Excellent parfum je dirais comme d’habitude j’ai ma petite préférence pour la gamme Versailles malgré un prix un peu élevé mais sa vaut le prix
See what reviewers are saying
Une magnifique lampe à huile. Expédition rapide, emballage soigné et suivi précis. Les odeurs sont très subtiles, bravo!
Une magnifique lampe à huile
produits de qualité
produits de qualité dont le prix reste tout de même assez élevé
Je trouve le site très bien fait
Je trouve le site très bien fait. Le détail des produits est clair. La commande est arrivée rapidement. Satisfaction au top.
Excellent parfum je dirais comme…
Malicia experiencia
Mi descontento absoluto es con su sistema de envío y el departamento de Atencion al cliente, en este caso con Chus. No te dan opción y te imponen la empresa de mensajería InPost. Pagué expresamente más dinero por entrega en mi domicilio. Yo trabajo en casa por lo que estoy siempre aquí y ademas tenemos Lockers por si los mensajeros estan muy cargados y prefieren dejarlo alli en vez de subir a las casas. El mensajero no ha venido NUNCA y me marcan entrega como Ausente y deciden llevarlo a una Frutería lejos de mi domicilio. Hablo con InPost 3 veces y no lo solucionan. Envío mensaje a Maison Berger y la única solución que me dan es NINGUNA, incluso se niegan a devolverme los Gastos de Envío pagados de más. Me parecen unos impresentables y la poca profesionalidad de Chus. Creo que deberían dar algún curso de fidelizacion de clientes porque lo llevan un poco mal. A mi como cliente me han perdido. No tengo por que pagar un sobrecoste si el servicio no se cumple.
Bestelling niet ontvangen
Bestelling niet ontvangen. Volgens DHL wel afgehaald maar niet door mij. Afhaalpunt vond het ook vreemd. Geen afhaalcode überhaupt ontvangen. Geen reactie op mijn mails naar Maison de Berger. Schandalig! Kan wel fluiten naar een verjaardags cadeau voor mezelf. Slechte service, gewoon niet reageren.
Diffuseur acheté 169 € en 2023
Diffuseur acheté 169 € en 2023, aujourd’hui non réparable pour une simple panne électrique : seule solution proposée, racheter un appareil entier désormais vendu 119 €. Politique absurde, peu écologique et irrespectueuse du client. Après 20 ans de fidélité, je quitte la marque.
Klantenservice is blijkbaar kleurenblind
Slechte klantenservice met een arrogante houding. Het geleverde artikel heeft een heel andere kleurstelling dan op hun website afgebeeld staat. De klantenservice ontkent dit verschil en houdt vol dat het geleverde artikel hetzelfde is als op de site afgebeeld. Not. Zij zijn wellicht wel kleurenblind, ik ben dat niet. Blauw-rood is anders dan turquoise-groen.
Wat een troep
Wat een troep, chemische rommel. Vloeistof is na 1 dag vervlogen. Slechte klantenservice.
Ik heb hier voor mijn eigen verjaardag…
Ik heb hier voor mijn eigen verjaardag een kaars besteld van €70. Bij het product stond nergens duidelijk vermeld dat er géén olie werd meegeleverd. Voor dit bedrag ging ik er wel van uit dat dit inbegrepen zou zijn. Toen ik dit ontdekte, heb ik de helpdesk gemaild met de vraag of dit alsnog kon worden toegevoegd.
In plaats van mee te denken of een passende oplossing te bieden, kreeg ik een kortaf antwoord met een screenshot van een pdf waaruit moest blijken dat olie niet inbegrepen is. Dit kwam erg bot en klantonvriendelijk over.
Voor een product in deze prijsklasse mag je betere service en duidelijke productinformatie verwachten. Mijn advies: koop hier niet, want de klantenservice denkt totaal niet mee en de communicatie is ondermaats.
Vandaag maandag 26 mei 2025 de winkel…
Vandaag maandag 26 mei 2025 de winkel in Amstelveen bezocht. Daar zijn wij geholpen door een bijzondere, sprankelende en lieve vrouw Renate. Kwamen met lege handen binnen en en zijn met een volle tas vertrokken.
Ik vraag me af of dit goed is voor je…
Ik vraag me af of dit goed is voor je gezondheid. Liet de fles met vloeistof uit mijn handen vallen en direct beet het uit op mijn houten vloer. Flink beschadigd door dit agressieve spul en dat is toch ook iets wat we inademen.
Bestelling van rond 60 euro geplaatst…
Bestelling van rond 60 euro geplaatst op 16 december 2024. Bestelling is bij verkeerd bezorgpunt door DHL bezorgd en op 31 december door DHL terug gestuurd. Mason Berger zegt het nog niet te hebben ontvangen. Reactie van MB voorspelt niet veel goeds als het pakket niet boven water komt.
Er zijn 3 producten niet geleverd van…
Er zijn 3 producten niet geleverd van een bestelling. Na contact met ze opgenomen te hebben, reageren ze niet meer. Ik heb ruim 60 euro verspild en zij hebben 60 euro afgetroggeld. Dieven zijn het. Ik heb al 10 jaar hun producten maar door deze ervaring zal ik niets meer bij hun willen bestellen
Vreselijke ervaring met bestellen
Vreselijke ervaring met bestellen. De klantenservice reageert niet op de mail en vandaag wordt ook de telefoon niet opgenomen. Ik heb 8 december 2024 besteld en ik zit nog steeds te wachten. Inmiddels is het pakket door de DHL teruggestuurd. Maar dus geen contact met het bedrijf om mijn geld terug te krijgen….
Slechte communicatie en geen bestellingen ontvangen na 12 dagen
12 dagen geleden een bestelling geplaatst, maar tot op heden niets ontvangen. Ik heb meerdere keren gemaild en slechts één keer een reactie ontvangen; mijn andere berichten bleven onbeantwoord. Omdat het om een kerstcadeau ging, heb ik 5 dagen geleden gevraagd de bestelling te annuleren. Helaas heb ik niets meer vernomen, en inmiddels is het al kerst. De communicatie laat te wensen over. Ik hoor graag snel van jullie.
Bestelling beschadigd bezorgd
Ik had een bestelling gedaan, maar beschadigd bezorgd gekregen, wat duidelijk door postnl is gebeurd. Maar binnen 2 dagen bericht gekregen van Maison en er word gewoon een nieuw exemplaar naar mij toe gestuurd. Dit noem ik nou een goede service 🤗
Koop een verfrisser voor in de auto.
Koop een verfrisser voor in de auto.
20,- euro.
Kom erna achter dat het alleen de houder is. WTF
20 euro betaaldt voor een houder.
Ook voor in huis een set gehaald. Zit een flesje bij doe je een week mee. 35 euro.
Nou koop niks meer van dit merk. Gelijk klaar mee.
Maidon Berger Amstelveen
Ik ben door Ingy bij Maison Berger in Amstelveen bijzonder goed geholpen. De Filiasl van Amstelveen is top en je krijgt persoonlijk hulp.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.