Havde forgæves forsøgt at få fat i nogle specifikke kroge andet steds, men fandt dem her og fik dem leveret hurtigt. De kom med et fint personligt brev fra indehaveren :-)
Company replied
Jeg modtog de fineste kurve og et personligt kort samt et lille stykke Daim 🫶 kurvene er så flotte, lige som jeg havde håbet på og den personlige hilsen gør en kæmpe forskel, en ekstra forkælelse og... See more
Company replied
Jeg købte brusestang, badeforhæng og ringe til badeforhænget. Havde aldrig før hørt om webshoppen, men kunne læse positive anmeldelser her på trustpilot, så jeg tog chancen. Og jeg blev ikke skuffet.... See more
Company replied
Vi gør vores yderste for at give dig den bedste købsoplevelse. Vi har lynhurtig levering på alle lagervarer, du har 30 dages returret og har du brug for hjælp, så ring endeligt til os. Hos MOUD Home finder du langtidsholdbare interiør produkter i høj kvalitet til din boligindretning.
Skovbyparken 25, 8464, Galten, Denmark

Reply from MOUD Home
God kvalitet og lynhurtig ekspedition.

Reply from MOUD Home
Min ordre kom hurtigt og Malene fra Moud Home havde været så sød og skrive til GLS udenpå min pakke at de godt måtte stille den ved min dør hvis ikke jeg var hjemme og derved sparede jeg en tur i pakkeshop. Der var også et fint kort vedlagt samt et lille stykke chokolade - så fint!

Reply from MOUD Home
Først og fremmest et virkelig godt produkt til en fair pris. Hurtig, professionel og venlig service. Kan kun anbefales

Reply from MOUD Home
Bestilte 2 stor kurve som kom allerede dagen efter. Kurvene er rigtig fine, med i kassen var en hilsen og et stykke daim. Virkelig en god oplevelse.

Hurtig levering og varen lever 100% op til forventningerne 👍🏼

Reply from MOUD Home
Hurtig levering og det ser fint ud, jeg har ikke pakket det helt op, da jeg gerne vil have det byttet til 220 i længden, jeg har skrevet en mail til jer. Håber jeg kan få det længere. Jeg kører gerne til Galten, hvor jeg kan se I har salg.
Mvh. Ulla Møller

Reply from MOUD Home
God hjemmeside. Let at bestille og hurtig effektuering. Desværre var GLS i snedrille humør og fremsendte hele 3 gange at pakke ville blive leveret før det endelig skete den 4 dag

Reply from MOUD Home
Lækker kvalitet i karklude og hurtig levering. Jeg kan klart anbefale Moud Home!

Reply from MOUD Home
Vi bestilte en Float messinghylde til badeværelset, og det er et virkeligt flot og lækkert kvalitetsprodukt.
Hylden blev leveret allerede 3 dage efter bestillingen.
Det var en rigtig god købsoplevelse 😃

Reply from MOUD Home
Vi bestilte et bruseforhæng. Virkelig lækker kvalitet! Vil klart anbefale MOUD Home.