Muslimske GravstenReviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Virkeligt flot sten som vi ønskede med et rigtig god pris samt service. Stenen blev sat op lige tiden som aftalt. Rigtig god service og venlige personer.

Rated 5 out of 5 stars

Hej jeg hedder saziye Jeg skulle bestille gravsten til min fars begravelse Plads Da jeg kom til at skrive forkert et bogstav af min fars efternavn hvor de er meget hjælpsomme med at hjælpe mig meget... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde ærligt talt forventet, at det ville være en mere kompliceret proces at bestille en gravsten, men det viste sig at være overraskende nemt via hjemmesiden. Kort efter bestillingen ble... See more

Company details

1. Funeral Home

Written by the company

Muslimske Gravsten er en pioner indenfor stenhuggerbranchen, der specialiserer sig i fremstilling af muslimske gravsten. Vi er stolte af at være det første firma i Danmark, der leverer denne niche service til den muslimske befolkning på tværs af hele landet. Vi forstår vigtigheden af at ære og mindes dine kære på en passende og respektfuld måde. Derfor står vores team klar til at tilbyde en service, der garanterer kvalitetsprodukter skræddersyet til dine specifikke ønsker og behov. Hos os er kvalitetshåndværk, et bredt udvalg af sten og respekt for individuelle ønsker hjørnestenene i vores service. Vi er dedikerede til at levere en sømløs oplevelse fra første kontakt, valg af sten, design og til sidst placering af gravstenen.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

26 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Fremragende oplevelse fra start til slut

Kort efter bestillingen blev der hurtigt taget kontakt til mig, først via SMS og derefter på WhatsApp, hvilket gjorde kommunikationen både smidig og personlig. Hele forløbet var meget professionelt, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem.

Alle vores ønsker og finjusteringer blev imødekommet med stor præcision, og der blev virkelig lyttet til detaljerne. Leveringen var desuden hurtig og fleksibel i forhold til vores behov.

En særlig tak til Samer, som gør et stort stykke arbejde. Hans tålmodighed og engagement er virkelig prisværdigt.

Kan varmt anbefales.

18 March 2026

En virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse, gravesten blev lige som ønsket så smukt og flot udført! Professionel betjening fra start til slut, resultatet overgik alle forventninger. Kan varmt anbefales Allahumma barik.

26 January 2026

Hej jeg hedder saziye

Hej jeg hedder saziye
Jeg skulle bestille gravsten til min fars begravelse Plads Da jeg kom til at skrive forkert et bogstav af min fars efternavn hvor de er meget hjælpsomme med at hjælpe mig meget venlig personer kommer to sten rettet på den oog lægge det pænt på plads igen Mange tak

6 July 2025

Reply from Muslimske Gravsten

Mange tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os.
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at rette fejlen og sørge for, at gravstenen blev lagt pænt på plads igen.

Må Allah belønne dig og din familie, og skænke den afdøde sjæl en høj plads i Jannat-ul-Firdaus. 🤲🏽

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft en virkelig god oplevelse…

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Muslimske Gravsten.
Gravstenen er blevet utrolig smuk, og hele processen blev håndteret med stor respekt, venlighed og professionalisme.
Jeg kom selv til at lave en fejl i teksten, da jeg bestilte stenen. Så snart jeg opdagede det, ringede jeg til dem, og de reagerede med det samme og fik rettet fejlen uden betaling eller nogen form for diskussion. Det betød virkelig meget for mig og viste en stor forståelse i en svær tid.

Må Allah belønne jer for jeres gode arbejde og jeres forståelse.
Tusind tak for jeres gode service og jeres hjælpsomhed.
Jeg kan varmt anbefale Muslimske Gravsten.

Reply from Muslimske Gravsten

Tusind tak for din meget smukke og rørende anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med os i en svær tid.

Vi bestræber os altid på at møde familier med respekt, forståelse og omsorg, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at rette fejlen hurtigt.

Rated 5 out of 5 stars

Super god service god priser og…

Super god service god priser og levering til tiden 👍, kan klart anbefales. Vi takker for denne flotte sten.

26 December 2025

Reply from Muslimske Gravsten

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen, prisen og leveringen. Det betyder meget for os.

God service og betjening

Behandling var så god

1 December 2025

Reply from Muslimske Gravsten

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og behandling. Det betyder meget for os.

Virkelig søde og hjælpsomme 🌸

Reply from Muslimske Gravsten

Tusind tak for din fine anmeldelse og dine venlige ord. Det betyder meget for os at høre.

Rated 5 out of 5 stars

Gravmand Samir er meget venlig og…

Gravmand Samir er meget venlig og kompetent i sit arbejde. Han overholder alle vores aftaler og følger altid op på det arbejde, der er udført. Vi er meget tilfredse med hans indsats og kan varmt anbefale ham.

Reply from Muslimske Gravsten

Tusind tak for din meget fine anmeldelse og dine venlige ord. Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med vores arbejde og service. Vi bestræber os altid på at overholde vores aftaler og give den bedst mulige hjælp i en svær tid.

