Morres Wonen Reviews 15

TrustScore 2 out of 5

1.9

Company details

1. Furniture Store

Information provided by various external sources

Ooit begonnen in een klein pand in de binnenstad van Hulst. En nu uitgegroeid tot de grootste Woonwinkel van Nederland én België. 40.000 m2 wooninspiratie en lifestyle, meer dan 100 merken, en alles onder één dak. Ontdek topmerken zoals Natuzzi, Montèl...

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Vanmiddag is de servicemedewerker voor…

Vanmiddag is de servicemedewerker voor de 3e maal langs geweest om een storing aan onze relaxstoel op te lossen. Helaas wéér zonder resultaat want ze hadden deze man de verkeerde onderdelen meegegeven.
De klantenservice is niet of nauwelijks bereikbaar.
Na een boze e-mail vanmiddag konden ze ineens wel bellen, maar toe ontplofte ik.

8 April 2026

top leder

Vorig jaar 2 zeteltjes gekocht voor +- 2500 euro, alsook bijkomend 150 euro betaald voor vlekkengarantie gedurende 7 jaar. Plooivorming van het leder is besproken geweest en daar zijn we ons bewust van want we hebben al altijd lederen salons gehad. December 2024 werden de zeteltjes geleverd en onmiddellijk behandeld met de bijgeleverde producten. Toen was er nog geen probleem maar na korte tijd werden er witte vlekken zichtbaar op zowel zitgedeelte als rugleuning. Nog eens gereinigd en behandeld met bijgeleverde producten maar veranderde uiteraard niks. Bij levering van bijpassende tafeltjes werden we attent op gemaakt dat deze vlekken absoluut niet normaal waren en we hiervoor klacht moesten indienen. Zogezegd, zogedaan maar amai wat een ontnuchtering. In het eerste antwoord op onze mail werd het advies gegeven om het leder nog eens te behandelen, uiteraard noppes resultaat. Het antwoord op de 2e mail was zeer leerrijk, "het is een open leder en het is normaal dat er littekens te zien zijn en bijkomen. Deze laten het leven zien van de Braziliaanse runderen op de hoogvlakten, bla bla bla.... Drie maal per jaar leder behandelen van een zetel waar er nog geen halve dag ingezeten is ?? heb er toch grote vragen bij. Hopelijk is het volgend jaar nog mode van de polka dots want na een jaar zal ik niet veel cognackleur meer hebben door de "littekens".
Je wordt zeker niet serieus genomen en nogal botweg afgewimpeld. Vind het echt hypocriet dat jullie veel beloven maar bij problemen en vraag voor een oplossing er weinig constructiefs aangeboden word. We betaalden hiervoor nog eens 150 euro extra als geruststelling bij eventuele problemen maar het enige dat jullie doen is ons afwimpelen. Dank u Morres, mijn volgende aankoop zal in een andere zaak zijn.

1 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Is Morres dé winkel voor u?

Is Morres dé winkel voor u?? Een record in traagheid: maanden gewacht voor onze bestelling (20 dec. 2023) werd opgeleverd (6 okt. 2025) -
Een aaneenschakeling van beschadigde- en verkeerde leveringen, vernielde meubels, sukkelende techniekers en amateuristische klantendienst.
Onze muren (beschadigd), Tv-meubel (beschadigd), een salontafel (vernield) en ons pas splinternieuw (3 maand) en net geschilderde appartement als beloning.
En dan de compensatie (nooit om gevraag en geweigerd)... wat een grap! – We houden niet van beledigingen in cadeauverpakking.
Is Morres dé winkel voor u??

6 October 2025

Bank besteld

Bank besteld, maar verkeerde deel geleverd. Vervolgens werd er vooral aandacht besteedt aan waar het verkeerde deel heen moest. Maar het feit dat ik een deel miste werd een beetje weggewuifd. Later kreeg ik een klantenservice medewerker aan de telefoon die nogal nors vertelde dat het wel even kon gaan duren en dat ik maar moest afwachten. Hier zit ik dan met een onvolledige bank waar echt meer dan voldoende voor is neergelegd, een housewarming op komst die afgeblazen zal moeten worden en wellicht een nieuwe vrije dag die ik zal moeten inplannen voor de nieuwe levering. Toen ik over compensatie begon kwam er een zenuwachtig lachje en werd er gewoon overheen gepraat. Ik vind het echt schandalig!

15 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Subliem

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Jacco Telliers.
Een vakman die ons alles keurig kon uitleggen.

We gingen naar Morres om ons te oriënteren naar zijn dankzij zijn hulp ontzettend goed geslaagd.

