Snelle migratie van mijn domeinen en…
Snelle migratie van mijn domeinen en korte lijnen. Super service!
MostHosted biedt betrouwbare en hoogwaardige hosting oplossingen voor particulieren en bedrijven. Met diensten zoals webhosting, VPS, dedicated servers en geoptimaliseerde WordPress-hosting garanderen wij snelheid, veiligheid en schaalbaarheid. Onze infrastructuur in moderne datacenters zorgt voor optimale prestaties, ondersteund door krachtige servers en proactieve beveiligingstools. Wij staan bekend om persoonlijke service, maatwerk en deskundige ondersteuning. Of het nu gaat om kleine websites of complexe zakelijke applicaties, MostHosted levert stabiele en snelle oplossingen die aansluiten op jouw behoeften. Kies voor MostHosted: hosting zonder zorgen, met technologie van topniveau.
Meester P.J. Troelstraweg 149, 8919 AA, Leeuwarden, Netherlands
Snelle migratie van mijn domeinen en korte lijnen. Super service!
MostHosted levert topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Mijn website draait snel en stabiel. Ik heb geen omkijken naar m’n mail of domeinbeheer. Ideaal voor ondernemers die gewoon willen dat het werkt. Zeker de moeite waard!
Wij maken al geruime tijd gebruik van de Managed VPS-dienst van MostHosted en beheren meer dan 50 domeinnamen via hen. Alles verloopt vlot en zonder problemen.
De VPS is stabiel en snel, en updates worden goed verzorgd. Domeinnamen registreren of verhuizen gaat makkelijk en overzichtelijk. De klantenservice reageert snel en denkt mee wanneer dat nodig is.
Kortom: een betrouwbare partner waar we met een gerust hart onze diensten onderbrengen.
We zijn erg tevreden over MostHosted. De webhosting is snel en stabiel, onze e-mail werkt zonder problemen en het overzetten van onze domeinnaam en website ging vlekkeloos. Bij vragen kregen we snel en vriendelijk antwoord. Aanrader voor ondernemers die gewoon willen dat alles goed geregeld is!
Kaashandel van der Wal
Ik ben inmiddels een paar maanden klant bij MostHosted en ben echt onder de indruk van hun support en betrouwbaarheid. Alles werkt snel en stabiel, en als ik een vraag heb of ergens tegenaan loop, reageren ze supersnel en vriendelijk. Je merkt echt dat ze meedenken en niet zomaar een standaard antwoord geven.
Ik had laatst wat hulp nodig bij het overzetten van mijn website en binnen no time was alles geregeld. Geen gedoe, geen lange wachttijden, gewoon duidelijke communicatie en goede service.
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben webhosting en een domeinnaam afgenomen. Alles werkt snel en stabiel.
De helpdesk is ook kundig en erg behulpzaam. Een aanrader!

Reply from MostHosted
Learn more about other kinds of reviews.