See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Lad være med at melde jer til her. Man bliver spurgt om man vil deltage i en undersøgelse som tager 5 min. og vil give 5 point ( 2,5 kroner). Det viser sig så, at undersøgelserne du kommer hen til er... See more

Rated 2 out of 5 stars

Har 2 gange oplevet at min undersøgelse er blevet kendt ugyldigt, denne gang efter at have spildt over en halv time på at deltage! Det er simpelthen ikke godt nok - hos andre undersøgelses-websiter ha... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Gavekort sendes ikke som lovet, men points fratrukket konto

Efter at sendt 6 mails til medlemssupporten hos mitpanel.dk omkring at de havde annulleret mit gavekort, så jeg ikke kunne indløse det - men har trukket points fra min konto for diverse brugerundersøgelser som jeg har udført - og at de bedes undersøge sagen og fremsende et nyt - er stadig intet sket - jeg kan kun konstatere, at det er et svindlerfirma. De lover at undersøge sagen og vende retur dagen efter, det er ikke sket og der er nu gået 14 dage. Hold jer langt væk fra dette firma, de udnytter brugerne og sender ikke som lovet gavekort ved bestilling, men fratrækker points fra din konto.

15 April 2026

dårlig point...

har været bruger flere år, hvad jeg lige mindes,
men som så mange andre skiver, så når man er i gang med en undersøgelse og næsten er færdig, så er den lukket, og man får ingen points, selv om man har brugt 15 min, og måske mere, og af og til mindre, men har ellers 20 point stårende lige nu, og har prøvet og få udbetalt til både paypal, og mener også til cdon en gang, men er langt tid siden nu.. gider snart ikke den side mere, har bruger hos andre, hvor det kan give 0, men det sjældent, men det bedre ellers...

25 March 2025

Snyd!

Undersøgelserne bliver ofte lukket, lige når man har gennemført hele undersøgelsen, men inden man får sine point. Dette sker cirka halvdelen af tiden. Snyd og fup!

9 March 2025
Rated 4 out of 5 stars

Det fungerer fint :-)

Dette firma betaler for dine serviceydelser, selvom det ikke er meget - Men lidt har også ret ;-)
Vedr. betaling til Paypal duer det ikke på mobilen, men det fungerer til gengæld fint på pc!!
Jeg har modtaget penge 2 gange indtil videre...

6 September 2022
Rated 1 out of 5 stars

Har været medlem af mitpanel.dk et par…

Har været medlem af mitpanel.dk et par uger og har nu optjent 110 point. 100 point giver 50 kr. Dem har jeg forgæves forsøgt at få overført til min PayPal konto i et par dage nu. Men man kan ikke tilmelde PayPal via deres knap så det virker ikke. Har talt med PayPal men de kunne desværre ikke hjælpe da problemet ikke er hos dem ;O( Har forsøgt at skrive til mitpanel.dk da man ikke kan ringe til dem ;O( De skriver at de vil svare med lynets hvad det så betyder men er endnu ikke vendt tilbage. Kunne godt tænke mig at vide hvordan vedkommende herunder har kunne få sat 100,- ind på sin konto... Pt er jeg ikke tilfreds og jeg vil da ikke fortsætte med at besvare undersøgelser hvis jeg alligevel ikke kan få min belønning. Så lige nu vil jeg bestemt IKKE anbefale nogen at bruge mitpanel.dk. Skal nok skrive tilbage og ændre på min anmeldelse hvis de vender tilbage og der kommer en fornuftig løsning på dette.
Jane

30 August 2022

SVINDEL

undersøgelsen er færdig, pludselig siger du at dine svar ikke matcher dine profildata, at du ikke befinder dig i det land :-))))))

30 April 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fin måde at tjene lidt ekstra penge på

Fin måde at tjene lidt ekstra penge på. Havde lidt problemer med at få udbetalt til PayPal, det viste sig at min PayPal konto ikke var opdateret. Efter at det kom i orden (med hjælp fra mitpanels kundeservice) fik jeg med det samme udbetalt pengene. Har tjent cirka 100 kroner på 10 dage.

19 October 2021
Rated 3 out of 5 stars

25 kroner i timen

Det fungerer okay, man skal bare være helt klar på, at timelønnen ligger på cirka 25 kroner. Hvis du udfører 2 timers undersøgelser i varighed, vil du optjene nok point til 50 kr., til PayPal. Hvis man ikke har andet at lave, er det jo fint :-)

11 September 2021
Rated 5 out of 5 stars

Meget positiv oplevelse

Mange undersøgelser, næsten 100% af undersøgelserne virker, hurtig udbetaling til paypal i modsætning til andre firmaer som er helt op til 2 uger om det. Fantastik oplevelse, selvom jeg var skeptisk i starten.

3 August 2021

Fup firma

Fup firma. Lad være mere at spilde jeres tid på det. De gør hvad der passer dem med jeres medlemskab. Jeg indløste for en måned siden et gavekort til 200 kr., jeg fik det dog aldrig. Efter at have kontaktet dem over to omgange, fik jeg begge gange at vide at deres teknikker ville se på det. Der skete dog intet og jeg fortsatte med at svare på spørgskemaer, indtil jeg nåede omkring 150 point. Jeg var 50 point fra at kunne indløse dem, hvor jeg så pludselige får opsagt mit medlemskab med grunden, at jeg ikke overholder deres vilkår. Jeg skrev efterfølgende til mailen som var oplyst i beskeden, men fik aldrig svar på hvad årsagen var, derudover fik jeg så heller ej de 200 kr. som aldrig kom frem.

15 May 2017

SPAM

Dette er det værste hø jeg nogensinde har meldt mig til. De sælger ens e-mail og tlf nummer så man må ændre nummer for ikke at blive ringet op på alle tider af døgnet ned sælgere der har et "godt tilbud" Ens e-mail bliver smadret til med spammails fra alle mulige latterlige firmaer

Det er bondefangeri af værste skuffe, man siger ja til,at de må dele ens oplysninger med alt og alle sp snart man tilmelder sig - OG DET SKAL JEG LOVE FOR DE GØR

Man får INGEN penge for sine besvarelser, og bedst som man er ved, at svarer på spørgsmål kan man ikke komme videre

Dette firma betaler IKKE for vores besvarelser de tjener penge på at sælge vore oplysninger

Kan kun opfordre andre til ikke, at melde sig til dette spam sælgende latterlige firma

SVINDEL af værste skuffe!

13 March 2016

Is this your company?