See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Online workshop gekocht. Weinig uitleg hoe dit gaat. Nu gemist dus! Heel klein beeldje die ik dus in workshop zou moeten schilderen... neusje is veel platter dan ons hondje heeft. Inbox op 30 aug... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een tof vaderdag cadeau alvast besteld aan de hand van onze familiefoto. Ons gezin in poppetjes met aanvulling van onze hond! Wauw wat ziet het er gaaf uit en realistisch vooral onze boomer. Contact... See more

Rated 5 out of 5 stars

Heb vandaag mijn stolpje binnen gekregen met mijn lieve overleden viervoetertje er in zo ontzettend mooi nagemaakt heb er wel lang op moeten wachten maar het was het wachten waart ben zo zee... See more

Company details

1-star

Replied to 33% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Online workshop gekocht.

Online workshop gekocht.
Weinig uitleg hoe dit gaat. Nu gemist dus!
Heel klein beeldje die ik dus in workshop zou moeten schilderen... neusje is veel platter dan ons hondje heeft. Inbox op 30 augustus gevraagd hoe dit werkte... Absoluut geen aanrader...
Ik heb de spullen weg gegooid.
Hondje leek niet en de dame heeft niet meer gereageerd, leest wel mijn reacties.

4 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

Geen vergelijking met foto en mindere communicatie

Na ontvangst van het beeldje van mijn overleden hondje vond ik het stolpje niet lijken op mijn overleden hondje. Hierover contact gehad dat ik niet tevreden was en bij het plaatsen van de order heb aangegeven dat indien de foto niet duidelijk zou zijn ik dit graag zou vernemen zodat ik een nieuwe foto zou kunnen sturen. ik zou geen nieuw stolpje kunnen krijgen gezien de tijd die erin zat maar het eea zou aangepast kunnen worden maar pas na de vakantieperiode. Nu twee maanden verder heb ik niks meer vernomen en zelf maar gemaild dat ik het erg jammer vind dat het op deze manier moet gaan en de communicatie niet goed verloopt ik het maar hierbij laat. Het stolpje had een mooie herinnering moeten zijn aan mijn hondje maar dat is het helaas niet. Erg jammer want ik heb dit stolpje besteld naar aanleiding van eerdere geplaatste foto’s die ik had gezien op de site.

2 July 2025
Minipiece logo

Reply from Minipiece

Hallo,

Wat vervelend om te lezen, het klopt dat ik de zomer minder bereikbaar was in verband met de zomervakantie, hierdoor bleef inderdaad wat werk liggen. En is verschoven tot na de vakantie. Uiteraard snap ik de recensie volledig maar helaas heb ik helaas in de zomervakantie echt vrij genomen, zodat ik de rest van het jaar weer aan de slag kon. Uiteraard mag je altijd mailen als je nog een nieuwe exemplaar wilt

Rated 1 out of 5 stars

Niet lijkend en en slechte communicatie

Ik had iets besteld maar de betaling werd niet gevonden dus kreeg ik een kortaf mailtje of ik nog wilde bestellen. Geantwoord met Ja. Lange tijd niks gehoord, geen bevestiging. Bij navraag een simpel: Ja hoor de bestelling komt eraan. Tweede stolpje kijkt in niets op onze kat. Ik heb daarover gemaild. Niets op gehoord. Ik ben echt ontevreden over het product en het gebrek aan communicatie

5 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Heb vandaag mijn stolpje binnen…

Heb vandaag mijn stolpje binnen gekregen met mijn lieve overleden viervoetertje er in zo ontzettend mooi nagemaakt heb er wel lang op moeten wachten maar het was het wachten waart ben zo zeer tevreden
Aksnig 1xtje bedankt voor dit mooie kunst werk

24 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Mooi bedrijfje van een fantastische vrouw !!

Na ontvangst van het bestelde beeldje van ons onlangs overleden hondje, vonden wij geen echte gelijkenis in het beeldje. We hebben contact opgenomen met Minipiece en werden meteen heel vriendelijk en netjes te woord gestaan. De kritiek die wij gaven werd voor ons gevoel goed ontvangen en als opbouwend gezien. We hebben uiteindelijk een heel nieuw beeldje van ons lieve hondje gekregen. We zijn Minipiece erg dankbaar !! Een mooi bedrijfje van een ontzettend warme dame. Wij vinden je een heel mooi mens en wensen je alle succes en sterkte toe met je fantastische en unieke bedrijfje !!! Lieve groetjes, Jenny, Chris, Liva & Booya* 🐾

15 August 2024

Beeldje hond

Vandaag een beeldje ontvangen van onze hond. Zo ontzettend knap en mooi gemaakt. Ze lijkt er precies op. Ook de plateau waar de hond op zit is erg netjes gemaakt met haar naam er op. Goede service! Heel blij mee.

17 January 2024

Echt bijzonder.

Ik kan niet anders zeggen. Wat mooi dat je dit doet. Mijn zoontje is heel gelukkig met het beeldje van zijn overleden huisdier maatje. Toch iets tastbaars en iets waar hij troost uit haalt. Dank is groot. 🫶

15 December 2023

Topper

Aan de hand van enkel een foto heb ik een prachtig mini exemplaar gekregen van mijn overleden hondje. Ik ben er super blij mee. Goede service en maakt waar wat ze beloofd!

28 June 2023

Super goede service

Super goede service!
Blijkbaar leek het beertje van de snowglobe roze terwijl die grijs was.
Pakketje retour mogen doen en werd gratis bijgewerkt.
Super mooie snowglobes mogen ontvangen en 3 blije kindjes!
Hier zal ik nog bestellen!

20 November 2023

Bijzonder mooi en betaalbaar

Super mooie beeldjes van mijn diertjes, precies nagemaakt van de foto's die ik vooraf had gestuurd. Echt heel bijzonder en dan ook nog zo betaalbaar. Ik ben er heel blij mee en ga zeker nog meer mooie, persoonlijke items bestellen. Ook het contact met minipiece verliep heel fijn, er was alle ruimte voor vragen en persoonlijke toevoegingen. Echt een aanrader!

10 March 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look