NEXT - UDDANNELSE KØBENHAVN Reviews 32

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg kunne lade være med at give en stjerne ville det være mere passende. Rigtig dårlig skole pga lærer og ledelse. Ringe hjælp til elever, nedgørelse af elever. Det gælder desværre hele vejen r... See more

Rated 1 out of 5 stars

Elendigt sted,de aflyser et kursur og så tilmelder de automastik en igen på næste kursus, men sådan kan man jo også tjene penge.... Når man under sig over folk ikke kommer, kunne man jo måske også g... See more

Company details

1. Career and Education Provider

Information provided by various external sources

NEXT er Københavns og DKs største udbyder af ungdomsuddannelser. Vi har 10. klasser, gymnasier, eux, erhvervsuddannelser, kurser og efteruddannelse.

• Carl Jacobsens Vej 25, 2500, København, Denmark

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Absolut useriøs uddannelsesinstitution

Absolut useriøs uddannelsesinstitution, hvor ingen i administrationen har styr på en skid eller gider at ligge bare lidt umage i deres arbejde. Der er dårlig kommunikation, dårlig planlægning og tilrettelæggelse af undervisning, og rædsomme klasseforhold fordi der efterhånden proppes op mod 40 elever ind i en klasse. Der bliver ikke sat noget loft på, hvor mange der må lukkes ind uddannnelserne NEXT tilbyder, ej heller sat nogle standarder for elevernes indlæring og deltagelse i undervisningen. Uanset, hvor dårligt du klare dig i hvert fag og hvor åbenlyst forstyrrende og uengageret du er, for du bare lov at valse gennem uddannelsen med bestået karakter. Det føles som et rent scam. Kvaliteten af undervisningen, for ikke at sige moralen blandt dem der faktisk tager den seriøst, ødelægges mere eller mindre helt.
Og så er der lige det med praktikpladser. Realiteten er at du kun vil få en, hvis du er fra 18 til nok omkring 23, eller kender nogen på en virksomhed. Og selv da, vil de fleste ende med at stå uden en, når praktikperioden kommer, og må så droppe ud eller tage sig til takke med skolepraktik. Hvilken nu er så propfyldt at de fleste af dine dage vil gå med at dingle rundt inde på skolen og lave absolut ingenting. I månedsvis, hvis du ikke er så ualmindeligt heldig at finde en praktikplads i mellemtiden. Mens jeg var der, var normalt at eleverne lå omkring på borde og sofaer og sov! Men det er ikke noget nogen fra uddannelsen vil fortælle dig om på forhånd. Ovenud set vil jeg beskrive oplevelsen af proces/industrioperatøruddannelsen på NEXT som en gradvis opvågning til, hvor chokerende ringe den faktisk er. Til sidst følte jeg mig nærmest ydmyget og i den grad holdt for nar.
Det kan godt være du kommer ud med et papir på noget, men jeg ved ikke hvor længe der går, før industrien for øjnene op for, hvor lidt det papir er værd efterhånden.
Indtil NEXT som institution for taget sig gevaldigt sammen og der bliver sat nogle ordentlige standarder for undervisning og krav til elevernes kunnen, så vælg for guds skyld et andet sted at få din erhvervsuddannelse

14 October 2024
Rated 1 out of 5 stars

Next glostrup vagt kursuset amu på 6…

Next glostrup vagt kursuset amu på 6 uger havde opdigtet noget som man overhørte noget at tror noget og tager udgangspunkt i det, jeg bliver åbenbart smidt ud og meldt til politiet for en misforståelse da jeg havde flere pointer og byde på, pludselig går vedkommende jeg prøvet og anbefale noget til med til mine pointer som jeg ville ind på og hans lærer kom hurtig forbi og mente han overhørte noget, som har medført til at skolens personale ikke ville høre min version af det der faktisk skete og var meningen med det, var at komme ind på nogle anbefalinger/eksempler på hvad god stil er til en anden med kursist.
Oven i købet er jeg klassens formand, jeg røngør hverdag i 4-5 nu klassens borde og kører stole ind, sørger for slik og god stemning, og pludselig, fejlvurdere man noget og dømmer ud fra sin selvopfattelse lyder det Fair. Jeg har betalt slik og købt kage og fløde boller og bolger samt chokolade bars og betalt af egen lomme

Også skulle mener de åbenbart jeg har været dum nok til at true nogle, jeg faktisk ikke noget imod, de ville som nævnt ikke lytte til min nye og nu. Jeg bortvist og forbydt at komme i skolensområde for altid, det skal lige pointeres at mine intentioner er at blive dygtig fagligt, og det har fejlagtigt spild alles tid, nogle der ved havd man gør plz det top nederen samt uretfærdigt behandlet.

