Klein foutje in de productbeschrijving…
Klein foutje in de productbeschrijving waardoor ik niet kreeg wat ik dacht dat ik zou krijgen met Mario tot een goede oplossing gekomen! Zeker een aanrader.
Normaal moet ik minder sterren geven want het is stevig misgelopen met het transport
Maar Lemato(Mario)heeft er alles aan gedaan en ervoor gezorgd dat de betonmolen is afgeleverd.
Nogmaals nul sterren voor DHL... amateurs
Ik heb ooit een vergrootglas gekocht, via bol.com, bij Lemato. Nu was het oplaadsnowr stuk gegaan. Bij navraag bij Lemato kreeg ik kosteloos een nieuw snoer toegestuurd. Enorm vriendelijk, wat een service!!
Dag,
Ik reageer op een bijzonder onvriendelijk en klantonvriendelijke behandeling die ik vandaag met u, (Lemato Gouda) ervaren heb nadat wederom de inventor (generator) weigerde te starten ondanks vele pogingen en diverse controles
U gaf aan mij niet verder te kunnen helpen. Op mijn suggestie dat de servicedesk van HBM mogelijk een oplossing kan bieden stelde u dat zij er nog minder vanaf weten dan u en dat u ze eerder advies moest geven. Daarop reageerde ik met de opmerking dat ik het wonderlijk vind dat je een product verkoopt terwijl je er niets van af weet. Dat sloeg dus op uw opmerking over HBM en niet op u persoonlijk.
U reageerde daar echter heftig op waarbij ik nog probeerde u andermaal duidelijk te maken dat de opmerking niet op u sloeg maar u koos er voor aan een stuk met harde stem aan het woord te blijven waar ik niet tussen kon komen en vervolgens het gesprek eenzijdig te beëindigen
Ik ben 74 maar zulk een behandeling heb ik in mijn leven gelukkig nog nooit meegemaakt.
Daarop heb ik HBM telefonisch benaderd, ik zag op hun site dat deze inventor nog steeds te koop wordt aangeboden weliswaar voor € 76,91 minder dan bij Lemato en met twee jaar garantie en mits bij HBM gekocht ook na de garantieperiode bereikbaar voor (betaalde) service.
Maar omdat de aankoop bij Lemato heeft plaatsgevonden werd ik daarnaar verwezen.
22 dagen na het verlopen van de garantieperiode geeft Lemato niet thuis behoudend enkele tips per e-mail wat geen succes heeft opgeleverd. En dat was het dan.
Conclusie daaruit is dat een koper er op bedacht moet zijn dat bij een storing de service door Lemato beperkt is, Lemato de consument in de kou laat staan en ook een onbeschofte telefonische behandeling deel uit maakt van een gebrekkige service.
De inventor met een aankoopprijs van € 406, 90 van net twee jaar oud, nog geen drie kwartier gebruikt, kan met dank aan Lemato naar de stort.
Er kan daardoor geen twijfel bestaan. Een volgende keer kies ik voor een lagere prijs en met een betere service het product aan
kopen bij HBM.
H.G van Bockel
Learn more about other kinds of reviews.