Kære John
Vi har svært ved at forstå, hvorfor du er utilfreds med, bøgerne kan findes hos en lang række boghandlere på nettet. Vi prøver jo netop at sælge bøgerne gennem alle tænkelige kanaler. Når vi opretter en udgivelse, bliver titlen automatisk tilgængelig hos fysiske og elektroniske boghandlerne. Sådan fungerer alle forlag. Hvis en af dine bøger bliver solgt på nettet eller i en fysisk boghandel, får du afregning for den. Imidlertid er der jo ikke garanti for, at en bog sælger, bare fordi den er tilgængelig hos en netboghandel. Det er jo i sidste ende kunderne, der bestemmer, om de vil købe din bog eller ej.
Vores grafiske arbejde er der ikke noget at udsætte på. Vi kom dig faktisk i møde i forbindelse med det grafiske arbejde på din sidste bog. Du havde stærke personlige ønsker til satsens udseende, som vi imødekom, skønt de stred mod vores standarder – og mod skik og brug i al god bogtilrettelæggelse overhovedet. Du ville det sådan, og du godkendte det færdige resultat. Vi ønskede at levere en god service, men du må selv stå til ansvar for de valg, du traf.
Dine endog meget grove beskyldninger vedr. forretningsmodel, salg og honorarafregning vil vi forbigå i tavshed. Alt salg bliver naturligvis registreret og afregnet korrekt. Vi har eksisteret i over 25 år og er en af landets største udgivere af original dansksproget skøn- og faglitteratur, og det kan vi kun være, fordi vi vedbliver at have glade og tilfredse forfattere og trofaste kunder.
mellemgaard