Fam.Nicolaas

27 October 2024

Slechte service

Voor de reparatie van een dure stoel die net een maandje buiten de garantie viel moesten we eenderde deel zelf betalen! Moest ook nog voordat de stoel daadwerkelijk was gerepareerd. Voor de monteur niks dan lof maar Morres heeft zich voor ons wel van een bijzonder slechte kant laten zien. Vooral omdat we toch al jaren klant zijn!!! En dit was niet de eerste keer dat ze ons onheus hebben bejegend! Denk niet dat aankopen bij Morres er voor ons nog inzit.......jammer

1 April 2024
Rated 1 out of 5 stars

Leren zitbank nog binnen de wettelijke…

Leren zitbank nog binnen de wettelijke garantie met verlies van beschermlaag (lelijke plekken), word niet verholpen door Morres. Volgens hen het is gewone slijtage en we moeten zelf opdraaien voor de herstelkosten.

16 November 2023
Rated 1 out of 5 stars

Een ster omdat 0 niet kon !!!!!!!!

Een ster omdat 0 niet kon !!!!!!!!
We bestelden 3 barkrukken met speciale behandeling tegen vlekken, na x weken krijg je dan een telefoontje dat de krukken er zijn. Dus ga je ze afhalen en monteren ... wat blijkt dat bij eentje er twee linker poten zijn geleverd ... dus weer naar de winkel. Geen probleem zegt men ons we bestellen deze opnieuw ... gaat wel weer paar weken duren. Dus na een tijdje bekomen we weer een telefoontje ... je kruk is aangekomen je mag ze komen ophalen. Voor de zekerheid laat ik bij het afhalen de doos openen en ja ... deze keer geen 2 linker poten maar 2 rechter ...
Nochtans had ik hen aangegeven al bij de eerste keer er op te letten want de krukken zitten per 2 verpakt in een doos, dus let op want de poten zijn ook verpakt 2 linkse en 2 rechtse ...
Je zou dan veronderstellen dat men voor je te bellen dit is nagekeken ... toch van mensen met enig gezond verstand of enige verantwoordelijkheidszin.
Verder bekomen we dan een certificaat van de speciale behandeling tegen vlekken ... maar dit document spreekt over een bank met 2 zitgedeelten ... tja bij Morres kent men blijkbaar niet het verschil tussen een bankstel en 3 barkrukken ???
Dus nu zijn we in afwachting van de volgende levering ... met welke poten zal een verassing worden. En of de nieuwe geleverde kruk dan ook de behandeling zal hebben bekomen is nog maar de vraag. Super service Morres ... 2 maal een halve dag verlof genomen om naar Hulst te rijden + verplaatsingskosten ... dure krukken zijn dit geworden ... als ik aan de derde al aan geraak.
Mvg
Chris Heymans
Wachtebeke
Jullie ref H 135VV

15 August 2023

Beste Chris,
Ik heb jullie opmerking doorgegeven aan de juiste afdeling en ze gaan ermee aan de slag. We hopen dat we tot een passende oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groeten, Team Morres

Rated 1 out of 5 stars

Wat een slechte online shop ervaring dankzij Morres

Ik zal bij dit bedrijf nooit meer wat bestellen. Nadat ze mij een verkeerd artikel hadden gestuurd (en zoiets kan uiteraard gebeuren) heb ik eindeloos geprobeerd telefonisch contact te krijgen. Er werd of niet opgenomen of de verbinding werd voortijdig verbroken. Na heel veel moeite iemand gesproken en een antwoordnummer gekregen waarnaar ik het pakketje terug kon sturen. Dat antwoordnummer klopte niet dus voor niks bij het postkantoor gestaan. Daarna via de mail het juiste antwoordnummer gekregen en heb ik het pakket terug gestuurd. Terwijl het de fout van Morres was dat het verkeerde artikel was gestuurd kreeg ik de eerste verzendkosten van € 6,95 niet retour. Bovendien heb ik erg lang op de retourbetaling van het aankoopbedrag moeten wachten. Ook geen excuses. Voor mij nooit meer Morres.

29 November 2022

Beste mevrouw Maes,
Wilt u zo vriendelijk zijn om uw ordernummer door te geven zodat we kunnen nakijken waar het mis is gegaan? U kunt dit doorsturen naar marketing@morres.com

Rated 2 out of 5 stars

Afspraak =afspraak

Eerste instantie; goed en vriendelijke geholpen.
Tweede instantie; het niet na komen van afspraken met als gevolg dat wij het gehele meubilair elders hebben aangeschaft.

