Leifheit Reviews 11

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

Information provided by various external sources

Leifheit har i mere end 50 år udviklet innovative produkter og er markedsleder i flere lande inden for tørrestativer, strygebrætter og rengøringsprodukter.

2.3

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Skuffende kvalitet

Jeg havde en ældre model af tørrestativet, som desværre ikke kunne mere. Derfor valgte jeg tower med holdere til bøjler, men disse er for stramme til at komme på stativet, og skulle det lykkes, er der også plads til færre bøjler. Hele stativet er i det hele taget mere ustabilt. Nu har jeg fået holderne til bøjlerne sat fast, men det blev det ikke bedre af. De kan ikke holde til de tre bøjler, der skulle være plads til, for så glider holderen ned, så tøjet slæber henad gulvet. Et absolut fejlkøb!!

19 March 2026

Hej Joana

Vi beklager, at produktet ikke lever op til dine forventninger, og at det opleves som et fejlkøb. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundecenter med billeder af problemet, så vi kan se nærmere på sagen.

Lonni
Leifheit

Vaklende Outdoor tørrestativ

Jeg har købt et tørrestativ, som Leifheit kalder 'Outdoor'. Tørrestativet egner sig bestemt til at tørre tøj udenfor. Det er løst i samlingerne, så det står usikkert og rokker. Ikke særlig udendørsvenligt - faktisk heller ikke et beregnet til indendørs brug. Dertil er understøttelsensfladen lille, hvilket også gør, at det lettere vælter. Det kan jo også blæse ...
Det er derfor slet ikke egnet til at stå udendørs. Leifheits forsvarer det med, at det er materialet, aluminium, der er lavet til udendørs, så det ikke ruster. Aluminiummet er tynde rør, som sidder på de stænger, som tøjet skal hænge på. De sidder udenpå et jernstativ, som selvfølgelig ruster lige så hurtigt som andre tørrestativer.
Mit bedste råd er at købe et billigt stativ til 119 kr. i jem og fix - i stedet for de 288 kr. jeg måtte betale for et mere usikkert, lige så hurtigt rustende hos Leifheit.

26 July 2025

Kære Maj,

Vi er kede af at høre, at dit Outdoor tørrestativ ikke har levet op til dine forventninger, og at det føles ustabilt.
Stativet er designet til både indendørs og udendørs brug, men ved kraftig vind anbefaler vi at placere det i læ eller lægge noget tungt på benene for at forhindre, at det vælter.

Hvis du har oplevet rust på det stativ, du netop har modtaget, vil vi bede dig kontakte vores kundeservice igen. Det er naturligvis ikke meningen, og vi står klar til at hjælpe dig.
Jeg sender dig også en mail, så vi kan løse det.

Pia
Leifheit

Rated 1 out of 5 stars

Strygebræts stof smitter af på tøj

Strygebræts stof smitter af på tøj, lad vær med at købe Leifheit til dyre domme.
Desuden vil de heller ikke hjælpe kundeservice.

16 June 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med dit Leifheit produkt, og vi forstår din frustration.

I forbindelse med din henvendelse bad vi venligt om et billede af strygejernets "sål", da der sagtens kunne have været rester på strygejernet, som kunne forklare misfarvningen. Dette ønskede du desværre ikke at sende. Derudover gør vi opmærksom på, at du ikke har en kvittering, og da reklamationer skal behandles via det sted, hvor varen er købt, henviste vi dig korrekt dertil.

Vi bestræber os altid på at yde den bedst mulige service og beklager, hvis du har følt dig dårligt behandlet. Vi håber, at du får sagen løst via forhandleren.

Bedste hilsner,
William
Kitchen Living Dining

Rated 5 out of 5 stars

Købte og fik tilsendt et tørrestativ hos Leifheit. Desværre nåede jeg ikke at afhente stativet i pakkeboksen indenfor tidsrammen pga ferie, hvilket resulterede i, at det blev returneret til Leifheit. Jeg kontaktede derfor firmaet for at bede dem sende stativet på ny - naturligvis på min regning. Leifheit valgte dog at sende stativet til mig igen uden beregning. Virkelig fin service!

24 April 2025
Rated 1 out of 5 stars

Leifheit produktet lever ikke op til det man med rette bør kunne forvente!

Har købt et Leifheit tørrestativ over nettet igennem en af deres forhandlere. Efter ibrugtagning viser det sig, at højden på tørrestativet ikke lever op til det mål, der oplyses om i produktbeskrivelsen, hvilket afstedkommer, at skjorteærmer mv. nu ligger på gulvet (sket igen så sent som i dag). Har i marts 2023 skrevet med Leifheit i flere mails, hvor de bl.a. oplyser citat "Dimensionerne passer på stativet, som er mål opgivet på selve stativet, og ikke mål efter der er påført vasketøj". Til det har jeg kun en ting at sige, kender I andre mennesker, som køber et tørrestativ til pynt for efterfølgende ikke at hænge tøj på det? Så selvfølgelig skal målene, de opgiver, være svarende til når stativet er i brug, alt andet giver absolut ingen mening. Og hvis man ikke kan oplyse disse tal helt præcist, fordi det afhænger af vægten af tøjet, så blot sørg for at oplyse ca. mål i produktbeskrivelsen og/eller gør tydeligt opmærksom på at målene ikke passer til når tørrestativet i praksis bruges! De vil på ingen måde kompensere eller på anden vis hjælpe i sagen. Min aller kraftigste anbefaling herfra er køb aldrig et Leifheit tørrestativ men gå over til andre producenter af tørrestativer.

23 July 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dårligt - andet kan vist ikke siges her ...

Ordrenummer: 00396139. Mage til indpakning skal man lede længe efter, der var nærmest ingen. Karton uden reel lukning, tingene lå løst inde i kartonen, der var forsøgt samlet med "strips". Rent held at alle varerne var med. Varerne kan jeg ikke udtale mig om endnu.

8 June 2024

Ubrugelig øv

Har lige købt en Window Slider, total ubrugelig, laver striber på vinduer, og hyler med en lyd der går gennem marv og ben øv

27 September 2022

Har købt strygebræt

Har købt strygebræt, som farligt at bruge. Fra dag 1 har det klappet sammen af sig selv. Skal kontrolleres hver gang det lokal bruges for at det ikke klapper sammen.
I dag faldt det sammen mens jeg var i gang med at stryge, så strygejern og strygebræt ramte gulvet med et brag. Konklusion: køb ikke et strygebræt af mærket LEIFHEIT.

8 February 2022

Jeg købte en ægge/champignondeler

Jeg købte en Leifheit ægge/champignondeler hos et internet firma. Første gang den skulle bruges sprang trådene. I mellemtiden var internet firmaet gået konkurs så jeg henvendte mig til Leifheit danmark for at få hjælp. Det fik jeg så ikke meget ud af udover en besked om at henvende mig hvor jeg havde købt den.
Da jeg påpegede at købsstedet var ophørt fik jeg det råd at henvende mig til en anden forhandler og få dem til at indsende en garantiklage, Det er sikkert ment som et godt men dog noget utopisk råd.
Det er så dejligt når virksomheder tager ansvar for deres produkter.

5 January 2022

Take a closer look