December 2025 het abbonement opgezegd ivm het plotseling overlijden van mijn vader. Zeer onbegripvolle reacties. Overlijden staat niet in de voorwaarden dus het abbonement loopt gewoon door in 2026! N... See more
See what reviewers are saying
Eind 2025 heb ik ons administratiekantoor en dus ook het abonnement op Nextens beëindigd. Helaas was ik bepaalde werkzaamheden vergeten en ging het eind januari 2026 niet goed met de Digipoort... See more
We hebben per 1 september 2024 een contract afgesloten voor de dividend aangiften. Laatste week augustus ontstond er een complexe situatie met een klant die met spoed een aangifte dividend moest verze... See more
Company replied
Wij zijn al jaren gebruiker van Nextens (desktop en cloud). Qua fiscale sturing en ondersteuning is het een toppakket. Waar wij echter tegenaan lopen is de prijs kwantiteit verhouding. Wat wij namelij... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Iedereen heeft recht op een optimale fiscale aangifte. Nu en in de toekomst. Als dé partner van fiscaal en financieel professionals lopen wij altijd een dag vooruit op de wereld van morgen. In deze wereld, waarin technologie en automatisering iedere dag de grenzen van het mogelijke verleggen en de verwachtingen van cliënten groeien, werken wij continu aan het verder ontwikkelen van onze software zodat onze klanten relevant blijven.
Contact info
Radarweg 29, 1043 NX, Amsterdam, Netherlands
- 020-5159515
- marketing@nextens.nl
- nextens.nl
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Prima werkend fiscaal pakket
De modules zoals IB, VPB, OB e.d. zijn heel overzichtelijk met een goede helpfunctie. Ook handig zijn de koppelingen met bijvoorbeeld Snelstart en Radar. Zo hoef je bepaalde basisgegevens niet dubbel in te voeren.
Het gemak van het invoeren heeft voor mij zeker een toegevoegde waarde want dit bespaart tijd welke je bijvoorbeeld weer kunt gebruiken voor goed advies.

Reply from Nextens
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.