
Jeg anvendte Nordic Ad Partner til at lave vores hjemmeside.
Vi oplevede en rigtig god sparring og råd fra Marcus, og kan varmt anbefale Nordic Ad Partner!
De er effektive og har højt serviceniveau!
Højt service niveau, rare mennesker og WOW de er effektive. Lavede min Google Ads aftale med Nordic Ad Partner i forgårs og allerede igår fik jeg første konvertering: brugte kr. 19,37 og omsatte kr. 425. Kan kun anbefales!