Mvh en sød rolig elev der prøvede og passe ind
Det slet ikke fair

Det gør mig ked af det at man dømmer på baggrund af uvidenhed og hverken empati eller sympati har været til stede åbenbart.

Samt er jeg chokeret over det kunne række så langt ud, altså forløbet var færdigt om 1 -2 ugers tid hvorfor skulle åbenbart med vilje åbenlyst truet en, som det lyder giver det ingen mening for det eneste jeg prøvet og byde med var blot anbefalinger samt pointer jeg prøvede og komme ind på indtil jeg pludselig så ham jeg prøvet og kommunikere med gik, uden jeg faktisk var færdig med at uddybe på en pedagogisk fremgangsmåde. Til deres fordel fik deres lærer overhørt det som forstået som noget andet, pludselig skulle jeg pakke sammen og forlade alt, og hermed blive uvelkommen.

Hvis jeg har begået en kæmpe fejl, plz tænk over det. Jeg har tværtimod ikke begået noget forkert.

30 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

De bedste studieår af mit liv

Jeg har taget kontoruddannelsen i Ballerup og har kun ros til organisationen. Underviserne er rockstjerner og deres back office svarer altid inden for 10 minutter. Super service og en fed uddannelse. Skoleforløbene er korte, men altid meget veltilrettelagte og med en stejl læringskurve. Bedste studietur til Bruxelles - Mange tak!

26 February 2025
Rated 1 out of 5 stars

I må ikke starte i next Ballerup…

I må ikke starte i next Ballerup lærerne er sindssyge de ved ik hvad der foregår, computerne på skolen virker ikke skolen gøre næsten intet for at eleverne for det godt sammen de er ligeglade med hvordan eleverne har det og du lærer intet det er en forfærdelig skole med forfærdelige lærer og forfærdelig ledelse

13 August 2024
Rated 1 out of 5 stars

VGA (vestskovens gymnasium i…

VGA (vestskovens gymnasium i Albertslund) er noget værre tis.. ville ikke anbefale at gå der. Lærerne har tydeligvis yndlingselever, og det betyder, at mange andre elever, især dem der måske har brug for lidt ekstra støtte bliver fuldstændig overset. Hvis man ikke er blandt de "kloge" eller de elever, lærerne kan lide bliver man bare overset.

18 November 2024
Rated 1 out of 5 stars

Vestskovens Gymnasium i Albertslund er…

Vestskovens Gymnasium i Albertslund er en kæmpe skuffelse og en skole, jeg ikke ville anbefale til nogen. Trivsel er et kæmpe problem her, men det virker, som om skolen fuldstændig ignorerer det. Dem, der har det dårligt, bliver aldrig taget alvorligt – det er som om, de bare bliver overset.

Til gengæld bliver der konstant gjort opmærksom på de få, der klarer sig godt og trives, som om resten ikke eksisterer. Det føles demotiverende og uretfærdigt, at der kun bliver sat fokus på dem, der ikke har brug for hjælp, mens resten bliver efterladt til at klare sig selv.

Lærerne bidrager heller ikke positivt. De mangler forståelse og engagement, og der bliver aldrig gjort noget ekstra for at støtte eleverne. Studievejledningen er lige så ubrugelig – i stedet for at komme med hjælp eller konkrete råd, bliver man bare spurgt, om man overhovedet hører til her. Det skaber en stemning af usikkerhed og frustration.

Alt i alt er det en skole, der prioriterer facade frem for reel omsorg og hjælp til dem, der har mest brug for det.

18 July 2024

Skuffende og udnyttelse

Jeg gjorde min opgave færdig på h1 som murer uddannelses i glostrup, uddannelses folket udenfor, andre lærer og selv eleverne mente at jeg skulle komme videre, men vores lærer som aldrig hjælp mig sagde at jeg ikke skulle komme videre pga han ikke mente det var godt nok, med hans egne ord, jeg sendte dig hele vejen over mod hjørnet fordi jeg allerede ville dumpe dig, er så skuffet og har mistet troend på mig selv pga den lærer og skolen gjorde ikke noget ved det, jeg har også brugt alle mine 3 klips, så jeg ikke kan tage en erhvervs uddannelses mere pga af det.

