Perfekt, just den tjänsten jag behöver! Enkelt och smidigt att bara kunna skicka in sin gamla telefon, få hela processen skött åt sig och sen få pengen in på kontot. En tjänst som kräver väldigt l... See more
Company replied
Sålde min Samsung med skada på, inga konstigheter. Köpte den nya modellen och mellanskillnaden vart löjligt låg jämfört med det "vanliga" sättet. Detta bör definitivt fler använda sig av och hoppa... See more
Kunde inte vara mer nöjd. Att skicka in min gamla mobil var hur enkelt som helst. Sen fick jag mer än dubbelt så mycket betalt för den än om jag skulle ha skickat in till Telia. Hade tänkt köpa en hel... See more
Company replied
Den första mobilen ni skicka mig fungerade inte (den accepterade inte lösenordet till mitt WiFi). När jag påtalade det fick jag omedelbart en annan mobil i utbyte. Den fungerar utan problem och den fö... See more
Company replied
Moobil är en förmedlingstjänst anpassat för både privatpersoner och företag. Skicka mobilen till oss och vi gör resten. När mobilen är såld får du pengarna på kontot. - Vi raderar allt tidigare innehåll. - Vi diagnostiserar mobilen in- och utvändigt. - Vi fotograferar, betygsätter och värderar. - Vi säljer på moobil.se och i vår egen Tradera-butik.
Okvistavägen 14, 18640, Vallentuna, Sweden
Registrerade mig o fick ett paket hemskickat. Det kom aldrig. Pratade m ngn som genast skulle skicka nytt. Kom inte. Gjorde ny beställning o den har inte heller kommit. Tröttsamt.
Allt fungerade kanon och väldigt bra bemötande då jag hade frågor om vissa saker! Rekommenderas STARKT!
Kollade på andra ställen och fick nästan 1000kr mer på Moobil.se för min Apple X 256 GB. Kommer använda Moobil.se nästa gång jag säljer min mobil
Kanontjänst och kanonservice, kunde inte varit mer nöjd över att min mobil hittat ett nytt hem
Detta bör definitivt fler använda sig av och hoppas det blir det nya normala! Tack Moobil!
KLART NÖJD hörs om 2 år når jag byter tfn MVH ANDERS
Var inte alls i det skick som man önskade. Så jag använder den inte.

Reply from moobil
Riktigt snabb leverans och en perfekt beskrivning på mobilen. Stämmer exakt.

Reply from moobil
Leverans på två dagar. Mycket bra. Telefonen verkar funka felfritt och skicket verkar vara som utlovats (4/5).

Reply from moobil
Snabb leverans, och mobilen ser helt oanvänd ut - precis som utlovat.
Fungerar den lika perfekt? Det visar sig! Den ska bli en present, så jag vet inte förrän om en månad....

Reply from moobil
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.