Zeer tevreden van het resultaat
Zeer tevreden van het resultaat, mooie prijs nog betere kwaliteit.

Reply from My Royal Bathroom
My Royal Bathroom is een luxe webshop gespecialiseerd in hoogwaardige badkamerproducten zoals smart toiletten, designspiegels, kranen en infraroodverwarming. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde leveranciers uit Nederland en België en leveren direct bij onze klanten thuis. Met meer dan 15 jaar technische ervaring bieden we professioneel advies, kwaliteitsproducten en een betrouwbare service van bestelling tot installatie.
Belgium
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zeer tevreden van het resultaat, mooie prijs nog betere kwaliteit.

Reply from My Royal Bathroom
Super fijn telefonisch geholpen over de keuze in sunshowers, daarna besteld en super snel geleverd echt een aanrader!

Reply from My Royal Bathroom
Wat een geweldige ervaring met My Royal Bathroom. De producten stralen pure luxe en kwaliteit uit. Alles wat we hebben besteld voelt solide, hoogwaardig en perfect afgewerkt. De levering verliep snel en netjes en de service was uitstekend. Je merkt direct dat dit een bedrijf is met veel technische kennis en passie voor badkamers. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar iets exclusiefs.

Reply from My Royal Bathroom
Mooie collectie! Heel blij met onze keuze.
We zijn zeer tevreden van de kwalitiet en de perfecte service!
Bedankt!

Reply from My Royal Bathroom
Mijn ervaring met My Royal Bathroom is van begin tot eind geweldig geweest. Het assortiment is luxe en stijlvol, de kwaliteit van de producten voelt zeer degelijk aan en alles straalt vakmanschap uit. De website is overzichtelijk en het bestelproces verliep zonder problemen.
Wat voor mij echt het verschil maakte, was de klantvriendelijke service: vriendelijk, meedenkend en professioneel. Levering was snel en netjes geregeld. Absoluut een aanrader voor iedereen die zijn badkamer naar een hoger niveau wil tillen!

Reply from My Royal Bathroom
Prachtige badkamercollecties, uitstekende kwaliteit en een zeer klantvriendelijke service. My Royal Bathroom weet echt hoe je een droombadkamer realiseert. Zeer tevreden!

Reply from My Royal Bathroom
Na veel twijfels welke sunshower het beste in onze badkamer paste, terrecht gekomen op de website van My Royal Bathroom. Hier de vraag gesteld aan de klantenservice, en er voor gekozen om voor het hoekmodel te gaan. De bestelling verliep vlot, personeel was vriendelijk en de Sunshowe was snel geleverd.
Bedankt voor de goede service!

Reply from My Royal Bathroom
Ik ben positief te spreken over de service. De levering was snel en ik ben erg blij met mijn nieuwe badkamer meubel. Dank

Reply from My Royal Bathroom
Uitstekende kwaliteit en levering precies zoals beloofd. Zeer betrouwbaar webshop dus dat de afspraken nakomt!

Reply from My Royal Bathroom
Zeer tevreden over de service. We we werden goed geadviseerd bij het maken van juiste producten.

Reply from My Royal Bathroom
Heel erg onder de indruk van hun service! Super vriendelijk, correct en je voelt vooral hun enthousiasme en hun goesting om je te helpen en zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heel tevreden!