Eerst mail verkeer gehad daarna telefonisch contact om iets te veranderen , werd direct gedaan . Super. Bezorgdienst was ook super .
Company replied
Alles volgens afspraak,en super matten voor in de stal.Echt een aanrader.Had ze al liggen, maar moest de rest nog leggen omdat we de stal vergroot hebben,en konden ze netjes aansluiten,ondanks een jaa... See more
Company replied
Ik mocht vandaag(zaterdag) langs kom terwijl t bedrijf officieel gesloten is op zaterdag. En dan denken ze ook nog is goed met je mee super klantvriendelijkheid. Jullie weer met een super veilige trai... See more
Company replied
Producten zijn goed en snel geleverd Transportkosten zijn erg hoog.
Company replied
Noddevelt is gespecialiseerd in het verhogen van comfort en veiligheid in de paardenstal en paardenwagens middels rubber vloeren en wanden. Groot aanbod kwalitatieve rubber stalmatten en staltegels voor een scherpe prijs. - Paardenmatras, koematras, stalmatten op rol, rubber paddock matten, rubber wandbescherming voor de paardenstal en wasplaats voor paarden. Voor de paardenwagen en paardentrailer bouw en reparatie vindt u bij Noddevelt rubber oploopmatten, rubber trailermatten en rubber wandbescherming, en ook aluminium vloeren, wanden en paardenwagen ramen. Bij Noddevelt vindt u ook een ruime selectie rubber fitnesstegels en rubber vloeren op rol.
Zandstraat 37, 5258TW, Berlicum, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Op donderdag stuk of 50 stalmatten besteld. De vrijdagochtend stonden ze al op mijn oprit. Super!

Reply from Noddevelt Rubber
Mijn dakpannen moesten worden vernieuwd via een plat dak (zonder kiezelstenen). Om het dakleer van het platte dak te beschermen, heb ik de transportbanden erop gelegd en het werkt perfect.

Reply from Noddevelt Rubber
Goeie service duidelijk en snelle levering erg blij met resultaat

Reply from Noddevelt Rubber
Jullie zijn bereikbaar via telefoon, kon snel komen om op te halen en vriendelijk persoon bij het ophalen, was de eigenaar zelf.

Snelle communicatie
En alleen de beste producten.
De kit en bijbehorende lijmen werken goed.

Reply from Noddevelt Rubber
Ik mocht vandaag(zaterdag) langs kom terwijl t bedrijf officieel gesloten is op zaterdag. En dan denken ze ook nog is goed met je mee super klantvriendelijkheid. Jullie weer met een super veilige trailer op pad.

Reply from Noddevelt Rubber
Bij de extra bestelling van 2 matten werd het teveel betaalde aan bezorgkosten direct teruggestort.
Super service en super matten.

Reply from Noddevelt Rubber
Alles goed geregeld en netjes gebeld of de bestelling is aangekomen.

Reply from Noddevelt Rubber
Ze hebben goede informatie gegeven op mijn vragen.
En mijn bestelling was snel geleverd. Op het eerste oog ziet het er uit als goede kwaliteit rubber.

Reply from Noddevelt Rubber
Bestelling correct uitgevoerd. Prima materialen en daar zijn we mee aan de slag gegaan.
Stootrubbers te veel besteld en werden gebeld dat dit niet klopte. Te veel betaald werd netjes gecrediteerd.

Reply from Noddevelt Rubber
Wederom een mooi /goed product en goede communicatie. Zeer behulpzaam . Tevens een goede prijs

Reply from Noddevelt Rubber
Learn more about other kinds of reviews.