Bij Marijke Mode is er veel aanbod. Mijn moeder kan altijd erin slagen om leuke nieuwe kleding te kopen. Ook wordt zij altijd goed geholpen en ondersteund. Goede service!
See what reviewers are saying
Nette levering en voor de oudere dames perfecte mode. Wel jammer dat de winkel minder open is
Keurig op tijd geleverd. Ook fijn dat jullie bij verzorgingshuizen langs gaan omdat het voor sommige mensen onmogelijk is om naar een winkel te gaan of online te kopen zonder hulp van anderen. Hierdoo... See more
Een pantalon besteld met de maat die ik altijd heb. Paste niet. De stof was geen stretch. Gebeld. Omruilen voor een maat groter was geen probleem en supersnel geregeld. De volgende dag al ontvangen en... See more
Company details
Contact info
Thomsonlaan, 118, 2565 JG, Den Haag, Netherlands
- 070-3631990
- marijkemode@gmail.com
- marijkemode.nl
Nette levering en voor de oudere dames…
Uitmuntende service
Ook wordt zij altijd goed geholpen en ondersteund.
Goede service!
Klant gericht mee denken
Fijne ervaring met deze webshop
Fijne ervaring met deze webshop! De service is goed, retourneren gaat snel en soepel, en de kwaliteit van de producten is goed. Zeker een winkel waar ik opnieuw zou bestellen.
Ze kenden zelfs mijn moeder nog van de vorige keer!!! personeel veel kennis…
Ik vond dat het personeel veel kennis had van de kleding. Ze kwamen met van alles aan dragen. En ze kenden zelfs mijn moeder nog van de vorige keer. Ik mocht ook zomaar de broeken mee nemen naar de kamer zonder vooraf te betalen, om te passen.
De keus is heel groot.
Goede kwaliteit snelle levering
Fijn en snel contact
Fijn en snel contact. Goede keuze voor kleding voor oudere dames zoals mijn moeder
Mooie, draagbare collectie
Weer een mooi vest op de kop getikt in de sale.
Kon het meteen gebruiken en ik voelde me er meteen goed in.
2 broeken besteld via de webshop.
2 broeken besteld via de webshop.
Broeken waren aanwezig in het woonzorgcentrum zoals gevraagd. Meerdere maten aanwezig om te passen en te vergelijken.
Prima service.
Goed ontvangen.Helaas paste het mij niet.Retour gezonden en binnen een paar dagen al geld retour op de rekening
Mooie betaalbare mode voor de ouderen
Geweldig online winkel met mode voor de wat oudere mensen.
Leuke kleding, goed betaalbaar en snelle levering.
Alles in orde.
Ze heeft mij zelfs gebeld toen er niet…
Ze heeft mij zelfs gebeld toen er niet geleverd werd en contact gehouden hoe t verder ging
Ik stuurde een artikel terug en ik…
Ik stuurde een artikel terug en ik moest 8,50 betalen aan portokosten, daar baalde ik van
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.