En fantastisk oplevelse Jeg kan varmt anbefale Mathias som coach. Han er utrolig motiverende, altid positiv og virkelig god til at give energi og lyst til at fortsætte. Det har været en rigtig go... See more
See what reviewers are saying
Kanon forløb med gode resultater. Der kan snakkes frit fra hoften, deles ud af problemer, tanker mm, hvoraf det bliver taget seriøst og responderes på en konstruktiv måde. Samtidig er der masser... See more
Jeg syntes, at Mathias Hald er en god coach, forklarer tingene på en forståelig måde, giver værktøjer til at kunne passe sin kost og træning. Han prøver også, for mit vedkommende at holde mig... See more
Startede uden nogen form for mål, 100kg og en form jeg egentlig var ret tilfreds med. Nu er vi 17 uger inde og vejer 100.8 kg og har fået en form som jeg kun kunne drømme om inden jeg startede. Ko... See more
Written by the company
Jeg tilbyder online coaching i form at kost- og træningsplaner, men selve coaching-delen er i højsædet hos mig. Jeg ønsker at mine klienter lærer mere omkring kost og træning, samt får nogle gode og sunde vaner som de også kan tage med sig videre efter et endt forløb. Hos mig er du som klient i centrum. CV: Certificeret Kostvejleder Speciale i Aktiv Ernæring Konsulent i Proces Ernæring. Uddannet social pædagog med fokus på krop og bevægelse.
Aalborg, 9000, Aalborg, Denmark
- Mathias@limitlessfitness.dk
- mathiashald.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Jeg har fået de rette værktøjer og motivation til at tage kontrol
Jeg vil gerne sende et stort tak til Mathias for den fantastiske støtte det sidste halve år. Jeg har fået de rette værktøjer og motivation til at tage kontrol over min livsstil igen og har opnået resultater, jeg tidligere troede var uoverskuelige.
Jeg kan nu så på egne ben og føler mig både fysisk og mentalt stærkere. Jeg kan varmt anbefale Mathias til alle, der ønsker at skabe en varig forandring i deres liv!
Den bedste coach og træner 💪🏻
Mathias Hald er FANTASTISK 🤩
Han har hjulpet mig igennem en svær periode med dårlig selvværd, ude af kontrol med min vægt og ville gerne tabe mig. Jeg fik en god madplan som jeg kunne li, super god træning som kunne hjælpe med at opbygge muskler og så har jeg fået mit smil tilbage igen, når jeg ser mig selv i spejlet 😃
Og Mathias er ikke på en coach, han er der for dig når du har brug for det og han følger dig hele vejen igennem og hjælper dig med din træning og skifte din madplan, når du ønsker det.
Jeg er så glad for at jeg har mødt ham, og jeg er så taknemmelig over for hans store ham ❤️ Mathias, 1.000 tak for din hjælp og tak for alt din viden. Du er den bedste 🥇
Jeg var selv i tvivl om en personlig…
Jeg var selv i tvivl om en personlig træner var noget for mig.
Men jeg prøvede og nu er jeg i mit livs form.
Efter jeg havde sprunget min acilles sene var der nogle ting jeg ikke kunne i starten og det blev der taget hensyn til og programmet blev lagt så det passede.
Må bare sige er du i tvivl så prøv at ring til mathias.
Jeg ringede til ham og vi fik en god snak og kort tid efter var trænings og mad planen klar.
Jeg blev ved mathias i ca et år og stopper nu her den 23/2-25.
Jeg er super tilfreds og føler jeg har det der skal til for at klare den selv nu takket være hans hjælp.
Skal jeg mod forventning få brug for hjælp igen tager jeg os fat i mathias igen.
Fuld tilfredshed med mit forløb!
Jeg valgte Mathias i et personligt coaching forløb, og det var en virkelig god investering! På trods af mange års erfaring med træning, kom jeg ind i en fase hvor jeg stod fast, men det hjalp Mathias mig ud af. Jeg fik meget omhyggelige træningsplaner, kostplaner med mange forskellige opskrifter til alle måltider og feedback hver uge. Det hele er bare super kompetent!
Jeg opnåede de mål jeg satte mig, og på langt kortere tid end jeg tror jeg ville have gjort alene, og min bedste anbefaling er nok at jeg ikke udelukker at bruge Mathias igen senere, til at jagte nye mål.
