Lyngeteilskov Reviews 16

4. Deck Builder
  5. Fence Contractor
  6. Retaining Wall Supplier

Written by the company

Jeg udfører alle typer opgaver inden for anlægsfaget og trækker på mange års erfaring, der har givet mig en bred vifte af kompetencer. Det gør mig godt rustede til at løse jeres opgaver med høj kvalitet og præcision. Mine erfaring dækker blandt andet: Belægning og brolægning Trapper i beton og natursten Støttemure og opsætning af hegn i flere materialer Træarbejde, herunder terrasser, skure, carporte, shelters, gangbroer (spang) og terræntrapper i både træ og genbrugsplast Etablering af affaldsøer, herunder fuldt nedgravede affaldsbeholdere, fra forberedelse og projektstyring til nedgravning, montering og afsluttende belægning samt oprydning

4.5

3-star
2-star
1-star

Kanon samarbejde

Vi har anvendt Lynge Teilskov som underentreprenør på nogle af vores opgaver og ser Stefan som en særdeles kompetent og professionel partner. Vi er 100% trygge ved at anvende ham, da han leverer et perfekt resultat og en enormt høj service overfor vores kunder såvel som os.

Emil B
Direktør ved ASLUND ApS

26 February 2026

Flot og professionelt hegnarbejde

Vi er meget tilfredse med det flotte hegn, som blev sat op ved vores sommerhus.
Hegnet blev præcis som vi ønskede, og kvaliteten er i top. God kommunikation og professionelt udført arbejde. En rigtig god oplevelse fra start til slut.

30 January 2026

Stor anbefaling herfra.

Vi har fået såvel havearbejde som opførelse af hegn udført Lynge Teilskov og har altid været meget tilfredse med hans arbejde. Vi kommer helt sikkert til at henvende os til Stefan næste gang, vi har et projekt ved vores sommerhus.

28 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kan på det varmeste anbefale Stefan

Kan på det varmeste anbefale Stefan! Overholdt alle vores aftaler ift. mødetid, og svarede super hurtigt på min henvendelse til at begynde med. Fornuftig pris og super flot resultat - Han skal helt sikkert også lægge vores indkørsel :-)

Kæmpe anbefaling herfra!

22 August 2025

Verdens bedste indkørsel!

Efter kloakseparering havde vi brug for at få omlagt vores indkørsel, der var skæv, ukurant og kedelig. Stefan forstod med det samme vores ønsker, og inkorporerede nogle af de gamle belægningssten i et smukt design, som vi aldrig selv havde kunnet forestille os. Han påtog sig opgaven at koordinere med andre håndværkere, for at komme frem til et resultat vi stadig er dybt imponerede over, og så endda til en helt utroligt fair pris! Vi anbefaler ham uden forbehold!

9 June 2025

Take a closer look