Rated 5 out of 5 stars

En virkelig tryg og god oplevelse fra…

En virkelig tryg og god oplevelse fra start til slut. Meget imødekommende og forstående, med stor respekt for de islamiske traditioner. Servicen var super, og alt blev håndteret professionelt og med omsorg. Vi er meget tilfredse og taknemmelige. Allah belønne jer for jeres arbejde.

25 December 2025

Reply from Muslimske Gravsten

Tusind tak for din smukke anmeldelse og dine venlige ord. Det betyder meget for os at høre, at I har haft en tryg og god oplevelse fra start til slut. Vi bestræber os altid på at møde familier med respekt, forståelse og omsorg samt at tage hensyn til de islamiske traditioner.

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde bestilt to gravsten fra…

Vi havde bestilt to gravsten fra muslimskegravsten, god kommunikation og rigtig god service!

13 September 2025

Reply from Muslimske Gravsten

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med både kommunikationen og servicen. Det betyder meget for os.

Rated 5 out of 5 stars

Flot gravsten, fair pris, og virkelig god service.

Hele processen var utrolig nem og ligetil. Jeg fik hurtigt svar på mine beskeder, og det hele var professionelt og respektfuldt fra start til slut.

Gravstenen blev leveret og opsat præcis som aftalt, og resultatet er smukt. Prisen var meget fair sammenlignet med andre tilbud jeg har fået, og jeg er glad for at have fundet en virksomhed, der har været meget forstående.
Kan 100% anbefales.

12 October 2025

Reply from Muslimske Gravsten

Tusind tak for din meget fine og detaljerede anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse gennem hele processen. Vi bestræber os altid på at give hurtig kommunikation, og en service, der bliver udført med respekt og professionalisme.

Vi er meget glade for, at du er tilfreds med resultatet og opsætningen af gravstenen.

Reply from Muslimske Gravsten

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og den hurtige levering. Det betyder meget for os.

Effektiv og serviceminded

Super hurtig, effektiv og serviceminded oplevelse. Kan varmt anbefales.

26 September 2025

Reply from Muslimske Gravsten

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du har haft en hurtig og god oplevelse med vores service. Din anbefaling betyder meget for os.

Rated 5 out of 5 stars

Kompetent rådgivning med masser af idé…

Kompetent rådgivning med masser af idé visninger inden endelig valg ❤️

19 July 2025

Reply from Muslimske Gravsten

Mange tak for din anmeldelse og dine venlige ord.
Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du sætter pris på vores kompetente rådgivning og idéer inden det endelige valg.

Samer Muslem

Med Samer har det været en klart og tydeligt oplevelse, det har været, så nemt og enkelt, han er top professionel med sit arbejde og jeg har kun gode ting og sige, jeg mener helt klart, at Muslimske Gravsten kan anbefales!

18 May 2025

Reply from Muslimske Gravsten

Mange tak for din anmeldelse og dine venlige ord. Vi er meget glade for, at du har haft en tydelig og nem oplevelse hos os, og at du ser os som professionelle.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi henvendte os i forbindelse med min mors gravsten, og vi fik en meget god oplevelse. Han svarede hurtigt tilbage, var effektiv og sørgede for, at vi fik leveret gravstenen præcis, som vi ønskede det – og ovenikøbet hurtigt. Hele forløbet var professionelt, trygt og præget af, at han holder, hvad han lover. Vi er meget taknemmelige for hjælpen og kan varmt anbefale ham.

28 March 2025

Reply from Muslimske Gravsten

Mange tak for jeres flotte anmeldelse og tillid. Det glæder os meget at høre, at I har følt jer trygge og godt hjulpet igennem hele forløbet, og at gravstenen blev præcis, som I ønskede. Må Allah belønne jer og jeres familie, og skænke jeres mor en høj plads i Jannat-ul-Firdaus. 🤲🏽

Serviceminded og tålmodige

De er serviceminded og tålmodige ift. imødekomme kundens ønsker.

20 August 2025

Reply from Muslimske Gravsten

Mange tak for din anmeldelse og dine venlige ord. Vi er glade for, at du har oplevet os som servicemindede og tålmodige i forhold til at imødekomme dine ønsker.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er meget taknemmelig for den…

Jeg er meget taknemmelig for den hurtige og professionelle service.
De hjalp mig med alt, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem.
Kan varmt anbefales.

1 September 2025

Reply from Muslimske Gravsten

Mange tak for din varme anmeldelse og anbefaling.
Det glæder os, at du har følt dig tryg hele vejen igennem, og at vores hjælp og service har været en støtte for dig.
Må Allah belønne dig og din familie med styrke og fred, og skænke den afdøde sjæl en høj plads i Jannat-ul-Firdaus. 🤲🏽

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købte en gravsten til min far…

Jeg har købte en gravsten til min far og helt klart anbefale dem , de har god pris og god service

18 September 2024

Reply from Muslimske Gravsten

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling.
Vi er glade for, at du er tilfreds med både pris og service.
Må Allah belønne dig og din familie, og skænke din far den højeste plads i Jannat-ul-Firdaus. 🤲🏽 Venlig hilsen

Take a closer look