Du investerer i dit helbred og de penge er godt brugt her.
Uden tvivl min bedste investering
Jeg er en mand at få ord. Så det at jeg vælger at skrive en anmeldelse. Så er det fordi det er yderst velfortjent! Og kan jeg bidrage andre med at vælge Mathias som coach og opnå en udvikling, så er det mine ord værd.
Jeg søgte et online coach forløb for at komme i bund med mit vægt tab, har altid manglet de sidste kilo (fedt).
Jeg som nok mange andre, der har trænet en del år. Troede jeg havde styr på det basale i forhold til kost og træning. Men har måtte indrømme at jeg havde ramt et plato, hvor det hverken gik frem eller tilbage.
Jeg kontaktede Mathias og efter et telefonopkald, var jeg ikke i tvivl. Her var der en coach som var med på et personligt niveau.
Et forløb forløb hos Mathias giver dig en coach der har dine behov for øje, som har kompetencerne til at lave en kostplan (retter man rent faktisk gider og spise) og trænings plan skræddersyet til dig. Der bliver løbene justeret med nye retter når dette ønskes. For mig gjorde det at motivation forsat var høj.
Der bliver også løbene sendt lektioner til dig, hvor man får de gyldne relger og viden omkring kost og træning.
Jeg har fået mit gamle drive tilbage i trænings centeret. Jeg føler at jeg ikke længere spilder min tid, jeg kan se resultat på kroppen som jeg aldrig troede var muligt, med mit gen.
Det har givet mig nogle mål og håb tilbage og derved vilje og stædighed.
Det eneste det krævede var et opkald.
Mathias Hald, er helt klart en anbefaling her fra 100%.
Fantastisk oplevelse med dygtige personlig træner
Jeg har haft en fantastisk forløb hos Mathias og det har været livsændrende oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale Mathias til alle, der leder efter en online coach personlig træner, som virkelig brænder for at hjælpe dig med at nå dine mål!
Fantastisk forløb!
Fantastisk forløb!
Mathias har skabt et coaching forløb der har forbedret mine rutiner og livsstil på alle punkter. Jeg sover bedre, har mere energi, er tilfreds med min krop og er generelt mere glad i dagligdagen.
Alt dette er lykkedes i et forløb som jeg synes har været meget afslappende og slet ikke for tungt.
Kan 100% anbefale Mathias, han er utrolig god!
6 ud af 5 stjerner herfra
6 ud af 5 stjerner herfra. Mathias er super kompetent, rar og nede på jorden. Der kan svares på alt og hjælpes med det hele.
Det hårdt at komme igang, men med hjælpen og sparring på sidenlinjen, giver man den lige det ekstra. Vigtigst af alt, er det Mathias man har dialogen med i forløbet 💪💪
Bedste forløb, EVER!
Hej, jeg har haft fornøjelsen af et coaching forløb hos Mathias I over et år. Det var den bedste gave jeg, kunne give mig selv. Mathias har styr på sin viden og kunnen omkring træning og kost derudover at have den bedste vejledning alle kan forstå og følge. Derudover, har Mathias en af de bedste apps, hvor man følger og tracker sin træning samt kosten over. Kosten er virkelig den bedste version jeg nogen sinde har set.
Hvis du står og mangler en der kan støtte og guide dig frem til de resultater du vil nå, så er Mathias den helt rigtige at få hjælpen fra.
Mathias lever og ånder for sit arbejde og det mærker man allerede fra dag 1 af. Jeg har været glad for at jeg tog Mathias som coach til mit forløb. Jeg vil med garanti gøre brug af et samarbejde i den nærmeste fremtid igen da jeg arbejder på nye mål og højder.
Tusind tak Mathias for du er den du er.
Mere end bare et vægttabforlød
Jeg kom til et punkt i mit liv, hvor jeg manglede energi og overskud i min hverdag og det gik udover min familie. Jeg kom til Mathias med et ønske om at få denne energi tilbage og ændre mit livstil igennem kost og træning. Jeg har lige afsluttet mit forløb hos Mathias efter 6 måneder og kan kun sige at, det været den bedste investering i migselv. Jeg har lært at spise sundere samt tilpasse min træning til mit familieliv. Min krop er 15 kg lettere men vigtiste af alt, min famile oplever en far/mand som har mere overskud og er mere glad.
