Mavie Mode

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Heel slecht bedrijf,stuurt je met leugens emails terug. Komt afspraken niet na,en beroepen zichzelf met hun retourbeleid. Hebben kwalitatief hele slechte artikelen en daarbij geven ze totaal verke... See more

Rated 5 out of 5 stars

bestelde twee jassen en werd goed op de hoogte gehouden.. levering duurde even maar verder goede kwaliteit. Zal het zeker aanraden

Contact info

Malafide bedrijf

Malafide bedrijf! Trui besteld, betaald en niet aangekregen. Wel phishing: B-post wil zgz. pas leveren na betaling van douane-kosten? Gelukkig werd mijn bankkaart geblokkeerd! Info bezorgd voor fraude: hopelijk lezen kandidaat-kopers dit vooraleer in de val te lopen! bah!!

16 January 2026

Oplichterij

In oktober 2025, 2 truien gekocht. Waarom 2? Omdat wanneer je de eerste koopt, je direct bericht krijgt dat je de 2de trui met 20% korting mag kopen.
Trui 1 is gekomen, maar wat valt dat tegen. Een wafeltrui met een waterval hals. Zag er ( op de foto) mooi uit, maar in werkelijkheid is het net een dweil. Deze truien zijn niet om aan te trekken maar kun je nog gebruiken dweil of stofdoek. Trui 2…..geen idee waar die is. Post.nl krijgt de schuld, maar ondertussen heb ik niks. Al met al €70,- betaald en maar 1 “dweil” ontvangen. Ze antwoorden altijd, ze lossen het op zeggen ze. Niks wordt opgelost en het geldbedrag terug storten, nee daar doen ze niet aan. Mavie Mode is een grote oplichter en de kwaliteit is verschrikkelijk, zeg maar China kwaliteit. Hier niet meer kopen.

19 December 2025

Waardeloze troep!!!

Eigenlijk 0 sterren als dat zou kunnen. Ze laten op de website mooie dingen zien maar in werkelijkheid krijg je de chinese uitvoering ervan. Je kan het niet retourneren want zogenaamd is alles in de uitverkoop gekocht. Na herhaaldelijk mailcontact boden ze zelfs tot 70% korting op mijn volgende aankoop. Maar een deel van het oorspronkelijke aankoopbedrag krijg ik niet terug!!!

13 January 2026

3 truien gekocht maar niet aangekregen

3 truien gekocht maar niet aangekregen.
Bij vraag waar ze blijven, sturen ze een (valse ????) tracking met meldung dat ze onderweg zijn, al 4 weken. Malafide bedrijf en valse reclame, zeker nu ik de andere slechte ervaringen lees !

10 January 2026

Oplichters

De truien die ik kreeg waren van slechte kwaliteit en zagen er zeker niet uit zoals op het plaatje, echt rotzooi. Veel mailwisseling met ze gehad maar ze negeren alles wat je schrijft en komen steeds met een nieuw aanbod (nu inmiddels 70%) voor een nieuwe bestelling. Inmiddels heb ik contact gehad met mijn rechtsbijstand verzekering en ze overtreden met alles de nederlandse wet. Ik ga ze nu inzetten om alles retour te kunnen sturen en mijn geld terug te kunnen ontvangen, want op een normale manier krijg ik geen retour adres om de truien naar toe te kunnen sturen.
Wat ik me afvraag van de mensen in dit bedrijf en dan met name Lisa is of ze werkelijk gewoon kunnen slapen 's nachts terwijl ze continu zo ontzettend veel mensen oplichten.

5 December 2025

Chinese kwaliteit en maten

Chinese kwaliteit en maten
Eerst doen ze aanbod 10 % korting bij eerstvolgende aankoop , dan 20% en nu 50%

Oplichters en we zullen dit met zijn alle bij de consumentenbond moeten melden

19 December 2025

2 waardeloze truien gekocht

2 truien gekocht, aangeprijsd als zeer mooie kwaliteit, en afgeprijsd Bij levering, erg slecht model, kraag valt niet in model, en flutkwaliteit. Dat de trui €79,- zonder afprijzing moet kosten? Mensen trap er niet in

15 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

Geleverde kleding grote kleur afwijking…

Geleverde kleding grote kleur afwijking met de presentatie
Retourneren kan niet ( ivm afgeprijsde artikelen )

Snel en adequaat respons op de mail , maar daarmee niet mijn geld terug
Kleding is te lelijk om te dragen dus een miskoop
Ik ga er nooit meer bestellen

12 December 2025

Oplichters

Twee truien besteld de tekening klopt de rest helemaal niks.
Past niet en het lijkt een veredelde poetslap.
Mag niks retour sturen en krijg geld niet terug.
Terwijl je wettelijk twee weken de tijd hebt om te retourneren en je geld terug te krijgen , ondanks retour beleid.
Trap er niet in bestel er niks...

1 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

Heb een mooi bruine blouse met v hals…

Heb een mooi bruine blouse met v hals besteld voor de prijs van 39,99 bij mavie mode. is betaald maar wordt niet verzonden. betaald via stichting mollie payments. Ik denk dat ik mijn geld kwijt ben, weer eens te goed van vertrouwen geweest.!!!

20 November 2025

Wat een oplichters!

Wat een oplichters!! Vest leek niet eens op die van de foto! Hele slechte kwaliteit! Wat een slechte grap. Gemaild met ze maar retourneren geen optie! Dit zijn pure oplichters!!! Koop er niks!!

24 September 2025

Wat een oplichters

Wat een oplichters!
Kwaliteit van de kleding is verschrikkelijk. De stof is gewoon zichtbaar met de schaar geknipt. Niks geen zoom! Mijn dochter van 10 kan nog beter omgaan met de naaimachine. €38,- betaald voor een vestje dat totaaaal niet op de foto leek. Retourneren doen ze niet, en normaal contact kun je ook niet met ze krijgen.
Totale oplichters!! Zo heftig, zoals zij met mensen omgaan.

16 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

Heel slecht bedrijf,stuurt je met…

Heel slecht bedrijf,stuurt je met leugens emails terug.
Komt afspraken niet na,en beroepen zichzelf met hun retourbeleid.
Hebben kwalitatief hele slechte artikelen en daarbij geven ze totaal verkeerde info omtrent de kwaliteit op hun site.
Daarom mensen je wordt besodemieterd waar je bij staat.
Echt een heel slecht bedrijf

21 August 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look