New Mags Reviews 9

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 1 out of 5 stars

Meget dårlig kundeservice og…

Meget dårlig kundeservice og kommunikation

Min ordre blev aldrig leveret som aftalt og endte langt fra den ønskede adresse – og alt for sent. Jeg kontaktede virksomheden i god tid, da intet var modtaget, og fik at vide, at der var sket en fejl fra deres side i deres system.

Jeg bad derefter om enten hurtig levering til en åben kiosk eller annullering. Herefter hørte jeg intet igen. Ingen opdatering, ingen tracking og ingen reel information. På trods af, at fejlen var deres, blev ordren ikke håndteret professionelt, og den blev sendt uden at informere mig.

Da jeg efterfølgende bad om annullering og refundering, blev ansvaret skubbet over på mig, og processen trak unødigt ud. Manglende svar, manglende overblik og dårlig kommunikation hele vejen igennem.

Alt i alt en meget frustrerende oplevelse, som har kostet tid, energi og juleglæde. Jeg handler ikke her igen. Jul er ingen undskyldning for dårlig service.

20 December 2025
Unprompted review
New Mags logo

Reply from New Mags

Kære Tina Larsen

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af den frustration og skuffelse, som forløbet har medført – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi beklager meget, at der opstod IT-problemer i vores system, som desværre påvirkede både leveringen og kommunikationen omkring din ordre. Selvom vi gjorde alt, hvad der stod i vores magt for at få ordren leveret til tiden og finde en alternativ løsning, må vi erkende, at vi ikke lykkedes med at leve op til vores egne standarder i denne sag.

Vi forstår fuldt ud din utilfredshed – særligt fordi fejlen lå hos os, og fordi manglende opfølgning og information har gjort oplevelsen endnu mere frustrerende. Det tager vi på os, og vi beklager oprigtigt.

Som en undskyldning har vi valgt at refundere hele beløbet for ordren, også selvom bogen blev leveret, lidt forsinket. Det ændrer naturligvis ikke oplevelsen, men det er vigtigt for os at tage ansvar.

Tak for din feedback – den er værdifuld og hjælper os med at forbedre både vores systemer og vores kommunikation fremover.

New Mags
Linda Kjerkegaard, Back Office

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og varen er præcis som forventet

Fuldt ud tilfreds med New mags. Hurtig levering og varen er præcis som forventet. Købte et puslespil via hjemmesiden sent aften d 29. dec (fredag), fik besked tirsdag at nu var pakken på vej og onsdag var den klar i pakkeboksen.
Var lidt bekymret pga nogle dårlige anmeldelser på trustpilot, men det var der ingen grund til.

3 January 2024
Unprompted review