21 November 2022

Reply from Morres Wonen

We vinden het erg jammer dit te lezen dat jullie voor iemand anders gekozen hebben. Wij streven er altijd naar om onze klanten tevreden te houden.

Rated 1 out of 5 stars

Niet functionerend meubel, inmiddels 39 weken vanaf bestelmoment.....

Wij hebben op 9 mei 2020 een bestelling gedaan bij Morres Hulst voor een dressoir en een roomdivider, levertijd zou zijn 10 weken. Na 9 weken wachten kregen wij het bericht dat vanwege een fout van Morres Hulst de meubels daar waren aangekomen en niet in het magazijn in Waalwijk de levertijd verlengt zou worden. Nieuwe levertijd zou worden 10 weken later, in totaal dus 20!! Hierop hebben wij contact gehad met Morres en is uiteindelijk de levertijd verkort naar in totaal 15 weken. Bij levering direct contact opgenomen aangezien het schroefdraad van een handvat van de lade dol is. Morres heeft hierop direct een monteur aangeschreven welke 6 weken later bij ons was. In de tussentijd heb ik aangegeven dat het gaat om een dol schroefdraad en ik niet verwacht dat de monteur hier is mee kan. Hierop is niet gereageerd. Monteur belt 1 dag voor afspraak. Helaas hebben wij het telefoontje gemist en heeft hij de voicemail ingesproken met de mededeling dat hij er de volgende dag om 07:00 zou zijn. Aangezien het een onbekend nummer was hebben wij hier niks meer mee kunnen doen en de monteur ontvangen. Monteur was na 1 min controleren klaar en heeft een nieuw handvat aangevraagd. Drie weken later hebben wij een nieuw handvat ontvangen. Bij ontvangst bleek dat dit een niet juist handvat was. Ondertussen zaten wij al half oktober... Direct weer contact opgenomen met Morres met een foto en filmpje van het handvat. Morres wilde in eerste instantie meer bewijs. Aangegeven dat er al een monteur is geweest, foto's en video zijn verzonden en gevraagd wat Morres nog meer wilt. Daarop was de reactie eind oktober dat er een handvat zou worden bestelt. Eind november nog niks ontvangen, wederom zelf contact op moeten nemen met Morres.. Morres schuift het af op de fabriek. Levertijd zou zijn eerste week januari. Inmiddels is de eerste week januari ook weer voorbij, hebben wij alweer diverse malen contact op genomen met Morres en wordt de levertijd van het handvat wederom naar voren geschoven. Onze indruk is dat als Morres het geld binnen heeft zij weinig meer ondernemen om de klant alsnog tevreden te stellen....

13 January 2021
Rated 4 out of 5 stars

Verdiende pluim

Wou hier gewoon het volgende even kwijt:
Ondanks dat Morres een heel grote winkel is, vonden wij dat we enorm warm persoonlijk en hartelijk zijn ontvangen en geholpen. Ook de leveranciers waren super vriendelijk.
We hadden het gevoel geen nummer te zijn, maar klanten die voor gelijk welk budget welkom waren.
Bij deze een pluim voor het hele personeelsteam!!!!

16 December 2020
Rated 5 out of 5 stars

Wij bevelen Morres van harte aan!

Wij bevelen Morres van harte aan! Kwaliteit en service zijn uitstekend. Maar wat vooral ook opvalt ten opzichte van andere zaken is de vriendelijkheid en deskundigheid van het personeel. Met name wil ik via deze weg ook de vakkundige bezorgers (Manuel en Johnny) van onze hoekbank nog eens een extra "pluim" geven: ondanks de tijdsdruk waar zij ook mee te maken hebben, doen ze alles heel beheerst en netjes en hebben ze persoonlijke aandacht voor de klant!

9 September 2020

Ongelooflijke teleurstelling

Zéér teleurstellend helaas... De via internet bestelde en thuisgeleverde kledingkast voor de babykamer met fabrieksfouten kon niet geruild worden en wordt ook NIET retour genomen. De kast zou niet meer leverbaar zijn. En geld terug doen ze niet aan. Noodgewongen een andere kast uitzoeken uit hun beperkte collectie is ook geen optie. De gebrekkige levering wordt een rechtszaak. Dus dit krijgt een staartje... LET OP als je iets via internet bij ze koopt, meld gebreken DIRECT ook al krijg je nooit je geld terug. Helaas voor ons gelijk de laatste keer daar. En erg teleurstellend voor onze babykamer.

24 July 2020

Reply from Morres Wonen

Vervelend dat u een negatieve ervaring heeft met ons bedrijf. Wanneer u uw ordernummer via onze site naar ons mailt, dan kijken we met u mee.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look