Tak for din anmeldelse – selvom vi er utrolig kede af den lave score, da vi faktisk mener vi har opfyldt alle dine ønsker.
Du pakker pladen ud ved levering, men kan slet ikke acceptere pladen. Vi snakker frem og tilbage, og du vil ikke høre på hvad jeg har at sige omkring træ og produkter i træ, og hvad jeg tror der kan være tale om uden at have set pladen, og du beder mig straks kreditere pladen. Jeg oplyser dig at vi selvfølgelig skal kigge på pladen inden vi kan kreditere noget – med andre ord se på reklamationen.
Som det første dagen efter kigger jeg på pladen, og mener stadig ikke den er reklamationsberettiget, da den er præcis som træ er og at de lidt ru stave nemt kan pudses over. Nogle stave kan blive lidt ru når de får olie / fugtpåvirkning – det er sådan træ er – og er ikke lig med dårlig kvalitet.
Da vi lever af tilfredse kunder vælger jeg at kreditere dig pladen og fluks overføre beløbet til dig, som det første dagen efter forsøgt levering, da det var præcis det du bad mig om dagen før da vi snakkede sammen pr. telefon. Derefter vil du pludselig gerne have pladen alligevel.
På baggrund af ovenstående beskrivelse af forløbet synes vi at vi har ydet præcis den service du har bedt om efter at du ikke er tilfreds med kvaliteten af vores træplader, som ellers normalt får ros fra alle sider. Ovenstående er ikke normal procedure ved reklamationer, så du har fået en ekstra god service.
Hilsen Mette, MIFApladen