27 October 2024
Rated 1 out of 5 stars

Min kæreste fik fravær for flere timer…

Min kæreste fik fravær for flere timer hun var der, og der er nu gået flere dage siden hun skrev det til sin lære.
Og hun har fået andet fraværsbrev selvom hun ikke burde havde fået det. Det syntes jeg er for dårligt.

Der faktisk bare dårlige ting om skolen på Ballerup genarelt.

Min lære har også givet os en opgave for, så 5 minutter efter skal vi igang med en ny. og han går hele tiden og der ingen der ved hvad de skal.

20 September 2024
Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg kunne lade være med at give en…

Hvis jeg kunne lade være med at give en stjerne ville det være mere passende.
Rigtig dårlig skole pga lærer og ledelse. Ringe hjælp til elever, nedgørelse af elever. Det gælder desværre hele vejen rundt, selv kontoret med skole sekretær som er virkelig uvildig og nedladende.
Uanset hvad andet i vælger tror jeg kun det kan værre bedre end Ballerup.

3 July 2024
Rated 1 out of 5 stars

Et meget svagt og ikke brugbart sted…

Et meget svagt og ikke brugbart sted for unge.. spild af tid... Dårlig ledelse samt en masse ustabile unge som ødelægger det for dem der vil noget med 10 klasse. Det virker som Next kun tænker på penge og ikke på konkrete elever som vil noget med det ekstra år.

15 March 2024

Jeg er rasende!

Virkelig dårlig skole! Sukkertoppen gymnasium giver mig -3 i kemi for at have dukket op hele året, have fået 7+ i 5 forskellige afleveringer, samt mit mundtlige var blevet beskrevet værende "God energi samt godt engagement", utroligt mit gennemsnit ender under 10 pga kemi!

25 March 2022

Reply from NEXT - UDDANNELSE KØBENHAVN

Hej Begitte. Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med Sukkertoppen Gymnasium. Vi har hvert år flere tusinde elever igennem på vores uddannelser, og vi oplever sjældent den utilfredshed, som du giver udtryk for. Jeg har forhørt mig hos rektor, men vi kan ikke pejle os ind på hvem du er - ud fra dit brugernavn her. Hvis du har lyst til at uddybe din klage, så send en mail til info@nextkbh.dk, så går jeg videre med den.

Rated 1 out of 5 stars

henvendt til Ballerup Next.

henvendt til Ballerup Next.
Karaktergivningen er så unfair i den her skole. Karaktergivingen på skolen, gør de ved at kaste med terninger.
flere elever får en dårlig motivation ved at gå i skolen, og overvejer at stoppe, lige præsic at give dårlig karakter til de elever som faktisk er studie aktive!!!!
dette er dog ikke rettet mod alle undervisere, da en god del af dem stadig er oprigtige, men derimod rettet mod den dårlige halvdel..

6 March 2023

Reply from NEXT - UDDANNELSE KØBENHAVN

Hej ano. Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med Baltorp Business Gymnasium. Vi har hvert år flere tusinde elever igennem på vores uddannelser, og vi oplever sjældent den utilfredshed, som du giver udtryk for. Hvis du har lyst til at uddybe din klage, så send en mail til info@nextkbh.dk, så går jeg videre med den.

NEXT Sydkysten i Ishøj

Hvis jeg kunne give nul stjerner havde jeg givet nul. Sydkysten gymnasium i Ishøj er virkelig noget af det mest useriøse jeg har oplevet. Da vi er så få elever på skolen, bør der tages mere hånd om den enkelte elev, men her ses der bort fra den enkelte elevs behov og læringsproces. Når der kommer besøg på skolen bliver man bedt om at fortælle en mere polariseret side af sydkysten, så det for os til at se bedre ud. Der er ofte ikke styr på studieordensreglerne fra ledernes side. Jeg tror personligt ikke at denne skole kommer til at overleve. Aldrig overvej dette gymnasium!!

6 December 2022

Reply from NEXT - UDDANNELSE KØBENHAVN

Hej Louise. Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med Sydkysten. Derfor har jeg videresendt din anmeldelse til skolen, så de kan forholde sig til den. Vi har hvert år flere tusinde elever igennem på vores uddannelser, og vi oplever sjældent den utilfredshed, som du giver udtryk for. Hvis du har lyst til at uddybe din klage, så send en mail til info@nextkbh.dk, så går jeg videre med den.

