Company replied
5/5 stjerner fra både ejer og kat ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bertil elsker foderet og hans pels er stadig blank og skinnende 💪Almindelig huskat på 5,5 kg Har prøvet 2 varianter og han kan lide dem begge to 😁 N... See more
Company replied
For mig er kundeservicen en vigtig faktor. Får jeg dårlig service, handler jeg bare ikke der. Punktum. Hos Miiaw har jeg fået virkelig god service. Venlig, hjælpsom, opmærksom og hurtig til at svar... See more
Company replied
Afskaf en kedelig og tilbagevendende opgave i et snuptag. Opret et abonnement på topkvalitets tørfoder til din kat og få din foderpakke leveret direkte til døren. Vores prøvepakke er gratis og dit medlemskab er uden binding. www.miiaw.dk
Søbækvej 19, 3060, Espergærde, Denmark
No recent history of asking for reviews
Godt produkt til en kræsen kat...
Fremragende service .... selv i weekenderne svares der på mail .
Og ingen problemer i at lave om på leverings intervaller.
Har et forslag...
Kunne i prøve at lave godbidder til katte som skal tabe sig? Der er jo ingen ide i at go slankekost og så gi sin kat godbidder der feder 😊
Vh Ilse og Chillie

Reply from MiiAW
Jeg ved ikke om katten kan lide det endnu. Men super hurtig levering 👍

Reply from MiiAW
Det er ikke jeres service - det er fordi katten kan ikke lide maden

Reply from MiiAW
Rigtig god oplevelse. Fik en prøvepakke på tørfoder til mine katte, men den var de ikke tilfredse med. Fik så tilbudt to andre prøvepakker uden beregning. Dem er de lidt mere tilfredse med.
Super god service.
Den eneste grund til de kun får 4 stjerner, er fordi mine katte ikke var/er vildt begejstrede med maden :-)

Reply from MiiAW
SUPER service!!! Og min kat ELSKER simpelthen foderet 👍🏻👍🏻👍🏻 kan klart anbefales, især fordi at det bliver leveret direkte til døren 🐈🐱

Reply from MiiAW
Sober virksomhed, der adviserer, så man kan nå at opsige sit abonnement. Det gør det let at afprøve, om éns kat kan lide produktet. Min kat kunne sådan nogen lunde lide det, men det var ikke favoritmad. Derfor opsagde jeg mit abonnement.

Reply from MiiAW
Godt foder bliver ved at handle hos dem da kattene spiser på en anden måde

Reply from MiiAW
Jeg kan på mine kattes vejne sige at de er tilfredse. De trives og deres pels er flot og skinnende. Det er meget nemt at bestille. Og så behøver jeg ikke tænke på at huske at købe når jeg mangler.
Har en alm huskat med gigt i ryggen som skal have glucosamin og det er næsten det eneste sted jeg har fundet det tilsat. Og så er det dansk!

Reply from MiiAW
God mad, som katten gerne vil spise.
Super nemt med abonnement, så det bare kommer automatisk.
Også godt med mulighed for forskellige leveringsintervaller.

Reply from MiiAW
Det er super god service og dejligt bekvemt det kommer til døren. Et rigtig godt produkt som min kat er glad for. Og som bonus har hun fået meget mere energi, farer rundt i huset som da hun var killing.

Reply from MiiAW
Bedste foder jeg har købt til kattene. Deres pels er flottere, MEGET mindre fældning, og knapt så meget retur i kattebakkerne. Jeg er skiftet mange gange, bla har de 3 banditter fået Hills tidligere, og miiaw er meget bedre til mine katte. Og så er det største plus at alle 3 spiser med velbehag. Min ene pige er normalt meget kræsen, men dette ryger ned uden problemer. Kan KUN anbefale det. Og levering lige hvor man ønsker det og prisen er fornuftig, også ifht hvor længe det holder. Skifter aldrig igen. 5 stjerner herfra

Reply from MiiAW
Hos Miiaw har jeg fået virkelig god service. Venlig, hjælpsom, opmærksom og hurtig til at svare.
Derudover er min lillemille rigtig glad for foderet og blev det med det samme. Som kattemor foretrækker jeg klumpende sand, men for jer med langhårede katte, er krystaller absolut at foretrække, da det ikke sidder fast i den lange pels.
Miiaw, tak for jer og jeres gode produkter, som endda støtter et godt formål. What´s not to like? 5 stjerner fra en meget glad og tilfreds kunde og en madglad kat.

Reply from MiiAW
Super service 👍og min kat synes om fodret👍😊

Reply from MiiAW
En hurtig levering og min kat er glad for maden, og så er det da dejligt at maden er lavet efter behov - super smart..tak for det. :-)

Reply from MiiAW
Jeg har indtil videre været rigtig glad for at skifte over til Miiav.dk - Jeg har modtaget min første bestilling og det hele har fungeret fint med hurtig levering til døren. Katten er glad for maden og det virker til at fungere godt med gruset, som hverken lugter eller støver. Det gør hverdagen nemmere når man ikke skal tænke på at købe stort ind af kattegrus når man bor i lejlighed, ikke har den store plads til opbevaring og ikke har bil.