Megaschuifwand Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Mooi bedrijf, heb een goede ervaring gehad, ik zat eerst de revieuws te lezen maar had mijn kans gepakt om de schuifwanden voor een goede prijs te bestellen, en ik had gelijk want na 3 dagen kwam mijn... See more

Rated 1 out of 5 stars

1 ster is teveel voor de service die geboden wordt. Een schuifwand gekocht met kromme platen welke 5 maanden geleden geleverd zijn en nog steeds niet vervangen zijn. We zitten met een wand die to... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik moet toegeven dat het contact met de firma niet zo goed verloopt. Ik had er zelf ook geen goed gevoel bij, maar uiteindelijk krijg je wel reactie. De firma geeft ook toe dat dit een werkpunt is.... See more

Rated 4 out of 5 stars

Al met al heeft het 5 weken geduurd en erkend bedrijf dat er vanwege drukte geen overzicht meer was door hoeveelheid bestellingen en beschikbaar personeel. Sinds een week een nette en begripvol... See more

Contact info

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 50% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

29 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Krijg niet eens antwoord.

Krijg niet eens antwoord op een eenvoudige email vraag.
Blij dat ik nog niets besteld had.

20 May 2026
Megaschuifwand logo

Reply from Megaschuifwand

Beste Gerrie,

Bedankt voor uw review.

Wij vinden het jammer dat u deze ervaring heeft gehad. In de periode waarin u contact met ons zocht, hebben wij inderdaad te maken gehad met vertragingen en een verminderde bereikbaarheid, waarvoor wij onze excuses hebben aangeboden.

Mocht u uw ervaring willen aanvullen met de uiteindelijke uitkomst, dan zouden wij dat zeer waarderen.

Team MegaSchuifwand

Rated 4 out of 5 stars

Moeizaam begin maar uiteindelijk goede service

Sinds een week een nette en begripvolle telefoniste (Lara) die tijd voor je neemt en ook luistert naar wat je zegt. Aan personeel wordt gewerkt en als er in de toekomst meer oog is voor communicatie dan zullen de reviews veel beter zijn.

Ook erg aardige en behulpzame bezorger.
Uiteindelijk is het goed gekomen en ben ik van 1 naar 4 sterren gegaan

18 May 2026
Rated 3 out of 5 stars

Uiteindelijk opgelost

Op 3 mei een bestelling gedaan voor drie glazen schuifwanden. Direct bevestiging en dezelfde dag nog is de status aangepast naar "Onderweg - wordt ingepland'. Daarna niets meer gehoord en onbereikbaar via telefoon en geen reactie op mail en WhatsApp. Op basis daarvan een review met beoordeling 1 ster geplaatst.

Daarna ben ik gebeld door de verkoper en zijn de schuifwanden binnen enkele dagen bezorgd (op zondag nog wel). Ook actief opgevolgd qua contact.

Uiteindelijk is mijn beoordeling dat de bedoelingen goed zijn maar er uitdagingen zijn qua organisatie/communicatie. Eind goed al goed.

3 May 2026

Zeer zeker een aanrader 12 op 10

Zeer goed bedrijf ,vlug geleverd door zeer vriendelijke chaufeur en levering helemaali in orde ze hebben een klein probleem van mij zonder moeite opgelost dus hier zijn geen problemen enkel oplossingen door hun goeie service ,voor mij persoonlijk een dikke aanrader !!!

18 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Geleverd op 3/12/2025 tot op heden nog…

Geleverd op 3/12/2025 tot op heden nog steeds niet in orde .
Glas te laag geleverd, zijopvang te laag, geen tochtstrips,enz
Wegblijven zou ik zeggen !!!!!

17 January 2026
Megaschuifwand logo

Reply from Megaschuifwand

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback. Wij herkennen ons niet volledig in de omschrijving van uw review. Naar aanleiding van uw meldingen hebben wij extra inspanningen geleverd om alles naar tevredenheid op te lossen. Daarnaast hebben wij de montage kosteloos uitgevoerd als tegemoetkoming.

Voor zover bij ons bekend zijn de besproken punten behandeld en is het geleverde product conform de gemaakte afspraken afgewerkt. Mocht er desondanks nog een concreet openstaand punt zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen beoordelen.

Wij vinden het jammer dat u ondanks onze inspanningen en de kosteloze montage toch met een ontevreden gevoel achterblijft.

Team MegaSchuifwand

The Trustpilot Experience