Der er flere grunde til jeg synes at Mathias er fatastisk og man skal vælge ham som sin couch. For det første, kommunikation forgår kun mellem Mathias og dig, ingen ansatte, hvilket har været utrolig vigtigt for mig. Han brænder virkelig for at hjælpe andre mennesker og det kan man tydeligt mærke igennem hele forløbet. Jeg følte ikke, at det bare handlede om at smide nogle kilo, men virkelig at lære at være god ved min krop. Jeg har også været glad for, at Mathias deler sin viden og erfaringer så man får en bedre forståelse af hvordan kost og træning hænger sammen.
5 ud af 5 stjerner 💪
Det har været et fantastisk forløb hvor jeg har opnået mere end jeg havde forventet. Mathias har formået at holde fast i mig og engagere mig til at ændre min kost en og vaner, hvilket har resulteret i et solidt vægttab og en synlig og mærkbar forandring 💪☺️
Bedste coach
Hvor skal man starte, altså selve Mathias som person er jo en fantastisk fyr hvor man kan mærke han drive for faget og for hjælpe andre bare spiller 100%, han går så meget op i hans klient har det godt og lærer! Han er så nem at snakke/skrive med, forstår man ikke en ting, jamen så forklarer han det til dig så snart han ser din besked.
Mit forløb ved Mathias har bare gjort jeg er så meget mere tryg ved at stå på egne ben, selvom jeg har været i gamet i mange år, så har jeg virkelig lært at opstille egne retter og fået endnu mere forståelse for hvordan ens sæt skal køres og kan køres, jeg er ikke ny, men som sagt har keg stadig lært en masse af ham.
Jeg vil KLART anbefale Mathias til andre, både ny som gamle i gamet, det vil i sgu ikke fortryde 😜
Mathias er en sindssygt dygtig coach og…
Mathias er en sindssygt dygtig coach og et meget behageligt menneske. Han ved fuldstændig hvad han har med at gøre og forstår de problemer man stiller. Når man er I forløb hos Mathias så er det ham man snakker med, ham der laver feedback, ham der laver kost og træningsplaner, det er ham det hele og det gør det til et meget personligt og fortroligt forløb. Mathias er mega engageret og jeg vil til en hver tid anbefale ham! Han hjalp mig med resultater jeg ikke troede var mulige.
Mathias er en superhelt!
Mathias har lært mig så mange ting de sidste 6 måneder, og med næsten minus 20kg har jeg aldrig haft det bedre med min krop og føler mig som en på 18 år igen,og har mere overskud til hverdagen!
Vi køre videre med forløb 2 når forløb 1 slutter og det glæder jeg mig til! Hvis du går med tanken om at vende din hverdag til noget bedre og sundere så er det helt klart Mathias man skal gå til! For han er en superhelt! Kæmpe ros til ham for hans viden og læring og at svare med det samme når der har været det mindste tvivl og altid givet detaljeret svar så der ingen misforståelser var.
Jeg har aldrig haft det bedre :)
Jeg har været ved Mathias igennem et 8 måneders forløb og må bare sige, han overgik mine forventninger med flere længder. Jeg har kun ros tilovers. Professionel og personlig sparring også er han over en HVER uge, hvilket bare er fedt! Selv en simpel kommentar efter en endt træning fanger han og vender tilbage på, det er så fedt og nærværende. Tror ikke jeg har været i så god form siden jeg var teenager (bliver 41år til juni) og jeg har aldrig haft sixpack, som jeg har nu (og stadig arbejder på) 😉
Så vil du i gang, mangler et spark bagi, blive en bedre og sundere version af dig selv, så vil jeg klart anbefale Mathias. Og bare rolig, det kan sagtens passe med familieliv, arbejder osv. Idag tænker jeg ikke over det, kosten osv. er bare en del af hverdagen og smitter af. Jeg løber ture med min kone og vores 3 piger, vi spiser langt sundere, uden at gå glip af ”hygge” 😊 Der er kun gevinster ved det her! Det er kommet for at blive..
Så MEGA tommel op herfra og kæmpe tak, Mathias. Tak for at give mig redskaberne, troen og ikke mindst, at se og føle resultaterne på egen krop. Mega motiverende..