Rated 1 out of 5 stars

Har extreme dårlige oplevelser fra…

Har extreme dårlige oplevelser fra skolen og vil ikke anbefalde den til nogen mennesker!

10 May 2022

Reply from NEXT - UDDANNELSE KØBENHAVN

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med en af vores skoler. Jeg kan ikke læse hvilken skole du taler om, men du er velkommen til at skrive mig en mail på info@nextkbh.dk, så kan jeg gå videre med den. Vi har hvert år flere tusinde elever igennem på vores uddannelser, og vi oplever sjældent den utilfredshed, som du giver udtryk for.

Rated 1 out of 5 stars

det sejler ude på next kbh

next kbh emdrup's industritekniker uddannelse er nærmest et selv studie som elev på next skal man ikke regne med at lære ret meget, de fleste af lærerne er dovne, uengageret og ikke særlig dygtige til at undervise især hoved læreren på hovedforløb 3 og 4 er virkelig en dårlig lærer, ledelsen har ikke fingeren på pulsen og er desværre heller ikke særlig modtagelig overfor konstruktiv kritik/klager hvilket desværre er tegn på manglende vilje til at forbedre tingene, deres maskinpark samt måle rum sejler og meget af deres værktøj, måleværktøj og tilbehør til maskinerne er gammelt, nedslidt og defekt, der er rodet og dårlig orden på værkstedet samt begrænset maskintyper så hvis man vil lave noget derude skal man nærmest have alting med selv inklusive materiale som de ofte heller ikke har hvis man overhovedet kan få tid nok på maskinerne, Det virker som om lærerne går mere op i deres private hobby projekter end at undervise eleverne og sørge for at der er et ordentligt undervisnings/arbejds miljø, det er mig en gåde hvordan skolen stadig kan blive ved med at varetage industritekniker uddannelsen med så elendige forhold, lærere, maskiner værktøj udstyr etc.
år efter år uden at der bliver rettet op på tingene søg ikke ind på next hvis du vil have en ordentlig uddannelse

28 June 2022

Reply from NEXT - UDDANNELSE KØBENHAVN

Hej "han". Tak for din anmeldelse - jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med industritekniker-uddannelsen. Vi har hvert år flere tusinde elever igennem på vores uddannelser, og vi oplever sjældent den utilfredshed, som du giver udtryk for. Jeg sender din anmeldelse videre til Emdrup.

EUD Ballerup

Jeg gik på EUD handel i Ballerup fra August 2021 til Januar 2022 det er en skole jeg ikke ville anbefale til nogen især læren som jeg havde i Faget afsætning som var meget uhøflig og useriøs.

28 May 2022

Reply from NEXT - UDDANNELSE KØBENHAVN

Hej Necip. Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med vores eud i Ballerup. Derfor har jeg videresendt din anmeldelse til skolen, så de kan forholde sig til den. Vi har hvert år flere tusinde elever igennem på vores uddannelser, og vi oplever sjældent den utilfredshed, som du giver udtryk for. Hvis du har lyst til at uddybe din klage, så send en mail til info@nextkbh.dk, så går jeg videre med den.

Rated 1 out of 5 stars

Urealistiske standarder for examens…

Urealistiske standarder for examens projekter.
"Du skal ha en prototype med, du må ikke får nogen hjælp til at lave den, den skal være funktionsdygtig og ideen må aldrig være brugt før"
Well, her kan man højt og ret sige, alt over 2 er spildt arbejde.

1 May 2022

Reply from NEXT - UDDANNELSE KØBENHAVN

Hej Frederik. Tak for din anmeldelse - kan du oplyse hvilken skole/uddannelse, du anmelder? Så vil jeg gå videre med den, og give dig et mere fyldestgørende svar.

De bedste hilsener/

Useriøs skole

Useriøs skole! GF1 var spild af tid - ingen seriøse tilbud/undervisning til de unge mennesker. Det er umuligt at få SPS-støtte eller anden hjælp/vejledning. Kommunikationen med skole/lærer er ikke eksisterende. GF2 samme oplevelse. Elever som har det svært/med udfordringer er ikke velkomne på skolen. Hold jer væk!!

@Søren, GF1 Nørrebro og GF2 Emdrup (el).

28 April 2022

Reply from NEXT - UDDANNELSE KØBENHAVN

Hej Mette. Tak for din anmeldelse - kan du oplyse hvilken skole/uddannelse, du anmelder? Så vil jeg gå videre med den, og give dig et mere fyldestgørende svar.

De bedste hilsener/

Take a closer look