Luksusbaby Reviews 22

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har i lang tid handlet hos Luksusbaby. De har en super hurtig leveringstid, en masse lækre varer og deres kundeservice er helt i top! Når man kontakter dem svarer de lynhurtigt og står altid kl... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en del varer fra deres lagersalg om aftenen. Pakken blev afsendt næste morgen og alt var super. Har lige haft en reklamationssag som også blev håndteret til topkarakter. Kan klart anbefale de... See more

Written by the company

Luksusbaby - Barnmode och produkter för barn! Hos Luksusbaby.se hittar du populära, fantastiska och kända märken som CamCam, Konges Sløjd, Liewood, Wheat, MarMar och NameIt för de små. Även märken som adidas, Tommy Hilfigher och många fler.

4.4

3-star
2-star
1-star

Jellycat 😍

Jag ville köpa Jellycat och såg att Luksusbaby sålde dem. Ska vara ärlig, jag var först lite skeptisk eftersom jag aldrig hade hört talas om butiken tidigare, särskilt när jag beställde från Sverige och dom skickar från Danmark. Men jag valde att chansa eftersom dom har Klarna. Wow, jag är så glad att jag gjorde det! 🥹

Jag valde leverans med Instabox och redan efter bara någon dag hade paketet kommit fram. Allt var perfekt. Jellycat-produkterna är äkta och i toppskick, precis som de ska vara.

Jag är supernöjd med hela upplevelsen och kommer definitivt att beställa härifrån igen 🥰

19 February 2026

Meget flot service

Hurtig levering og meget flot service.
Jeg modtog i første omgang en defekt vare. Kundeservice svarede med det samme, og to dage senere modtog jeg en ny vare uden problemer og uden omkostninger for mig.

17 November 2025

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, altid <3 Jeg føler mig aldrig som en kunde i flokken, trods at det er en kæmpe stor webside.
Det har gjort mig til stamkunde! Tak for jer.

Og så har jeg endnu ikke oplevet at min ordre ikke blev sendt afsted samme dag <3

14 April 2025
Rated 4 out of 5 stars

Dejligt sted at handle!

Elsker at shoppe hos luksusbaby. Lækre varer og overskuelig hjemmeside. Suveræn kundeservice. Har handlet der ofte.

Dog sendte de min seneste pakke med Bring i stedet for Dao som jeg bestilte og oplevede desværre en masse bøvl som følge af det. Jeg bruger aldrig bring da jeg kun har haft negative oplevelser, så synes virkelig det var træls at min pakke skulle leveres af dem. Det tog mig 11 dage at få min pakke. Dårlig levering er ikke Luksusbabys skyld, men valg af andet firma er.

11 March 2025
Rated 1 out of 5 stars

För den som vill betala lite extra för allt 👍

Prissättningen på plaggen ligger i regel högre än andra företag. Returkostnaden är oförskämt hög på ca 150kr. Riktigt dåliga villkor i jämförelse med konkurrenterna som t.ex Boozt, Kidzworld eller Zalando. Ett företag för dem som gillar att betala lite extra för allt 👍 Nej tack 🙏

9 July 2024

Reply from Luksusbaby

Kære Alexandra, Jeg har sendt dig en mail jeg håber du vil svare på.
Vil rigtigt gerne have lov at rette op på din oplevelse.
Tanja - Kundeservice Manager Luksusbaby 👑

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og super leveringstid!

Når man kontakter dem svarer de lynhurtigt og står altid klar til at hjælpe. Bestilte hos dem i dag og havde glemt at vælge det korrekte leveringssted. Jeg sendte kundeservice en mail og spurgte om de kunne ændrer leveringsstedet og få minutter efter modtog jeg en mail med nyt bekræftet leveringssted.
Jeg har kun gode oplevelser og kan på det varmeste anbefale Luksusbaby til alle!

23 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Altid god kundeservice og hurtig levering

Jeg lagde en ordre d. 13/4 og dagen efter bliver jeg kontaktet af kundeservice, at ordren er pakket, men om det mon var en fejl at jeg havde krydset af under “Afhent selv på lager”. Det var en klar fejl fra min side. Pakken blev hurtigt sendt afsted til min adresse!
Virkelig god kundeservice!

14 April 2024

Dårlig returservice

Har ikke oplevet dårligere retur service som de tilbyder i luksusbaby. Hold da op hvor gør de det bare besværligt at returnere. Sidste gang jeg handler der

17 March 2024

Fantastisk

Bestilte en del varer fra deres lagersalg om aftenen. Pakken blev afsendt næste morgen og alt var super. Har lige haft en reklamationssag som også blev håndteret til topkarakter. Kan klart anbefale dem! :)

22 January 2024
Rated 5 out of 5 stars

Det bedste sted at shoppe til dine børn

Jeg har handlet hos luksusbaby et hav af gange, og det vil jeg fortsætte med mange år endnu :) ved mit seneste køb får jeg lagt en forkert vare i min kurv, hvilket jeg først opdager da jeg modtager pakken. Jeg sender varen retur og fra varen er sendt retur går der mindre end 24 timer til pengene står på min konto. Det er Danmarks bedste website med tilsvarende Danmarks bedste kundeservice 🫶🏻

28 December 2023

Stor anbefaling

Igen er luksusbaby der hurtig kundeservice og søde medarbejder til at hjælpe med en reklamation tusind tak for altid god service hos jer kan varmt anbefaledes! ❤️

28 September 2023
Rated 2 out of 5 stars

Ikke ok

Da jeg bestilte aktivitetstavle til vores barnebarn gik alt som det skulle….men da der viste sig fejl på tavlen, levede firmaet ikke længere op til de fem stjerner….😏
Der var ikke lys i den lampe som sad på tavlen og ligeledes var der et hul i pladen… medarbejderen påstod at lampen ikke skulle kunne lyse, hvilket viste sig at være usandt….det lille hul lever vi med da vi ikke længere gider at bruge tid på flere søforklaringer.
Mange hilsner Ulla

24 April 2023

Kære Ulla!
Den oplevelse er jeg ked af at du har fået hos os, da det på ingen måde skal være sådan❤
Er ked af, hvis din henvendelse er tabt mellem to stole eller nogen har lavet fejl! Det skal vi gøre vores bedste for aldrig sker igen!
Vil sætte utrolig stor pris på, hvis du vil kontakte mig personligt tanja@luksusbaby.dk, så vi sammen kan finde en god løsning på din oplevelse.
Jeg vil gerne høre mere om din oplevelse og vil sætte utrolig stor pris på din tid.
Beklager endnu engang din oplevelse❤
Mvh. Tanja - Kundeservicechef

Perfekt kundeservice

Reklamerede over et par vinterstøvler. Jeg modtager svar med det samme fra kundeservice. Rigtig flink og venlig kundeservice. Får nye støvler tilsendt uden problemer. De leveres dagen efter. Virkelig fin og god kundeservice.

25 March 2023

5 stjärnor

Snabb leverans, hög kvalitet på produkter och helt otrolig kundservice

13 October 2021

Tack för dina 5 stjärnor <3