Mathias hjalp mig i mål med mine…
Mathias hjalp mig i mål med mine drømme, så han han varmt anbefales. Super dygtig og nem og kommunikere med :) kun gode ord herfra
Meget tilfreds. 💪
Jeg syntes selv at jeg trænede ret ofte og gav den også gas når jeg var afsted. Men jeg syntes ikke at jeg opnåede de resultater jeg stilede efter. Efter jeg startede mit forløb hos Mathias gik det hurtigt den rigtige vej. Med et skræddersyet træningsprogram og kostplan kunne jeg se betydelige ændringer på min fysik og min styrke efter kort tid. Jeg har lært meget mere om træning og vigtigst af alt, at kunne skældne myter fra facts. Hvad virker, hvad virker ikke. Jeg er helt klart godt klædt på til at stå på egene ben og opnå mine personlige mål. Mathias er en super rar og behagelig gut og altid klar med gode råd og vejledning. Kan klart anbefale dette forløb til alle der ønsker at forbedre sig selv. Nybegynder eller øvet. 👍
Bedste valg til dato!
Jeg skriver nu et lille år efter at jeg var på forløb ved Mathias, og kan med ro i sindet sige, at det er det hele værd.
Jeg var været på forløb ved Mathias over to gange. Første gang kunne vi se tydelige resultater, trods en aktiv sygdom som nedsætter optagelsen af næring.. Trods at vi ikke havde kendskab til sygdommen på daværende tidspunk, så formåede Mathias at hjælpe mig med at komme tættere på mine mål!
Under forløbet har Mathias stort fokus på at lave et program der passer til dig og ikke blot et program der bliver kopieret fra klient til klient. Jeg har nydt de to forløb jeg har været på ved Mathias! Og jeg kommer 200% tilbage.
Som sagt, så har jeg nu været af forløbet med daglig sparring i et år, men dette er slet ikke ensbetydende med at forløbet er færdigt her. Mathias klæder dig på til at kunne forsætte din udvikling trods at du ikke længere er “direkte” på forløb hos ham. Jeg har benyttet den viden jeg har fået af Mathias og brugt min træningsplan + kostplan til at øge min vægt endnu mere, altså kommer jeg tættere på mit nuværende mål om at øge muskelmasse, men stadig holde en lav fedtprocent.
Så hvis du læser denne anmeldelse og er i tvivl om, om du skal skrive til Mathias.. SÅ GØR DET! Ud over at han er en super behagelig person, så er Mathias sindssygt dygtig og har stort fokus på at klienterne forstår hvorfor man gør som man gør.
Kæmpe stor anbefaling her fra!
- Lucas Klamer Sørensen
Fuld smæk på livet
Mathias Hald er en verdensklasse coach hvor man kan mærke at han er med en hele vejen, både når det går fremad eller det dårlige humør og motivationen svigter. Hans egenskaber til at give motivation og styrke og rette trænings og kostplaner er virkelig gode. Uden tvivl en coach jeg vil have igen!
Følger man med på hans Instagram, og samtidig følger hans kostplan så får man utrolig mange guldkorn. Han gør virkelig noget ud af at finde billige ting men gode så man ikke står med et mad budget der stikker helt af - træningsplanen er også i top og der arbejdes hele tiden med at optimere frem for bare at kigge på.
Derudover så er humoren i top hvilket betyder at man gerne tager en måned ekstra på det grundlag 😄📈
Det blev pludseligt nemt at arbejde på sig selv
Mit forløb hos Mathias varede fra November 2022 til Januar 2024. Dengang jeg startede identificerede Mathias hurtigt hvad vi skulle starte med at arbejde på, hvorefter han fik lavet en plan til mig som var nem at følge hvor vi de følgende uger fik den tilpasset så den var så effektiv som mulig. Han har siden tilpasset og forbedret både mad og træning således det forblev spænde, og skulle disciplinen eller motivationen forsvinde så stod man aldrig alene, da Mathias er god til at få en tilbage til de gode vaner.
Det jeg har fået ud af mit forløb hos Mathias er et meget bredt "redskabsbælte" som jeg kan bruge langt ud i fremtiden. Min viden om kost og træning har aldrig været bedre og bredere.
Et kæmpe plus er evnen til at deltage i sociale event uden at "ødelægge" min resultater.
Mathias har klædt mig ekstremt godt på til det punkt at jeg føler det næsten er for nemt, at arbejde på sig selv. Han har vist mig hvor lidt der egentligt skal til før man føler sig selvsikker og tilpas i sin egen krop. Han kan STÆRKT anbefales!